ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

לינה ביורודיסני

פורום טיולי משפחות
    3
    6
    2098
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • shulanechama
      shulanechama נערך לאחרונה על ידי

אנחנו נוסעים בחופשת פסח לצרפת עם 2 נכדים בני 12-13.

נהיה בדורדון 4 ימים ומשם אנחנו מתכננים לנסוע ליורודיסני (ב-TGV), להיות שם כל היום וללון שם לילה אחד. למחרת לנסוע לפריז ולהיות שם עוד יומיים מלאים.

מחפשת המלצה למלון ביורודיסני. עדיפות למלון במרחק הליכה קצרה ככל האפשר לפארק עצמו.

האם הכניסה כוללת יציאות וכניסות במהלך היום, כך שניתן גם לנוח במלון ולחזור?

אשמח להמלצות 

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • יונית
        יונית נערך לאחרונה על ידי

יש מלון בתוך הפארק עצמו- של 5 כוכבים והוא היקר ביותר שיש.

הכרטיס הוא יומי-(צאי וכנסי כמה שתרצי)  אבל קשה לי לראות אתכם “נחים” במהלך היום עם נערים בני 12-13.

בדקת שעות הפעילות בפארק באפריל?

יתר המלונות על בסיס היסע קצר לפארק,במרחקים שונים.

אבל שאלה יותר מהותית

מאיפה בדורדון את מתכננת להגיע ליורו דיסני ב TGV?

איפה אתם מחזירים את הרכב השכור?

באיזו שעה הרכבת מתוכננת לצאת?

לאן את מגיעה איתה?

מתי את מעריכה שתגיעי לדיסני?

• shulanechama

תודה על המענה.

אני מתכוונת להגיע ליורודיסני מאנגולם. לצאת בבוקר די מוקדם. לא בדקתי עדיין את שעות הרכבת. כשאני קוראת את השאלות שלך, אני מבינה שאם אין רכבת בשעות הבוקר, נצטרך לשנות תוכניות, כי אני לא רוצה להיות בפארק יותר מיום אחד. במקרה כזה נגיע לפאריס ל-3 ימים, ובאחד הימים ניסע ליורודיסני. נראה לי קצת בזבוז זמן לנסיעות, ולכן אני רוצה להגיע ליורודיסני לפני פאריס.

בודקת רכבות. אם יש לך תובנות על התוכנית, אשמח 

• אנשיםטובים
            אנשיםטובים נערך לאחרונה על ידי

בלי קשר לשעות הרכבות

להבנתי הנסיעה ברכבת המהירה עדיין לוקחת שעתיים וחצי נטו שזה למעלה מ-3 שעות מרגע שנכנסים לתחנה ועד שיוצאים

לדיסני יש שירות אקספרס למי שישן במלונות שלהם – את המזוודות תמסרו כבר בתחנת הרכבת והן יחכו לכם בערב במלון. אבל אני מניח שהתהליך לוקח כמה דקות טובות. ומשם עוד כמה דקות של הליכה, בדיקות בטחוניות וכניסה לדיסני.

בבוקר- הייתם צרכים לעזוב את מקום הלינה, להגיע לאיזור הרכבת, להחזיר את הרכב ולהתנייד עם המזוודות לתחנת הרכבת. תלוי כמובן איפה ישנים, אבל זה גם דבר שולקח סדר גודל של שעה אם ישנים קרוב.

כלומר הכל ביחד מדובר כבר על סדר גודל של 4 וחצי שעות מהרגע שיצאתם בבוקר ממקום הלינה ועד שרגלכם דרכה בשערי דיסני.

אם לא יוצאים מאד מוקדם בבוקר (6?) זה כבר אומר להגיע לדיסני מהותית אחרי הפתיחה ולקראת הצהריים או אפילו אחרי.

וגם אתם מתחילים את היום עייפים אחרי השכמה יחסית מוקדמת ונסיעה יחסית ארוכה.

למה לא לנסוע בערב לדיסני ולישון יומיים ליד הפארק? ככה תוכלו למקסם את זמן השהייה שלכם.

בלי קשר – לא מומחה צרפת ולא מכיר אתכם כמובן אבל הטיול מרגיש לי לחוץ מדי. לא יודע לאן הטיסות ומה השעות שלהן. אבל להקדיש רק יומיים לפריז מרגיש לי מעט. יום אחד לדיסני זה בהחלט אפשרי אבל לא הרבה. את הדורודן אני לא מכיר, אבל נסיעות כאלו ארוכות בשביל 4 ימים (ברוטו?) זה גם לא זניח.

נראה לי יותר מדי בשבוע (ברוטו?) לדחוס בעצם 3 אתרים שונים.

וכל זה בחופשת פסח שמאד גבולית בנושא מזג אויר (יכול להיות נהדר אבל גם יכול להיות די גרוע)

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
            • shulanechama

תודה רבה לעונים

אכן הבנתי שהיום הזה דחוס מדי ועכשיו אשנה את התוכניות.

• shulanechama

תודה רבה לעונים. השאלה שלי כבר לא רלוונטית, כי בעקבות התשובות שיניתי את תוכנית הטיול. 

עזרתם לי מאוד

• 1 / 1
                • פוסט ראשון
                  פוסט אחרון