בקשת עזרה בתכנון טיול
-
שלום לכולם,
אז אחרי שהתמחתי בטיולי אירופה, החלטנו שהגיעה הזמן למשהו חדש ואנחנו שוקלים אפריקה לקיץ הבא.
התחלתי לקרוא וכבר הנתי שזה לא רק יבשת אחרת זה עולם אחר.
אנחנו חושבים על שילוב של סאפרי עם חוף. חושבים על טנזניה וזנזיבר.
אשמח לעזרה, איך מתחילים לתכנן? אני כבר מבין שלהבדיל מטיולי אירופה זה לא עצמאי לגמרי, פה צריך מדריך/נהג וטיולים מסודרים לכל מיני מקומות.
אשמח גם להבין סדר גודל של מחיר צפוי (אנחנו משפחה עם ילדים שיהיו בני 6,11,15,17 בקיץ הבא)
תודה,
ירון
-
אם מדובר בטיול לטנזניה ברמה גבוהה מחוץ ל”מסלול החומוס” מציע שתפנה למומחה לחבל זה – לצפריר. אם אתם לא סגורים עדיין ומוכנים להשתכנע ביופי והייחודיות של ספארי בדרום אפריקה עם תרבויות ופעילויות אתגר, אולי אוכל לעזור אם תפנו בפרטי.

-
אני מתכנן עכשיו טיול משפחתי לקניה. אני לא מחפש חופים.
בחרתי בקניה כי הטיסות אליה יותר נוחות והעלויות יותר נמוכות.
אולי יהיו טיסות ישירות לקניה.
הצטרפתי לכמה קבוצות בפייסבוק וקיבלתי פרטים של מקומיים מומלצים שמארגנים טיול. אפשר לבקש מהם לשלב ספארי עם טיולי טבע.
יצרתי איתם קשר וקיבלתי הצעות מחיר לספארי כולל לינה בכל מיני רמות לינה.
-
שיהייה לך בהצלחה בטיול לקניה. אגב, אפריקה זה לא אירופה. ומתוך סקרנות אם איזה חברת תעופה אתה טס לניירובי ?
-
תודה. אני מנסה להבין אם kenya airways הולכים לטוס מישראל לקניה. אם לא נטוס עם אתיופיאן כנראה.
-
קניה איירואייס כבר התחייבו לפני שלוש שנים (ויותר) לפתוח קו ישיר לת”א. הפעם הלפני לפני האחרונה, כשנשיא קניה ביקר בארץ, הם הבטיחו ש’או טו טו הם פותחים את הקו’……..
לצערנו, זרמו מאז המון מים בנהר המארה, המון תנינים טרפו המון זברות וגנו, אבל הקו טרם נפתח ואין שום ‘סימן’ מתי הוא יפתח.
-
שמתי לב שכל שנה מחדש מתפרסמת הודעה כזו על פתיחת קו ישיר לניירובי.
אני לא בונה על הקו הזה. היו כמה שינוים בתחום בשנים האחרונות באזורים אחרים של העולם. נפתחו טיסות ישירות למזרח הרחוק ואולי גם באפריקה יהיה שינוי.
אם לא אז עוד כמה חודשים נטוס דרך אתיופיאן. המחירים שלהם נוחים וגם השעות.
-
תנסה את טורקיש אם אין לך התנגדות ספציפית לטיסה איתם. הם זולים יותר מאתיופיאן , קונשקשיין מעולה וחברה מעולה. השעות פחות טובות אבל לאוגוסט האחרון היה פער של יותר ב 100 דולר לאדם.