שאלות לאלו שטסו עם חברת Germania
-
אני מתלבטת האם לטוס עם חברת Germania בקיץ 2019.
1. זוכרת סיפורים בפורום משנים קודמות לגבי שינוי שעות טיסה ברגע האחרון שיצר בעיות עם השכרת הרכב והלינה. האם גם בקיץ 2018 נתקלתם בבעיות כאלה?
2. יש לחברה הזאת טיסות מעט יקרות יותר בשעות נוחות יותר. האם יש טעם לשלם את ההפרש לאור ההסטוריה של החברה בשינויי שעות?
3. מניסיונכם כמה זמן לפני הטיסה המחירים בחברה זו הזולים ביותר? האם סמוך לפתיחה כלומר עכשיו או שיש להם סיילים במועדים נוספים למשל סמוך לכריסמס?
תודה!
-
היי,
טסנו עם חברה זו בקיץ 2018 לנירנברג.
גם אני , חששתי מאוד מסיפורי האיחורים שקראתי בפורום. ואף בדקתי פעם בחודש באתר החברה האם חלו שינויים במועדים.
בנוסף דאגתי לשריין מלונות ברי ביטול ללילה הראשון והאחרון .
אבל, חששותיי התבדו:
הטיסות יצאו במועד
שודרגנו ללא תוספת תשלום לשורות הראשונות ( יעני ביזנס )
האוכל היה סביר
כל הליך הבידוק בשדות התעופה היה מהיר מאוד.
הצוות היה מקצועי וקשוב.
בדוכן השכרת הרכבים לא היה תור בכלל ( לא קשור לחברת תעופה , אלא נקודת זכות לשדה בנירנברג )
יחד עם זאת שעת החזרה המוקדמת בטיסת הלוך הייתה קצת לא נוחה ואילצה אותנו לקום באמצע הלילה.
אין לי מושג האם היעדר התקלות ביחס לדיוק בשעות של חברה זו נובע מבדק בית שערכו או שאולי זה קשור ליעד הנחיתה ( לדעתי הסיפורים על השינויים ברגע האחרון התייחסו להמבורג ולדיסלדורף ) ולכן לא יכולה להעיד באופן גורף על שינוי דרמטי , אך לאור החוויה החיובית שלנו יכולה לומר כי נטוס עימם שוב ללא היסוס.
-
הבן שלי טס איתם להמבורג באוגוסט האחרון.
הטיסה התעכבה ביציאה
הוא היה למוד ניסיון -ולכן הזמין מראש לינת שדה תעופה.
חברו -החליט שהוא בכל מקרה מזמין רכב מהנחיתה- והתוצאה הייתה שחברת ההשכרה הייתה כבר סגורה. הרכב נלקח רק למחרת בבוקר, והחבר היה צריך למצוא לינה מעכשיו לעכשיו (מחיר כפול ממה שהבן שלי שילם מראש) בשדה התעופה (ולשלם במקביל ללינה בהמבורג- אליה לא התייצב).
נוסע אחר בטיסה, סיפר להם כי הוא נוסע קבוע את הקו הזה, והיו פעמים שהאיחור היה כזה שבהמבורג לא יכלו כבר לנחות (יש איסור טיסה או נחיתה אחרי 23.00) ולכן הטיסו אותם ל… (יעד אחר, לא זוכרת איפה) ומשם הסיעו אותם באוטובוסים של החברה להמבורג לשדה התעופה – והם מצאו את עצמם באיחור של 3-4-5- שעות בשדה התעופה.
החברה הייתה גם מספיק נוקשה כדי לא להסכים להסיע אותם ישירות לעיר המבורג, אלא הובילה אותם לשדה התעופה-ועכשיו לך תמצא מונית ב04.00 בבוקר כשאין נחיתות בכלל, מהשדה לעיר.
אישית טסתי איתם כמה פעמים-בלי שום שום תקלה, עיכוב וביטול-
האם זה שכיח? לא יודעת.
-
טרמינלית ויונית - תודה על תגובותיכן
הטיסה שאני מתעניינת בה אמורה לנחות ב 4 אחהצ כך שכן תכננתי לשכור רכב ולנסוע למקום הלינה.
מניחה שאצטרך פשוט לעקוב ולקוות לטוב.
לגבי החזור, מתלבטת אם לשלם עוד 50 יורו לאדם כדי לטוס בשעה נוחה יותר. לאור הנטייה שלהם להזיז שעות אולי הפרמייה הזו תהיה לשווא כי ממילא השעות יזוזו. סוג של הימור…
ועוד שאלה עקרונית - מבחינת החוקים בישראל לעומת אירופה לגבי איחורים ביטולים ודחיות, האם עדיף לי לרכוש כרטיסים באתר הישראלי או באתר הגרמני?
נ.ב. שוב אין אפשרות להירשם לשרשור מהנייד ולכן אינני מקבלת אינדיקציות על תגובות להודעה שלי
-
לא משנה איפה תקני, החוק הארופי חל על כל טיסה שנכנסת, יוצאת או עוצרת באיחוד האירופי.
יש להם כתובת לתלונות (יש לי בארכיון) ובמקרה שהם פוסקים פיצוי הוא משולם באמצעי התשלום בו נקנתה הטיסה.
-
טסנו איתם שנה שעברה לדיסלדורף והייתי בין הראשונים שעלו על שינןי הזמנים.
המעצבן שהשינוי נחנ מספר חודשים לפני הטיסה והם עדכנו את הנוסעים שבוע או שבועיים לפני הטיסה.
גם אני שמעתי על טיסות שנחתו מאוחר ואף נחתו בקלן במקום דיסלדורף.
אין חוקיות בנוגע למה שיכול להיות. בסוף הנחלטה שלך.(לטוב ורע)
הטיסה עצמה הייתה טובה מאוד , שירות טוב.
הזמנתי דרכם שנה הבאה לברלין.
-
תודה סיילור.
זכור לי במעורפל שכן היו הבדלים בין אלו שקנו באתר ישראלי לעומת אתר אירופי במקרים של פשיטת רגל אבל לא זוכרת בדיוק.
יתרון של אתר ישראלי שידוע לי היא האפשרות לבטל עסקת אינטרנט/טלפון תוך פרק זמן מסויים בקנס מאד סמלי
-
דוביקו, המקרה שלך הוא בדיוק הסיפור שמרתיע אותי מהחברה הזאת. מקווה שיהיה לי מזל כי בסהכ המחיר והשעות (אם לא ישתנו) מתאימים לי