וויטנם
-
שלום לכולם,
אנחנו 2 זוגות בני 52 מתכננים טיול לוויטנם באוקטובר
התיכנון טיול של 3 שבועות מתוכם 3 לילות הונג קונג
יש לי מספר שאלות
1. הבנתי שאוקטובר מומלץ מבחינת מזג האויר, האם נכון
2. מה עדיף צפון לדרום או דרום לצפון
3. האם עדיף לסגור טיולים, מלונות, טיסות פנים מהארץ או לגשת לסוכנות נסיעות ברגע שמגיעים לעיר
4. מישהו טייל עם "לטייל עם הונג" ?
5. סיגון האנוי עדיף טיסה או רכבת?
6. מה המחיר הממוצע של מלונות ?, מחפשים מלונות מרכזיים,נקיים וכמובן מזגן
-
וויטנםאוקטובר בסדר , יש סיכוי לגשם.
עדיף לסגור חבילות תיור שם במקום.לא מכיר את שם הסוכנות יש כאלה מאות.. סייגון - האנוי עדיף טיסה. לדעתי עדיף להתחיל בצפון ולסיים בסייגון.
מחיר מלון 3 כוכבים ממוצע כ55$ללילה יש גם פחות.עם מזגן , מקרר,צלחת פירות , בקבוקי מים מינרלים כל יום . במקלחת מברשת ומשחת שיניים וכמובן ארוחת בוקר עם הרבה אננס ואבטיח
למה לשלב עם הונג קונג ? אני בדיעה לשלב עם אנגקור בקמבודיה יש טיסות ישירות מסייגון לסיאם ריפ.
-
וויטנםאין עדיפות היכן נוחתים תחילה תלוי בזמינות ובמחיר.
ויטנאם עמוסה בסוכניות בזמנו היו פופולריות סין קפה וקים קפה אחת מהן לדעתי עדיין קיימת.ניתן לסגור הכל בויטנאם.
"יש" ויטנאם גם בין האנוי לסייגון קיימת אפשרות גם נסיעת לילה באוטובוס אבל להערכתי זה הופך את הטיול לקצת צפוף אם כך עדיף טיסה.
תחום המלונות רחב מאד בויטנאם והמחירים סבירים.
-
וויטנםהונג קונג כניראה תרד בגלל מחירי הטיסות של אל על
התיכנון כ 18 ימים נטו באוקטובר אני מקווה לסגור כרטיסים השבוע
לפי מה שהבנתי באוקטובר עדיף לא לבקר בסאפא, מה אתם אומרים
כמו כן רצינו לשלב כ 3-4 ימים נופש/ספא במלון מפנק, מה אתם ממליצים?
האם יש זמן לקפיצה לקמבודיה? מה העלויות?
-
וויטנםלא רואה בעיה מדוע לא לנסוע לסאפה באוקטובר ?
-
וויטנםאנחנו היינו בהוי אן במלון בוטיק 4 כוכבים 3 ימים שילמנו כ80$ ללילה
-
וויטנםאם יש לכם 18 יום עדיף להתמקד בויטנאם
-
וויטנםראשית למחירי טיסה - נסו את אירופלוט יש להם טיסות להנוי ולסייגון
בשלושה שבועות תתמקדו בצפון ויטנאם עד קו הוי אן בדרום
אוקטובר בסאפא לא אמורה להיות בעיה, הייתי שם באוקטובר, קצת קריר אבל לט מעבר.
יום אחד אחה"צ היתה רוח חזקה אבל לט נורא.
לגבי סוכנויות זו בעיה כי כל אחד שם זה סינקפה וקים קפה והשד יודע.
יושר זה לא הצד החזק שלהם.
אל תזמינו מראש באנטרנט כלום פרט ללילה הראשון.
יש המון סוכנויות בררו מחירים.
בידקו גם במלון, אם מחירי המלון דומים קחו דרך המלון כי יש לכם עם מי לדבר, לא תאמינו איזה רגלים קלות יש לסוכנים, ואיך פתאום הם לא מבינים אנגלית........
תתמקדו בצפון ויטנאם יש ה מ ו ן מה לראות
-
18 יום נטו בוויטנםהבנתי שבאוקטובר אין מה לראות בסאפה הטרסות חשופות ללא גידולי האורז
הבנתי גם שהמקום הפך למלכודת תיירים
איפה הכי כדאי לנפוש באוקטובר?, אני מדבר על מקום עם חופים מדהימים שאפשר גם להתרחץ בים
התכנון הוא להקדיש כ 4-5 ימים לנופש
אולי כדאי לפצל את הנופש לשתי מקומות?
בעיקקרון אני נוחת באנוי וחוזר מסייגון, הנשים רוצות קצת שופינג, איפה עדיף?
אשמח גם לקבל המלצות למלונות מפנקים לנופש
-
18 יום נטו בוויטנםכל ויטנאם היא מלכודת תיירים , ענקית ואגרסיבית , שלא כמו לאוס ,
לגבי חוף , אני הייתי בריזורט בחוף של הויאן , בבוקר טיילנו באיזור ואחר הצהריים בים , הייתי שם שתי לילות , שלושה ימים . חופים לבנים רחבים ששייכים לריזורט .
שופינג - בכל מקום יש שוק או שוק לילה , אני קניתי קצת ביגוד בשוק של סייגון
-
18 יום נטו בוויטנםושוב אני לא מסכים עם אבי.
ב18 יום יש מספיק זמן לראות גם את המרכז הוי אן לדוגמא וגם סייגון ושייט על המקונג. לא נראה לי שתחזרו לויטנאם..רק לראות את הדרום, יש 100 מדינות לפחות בעולם שלא בקרתם בהם..
-
18 יום נטו בוויטנםצודק בטוח לא נחזור יש עוד מקומות לבקר, אפילו בתיילאנד עדיין לאביקרנו
אני הייתי בבנקוק כ 10 פעמים , כל פעם ל 24 שעות במסגרת קוננקשין
כמה ימים כדאי להקדיש לסייגון , סוף הטיול סיור בעיר וקניות לפני חזרה הביתה
מישהו מכיר מקומות לדיג ?
-
18 יום נטו בוויטנםמזכרות עדיף לרכוש בהאנוי בעיר העתיקה. יש מבחר ויותר זול והכל באותו אזור.
עדיף גם להתגורר שם באזור. לא יודע מה אתה רוצה לקנות בסייגון אבל ביגוד כדאי בהוי אן . לסייגון מספיק יומיים.
שוב טיפ לגבי האנוי יש סיור חינמי של מתנדבים נא לעיין בטיפים.נא לפנות אליהם מראש הם מאוד נחמדים . סטודנטים שרוצים לתרגל שפה זרה.
-
18 יום נטו בוויטנםהיי, טיילתי עם חברה (בנות כ-60) כחודש בוויטנאם מה-26.2 עד 24.3 השנה. התחלנו מהדרום כדי להגיע לסאפא בחום.
לקחנו את כל הטיול דרך הסוכן שבמלון שלנו. בחלק היה מוצלח ובחלק לא. אפשר להתקשר אלי לפרטים נוספים. 054-6614535 כוכי.
מתכוונת לטיול נוסף: בורמה, לאוס, פיליפינים בנובמבר הזה.
-
18 יום נטו בוויטנםאנחנו דווקא כן חזרנו... היינו בפעם הראשונה שבועיים רק בצפון. בפעם השנייה שבועיים מדרום לצפון. בפעם השנייה בסייגון רק נחתנו ולא נשארנו ובצפון עשינו רק יומיים ב סאפא כי חלקנו כבר היו שם בפעם הראשונה, אז עשינו השלמות.