מתחילה לתכנן את קיץ 2019 - טירול
-
ערב טוב!
אז התאהבנו באוסטריה. בנופים, בארגון והסדר, בניצול המיטבי של הטבע ובא לנו עוד אז החלטנו השנה הכיוון טירול
מזכירה זוג +3 שיהיו בני 10, 7, 3
טיסות לנירנברג נרכשו
התחלתי לקרוא על האיזור ונדמה לי שבניגוד לאיזור צלצבורג, הפעילויות בטירול מפוזרות בעמקים ולא נוכל להתמקד בלינת כוכב אחת למשך שבועיים.
אשמח לאינפוט ממי שהיה האם אני צודקת
תודה
נעמה
-
את צודקת. המרחקים בטירול גדולים יותר מאשר באזור זלצבורג. אנחנו היינו שבוע בטירול ולא החלפנו מקום לינה, התמקדנו בעמק שבו ישנו – שטובאי, וקצת גיחות לעמקים קרובים.
אם רוצים להגיע לכל העמקים כדאי לעשות לפחות 2 כוכבים
-
תודה
אשמח לןהמלצות היכן כדאי להתמקם ולאיזו תקופה בכדי למצות חוויות עבור ילדיםפ בגילאים שלנו שהם די צעירים
תודה
נעמה
-
אני לא חושב שיש הבדל עקרוני בין האזורים. גם בזלצבורג בטיול עם ילדים קטנים אין סיבה לנסות לכסות אזורים גדולים כשבכל עמק אפשר למצוא המון פעילויות לכל המשפחה.
טירול אזור גדול וגם בשבועים אין סיכוי שתמצו אותו. אפשר לבחור את עמק אוץ או צילר ולהתמקד בו לשבועים או לפצל בין שניהם.
יש עוד המון אפשרויות.
לפני שנה ב 8 ימים בעמק צילר בטיול משפחתי שני שלנו בטירול נשארנו בעמק כל הטיול כי יש בו המון מה לראות. בתכנית הכנו עוד המון אפשרויות מחוץ לעמק אבל בפועל העדפנו להתמקד בעמק צילר בגלל הנופים ומגוון האפשרויות לטיול בלי הרבה נסיעות.
-
אזור וילדר קייזר ממש מתאים לגילאים שלכם, מומלץ לשהות שם כ-5 ימים עד שבוע, למשל בעיירה סול. ועוד שבוע בתחילת עמק אוץ, כי הוא מהמם ומשם די נוח לצאת לעוד מקומות שהיו מרוחקים מדי מאזור וילדר קייזר.
-
תודה