ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

מורזין צרפת

פורום טיולי משפחות
    7
    24
    9262
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • יעלמטייל
      יעלמטייל נערך לאחרונה על ידי

היי שלומי, 

ההמלצות שכתבת על אבוריאז תקפות גם למורזין? 

האם מסעדות ובתי קפה פתוחים שם בכל שעות היום? כי  קראתי שבאנסי סגור בצהריים. 

דבר נוסף - איך הנסיעה באזור בין אנסי למורזין?  נסיעה קשה ומסוכנת בהרים?  קצת חוששת לגבי נסיעה שם בלילה ובכלל. 

פתאום אחרי שקראתי הרבה על האזור אני חוששת שמורזין קטנה מידי ותשעמם אותנו.  ההורים שלי ואחיי רוצים גם לצאת בערב וחוששים שהמקום שומם.. 

אשמח לתגובתך

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • אביבית2015
        אביבית2015 נערך לאחרונה על ידי

אנחנו השכרנו בית פרטי (לא על האגם, בקרבת נסיעה של 5 דקות, ורבע שעה ברגל) בעיירה servier שצמודה לאנסי. 

מיקום מאד נוח, והבית בסה”כ בסדר, למרות שלא בטוח שהייתי ממליצה למשפחה עם ילדים קטנים: בקומת הכניסה חדר שינה הורים וחדר קטן שמתאים לילד אחד. במעלה המדרגות עוד 2 חדרים. הילדים חששו לישון למעלה (ילדים גדולים ועצמאיים, בן 14 ובת 9) והעדיפו לישון בסלון.

העלות 200 יורו ללילה בערך.

תגידי לי אם מעניין ואחפש את הפרטים..

אנחנו נסענו לאזור מורזין פעמיים. הנסיעות לא מסוכנות, אבל ישנם חלקים מפותלים. מאד יפה. הדרך מהבית לקחה כשעה ורבע.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
        • אביבית2015
          אביבית2015 נערך לאחרונה על ידי

אם ההורים שלך ואחיך מעוניינים לצאת בלילה, אז לחלוטין מומלץ ללון בסמיכות לאנסי. מקסימה ותוססת בלילה.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
          • שלומי ו.
            שלומי ו. נערך לאחרונה על ידי

אם אתם מתכננים להיות רק בכוכב אחד, אני יותר נוטה להמליץ על אנסי, אלא אם מספיק לכם יום אחד באנסי ויום אחד בשאמוני (וכמו שכתבתי, שאמוני לא הרשימה אותי, היא נורא מתויירת ומיוחצנת ונראה לי אישית שבטיול זוגי שם בנחת יותר אהנה מאשר במשפחתי).

אם אתם מתמקמים באנסי, נסו באנסי עצמה, עדיף (במיוחד ליציאות בערב), אבל קשה למצוא.

למורזין הגענו ביום ראשון בערך בארבע-חמש אחר הצהריים והופתענו לראות שאחרי שאיזור האאוטלט וגם הסופרים ובכלל בתוך אנסי היו סגורים לגמרי, דווקא במורזין הכל היה פתוח לחלוטין, ואני לא יודע בוודאות, אבל קשה לי להאמין שהכל היה סגור בצהריים.

(במרכז התיירותי העתיק של אנסי הכל פתוח ביום ראשון , ויש ביום ראשון גם שוק צפוף אבל נחמד. לגבי צהריים בכל יום באיזור זה אני לא יודע)

במורזין יש בערב שלל מסעדות ופאבים שאני די בטוח שפתוחים – לא אתחייב עד איזו שעה.

העיירה היתה תוססת ממש כל פעם שעברנו דרכה ועברנו כמה פעמים בשעות הערב אבל לא עצרנו לשבת שם חוץ מיום ראשון כאמור.

לגבי הנסיעה, כמעט כל יום נסענו מאבוריאז למורזין ומשם לשאמוני, למוריון וכו’ (הקרקס של המים שלא היינו בו הפעם הוא גם קרוב), ולדעתי הדרך לא באמת קשה.

שוב, לדעתי להתמקם במורזין זה טוב רק אם התוכניות לגיחות למקומות רחוקים כמו אנסי או שאמוני הם מוגבלות.

ממש לא חסר מה לעשות באיזור של מורזין, גם עם ילדים קטנים.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
            • 1
            • 2
            • 2 / 2
            • פוסט ראשון
              פוסט אחרון