עזרה בבחירה אתר סקי
-
שלום
בעלי ושני בנות שלי השנה רוצים לטוס לחופשת סקי השניה שלהם , ראשונה הייתה בבנסקו.
השנה הם רוצים לטוס לשבוע לאתר טוב שמתאים לגולשים בינונים.
אין לי מושג מאיפה להתחיל אני אשמח לעזרה ממכם לבחור אתר סקי מתאים להם.
אין כרגע עדפות לאתר או מדינה רק לא בולגריה .
כמה ניתונים כידי שתוכלו לעזור
1. מבוגר + 2 (11.5 ו13.5 )
2.רמה :בינונית
3. הדרכה בעברית לשלושתם , הבנות לא נפרדות מאבא .
4.עדיפות לקלבים (במחירים שפועים מעדיפים פחות מ 1500 איורו) לא חובה קלבים.
5. תאריכים בגלל אילוצים חנוכה או פורים (לכן אתרים בהתאם לשלג בתחילת דצמבר או מרץ )
6.לא בנסקו
7. רק אתרים טובים
8.ארץ ואתר לא משנה .
- אני אשמח גם להמלצה של סוכנים טובים
תודה
-
אם רוצים הדרכה בעברית אז זה רק דרך הדילים של החופשות שמשווקות על ידי הסוכנויות השונות
בעקרון לצרכים שפרטת אני חושב שאנדורה ממש ממש יתאים להם. תעשו סקר שוק לחבילות שכוללות הדרכה בעברית.
האתר יחסית מתהדר בשלג מוצלח למדיי אבל כמו כל אירופה דצמבר הוא סיכון ומרץ זה מועד מוצלח יותר וכמעט ללא סיכון לבעיית שלג
-
ראשית מחמאות לבנותייך ובעלך שאחרי חופשה אחת בבנסקו הגיעו לרמה של בינוני, זה לא דבר של מה בכך.
חנוכה השנה מגיע בתחילת דצמבר כך שהאפשרויות די מוגבלות. בפורים המבחר יהיה גדול הרבה יותר.
אתרים טובים בחנוכה יהיו ואל טורנס (האתר הכי גבוה באירופה) וטין/ואל דיזר.
במרץ כל אירופה פתוחה בפנייך.
הדרכה בעברית מגבילה אותך לחברות כמו סקי דיל, פינגווין, גרייבר ודומות להן.
אני חושב שקלאב מד מציע הדרכה בעברית בטין בחנוכה. לא בטוח שעומד בתקציב אבל אם בכל זאת תלכו על טין אז רק במבנה החדש.
-
תודה
-
תודה
-
קלאב מד לא עונה לתקציב וגם אין שם בדרכה בעברית (יש מלווה ישראלי לקבוצות ילדים עד גיל 12).
אבל אם האבא גולש עם הילדות (והן גם לא כל כך קטנות) למה הם צריכים הדרכה בעברית?
בקבוצות ההדרכה בעברית יש בדר”כ קבוצות נפרדות לילדים/נוער ולמבוגרים.
כמו שכבר כתבו אנדורה (פינגווין) זה אופציה טובה, אבל הם יצטרכו לחפש מדריך ישראלי פרטי, כי בקבוצות שיוצאות לשם יש הדרכה בעברית רק לילדים.
גם פאסו טונלה יתאים להם (סקי דיל), אבל שוב ההדרכה בעברית רק לילדים.
אשמח לשמוע על ההדרכה שהיתה להם שנה שעברה בבאנסקו.
-
תראי...החברות הישראליות מוציאות קבוצות עם הדרכה בעברית [מה שנקרא קייטנת סקי] רק בחגים, ואז הכל יותר יקר. גם עצם ה”קייטנה” מייקר, בכמה מאוד יורו לדעתי.. ילדלים בגיל הזה [של הבנות שלך] כבר יודעים קצת אנגלית. וגם ככה הם לומדים תוך כדי חיקוי. בשנה שעברה היינו בקלאב וולטור באיטליה ומאוד נהנינו [וגם תקציבית היה שפוי]. טסנו עם /דרך “סופרסקי” ובגדול היינו מרוצים [בד”כ אני מארגן לבד]. בני שהיה אז בן 7 למד בקבוצה עם ילדים איטלקיים. הוא גם לא מדבר אנגלית. המדריכה תפסה אותי ביום הראשון [קפצתי כמה פעמים לראות שהכל בסדר] ביקשה ממני רשימה של מילים בעברית וכתבה על נייר- קדימה, לעצור, להסתכל וכו’. בסוף השבוע כבר עשינו מסלול אדום ביחד. הוא מאוד נהנה בסופו של 0\דבר. השנה מכל מיני איחלוצים אנחנו יוצאים בתקופה שאין קלאבים- הוא ילמד עם מדריך רגיל באוסטריה. נסתדר איכשהו. אם חשבו לך הדרכה לשלושתם אולי תיקחו שיעורים פרטיים לכל השחישייה ואז אבא יתרגם. לא בדקתי מחירים אולי זה יוצא יותר זול משלושה שיעורים קבוצתיים בנפרד. חנוכה מסוכן, יוצא קצת מוקדם אז באמת לכי על פורים וחפשי אתר גבוה. צרפת [רובם] אישגיל באוסטריה , כאלה .