טיול עם ילדים קטנים -אירופה , מחפש המלצות
-
היי,
מחפשים המלצות לכפר נופש באירופה לנסיעה עם ילדים קטנים (5, ושנתיים)
כפר נופש שממנו אפשר לצאת לטיולים באוטו (נסיעות קצרות עדיף) וכן מקום שיחסית מדמה נופש כפרי. ומקבל לשהות של כמה ימים (3-4 ימים).
בעקרון הכיוון הוא יותר מערב אירופה , אבל פתוחים גם למקומות אחרים.
תודה רבה,
-
מאוד ממליצה על הולנד, להתמקם באחד הפארקים המדהימים שלהם – אנחנו היינו בלנדל אבל יש פארקים נוספים. קל מאוד להתמצא בהולנד, הכל שטוח (אין נסיעות מאתגרות בהרים מפותלים), ההולנדים מדברים יופי של אנגלית. הפארקים נוחים, נקיים, יש בהם מה לעשות עם ילדים קטנים (בריכה סגורה, פינות שעשועים, אופניים). אפשר לצאת כל יום לביקור באתר מחוץ לפארק, או סתם להישאר ולהנות עם הילדים. יש גם פתרונות לימים של גשם, בקיצור, אחלה מדינה להתחיל בה טיול של משפחה צעירה…
זה הפארק שבו היינו, כאמור יש עשרות אחרים מומלצים לא פחות.
Landal Heideheuvel
Hogebergweg 30
NL - 7361 GS Beekbergen
The Netherlands
Tel. (0031)55-505 22 51
Email: [email protected]
-
ברוב כפרי הנופש מחויב שהות של שבוע – בהנחה שמדובר על הקיץ.
יתרה מזאת כשמדובר על טיול עם ילדים צעירים, יום הנחיתה ויום הטיסה חזור בעצם “יורדים” ממניין ימי הטיול ונשארים עם 4.5 או 5 ימי טיול.
לא כדאי לעשות פחות מזה.
הולנד מקסימה גם לפעוטות.
אבל כל כפר נופש שתבחר גם ביעדים אחרים ובלבד שהמרחק משדה התעופה לא גדול- יהיה מה לעשות בטווח קרוב עם ילדים בגילאי ילדייך (גן חיות, שלולית, ברווז וקצת ירוק).
-
גם ממליצה על הולנד. היינו שם לפני שנתיים עם בנות בדיוק בגילאים שלך ונהננו מאוווד עד כדי כך שאנחנו חוזרים לשם שנה הבאה שוב והפעם במתכונת משפחתית מורחבת יותר.
חיפשתי השנה יעד חדש לשנה הבאה ובסוף חזרתי להולנד. גם בגלל שהרגיש לי שממש לא מיציתי ויש שם עוד הרבה מה לעשות ולראות, וגם בגלל שהיא מאוד נוחה הם מבחינת הנסיעות ממקום הלינה לאטרקציות השונות, הן מבחינת הנסיעה משדה התעופה למקום הלינה שגם הוא קצר יחסית וגם מבחינת האנשים זם שהם לבביים ודוברי אנגלית ועוד שלל סיבות.
אני ממליצה בחום לא ללכת על כפר נופש אלא על לינה בחווה. יש חוות מקסימות ומהממות וזה זול בהרבה מכפר נופש, דבר שאולי יוכל לגרום לכם להאריך את השהות שם לפחות ל 8 ימים. כמו קןדמיי אני חושבת ש 3-4 ימים סה קצר מאוד, מה גם שהלינה כל כך זולה כך שחבל לטוס למעט זמן.
אם תרצה יש לי המלצה על בית החווה שישנו בו בפעם הקודמת. מהמם וכיפי.
בהצלחה
-
כולם ממליצים כאן על הולנד, אני ממליץ על אנגליה
כתבו שההולנדים דוברי אנגלית – ובכןף האנגלים דוברים אנגלית יותר טובה

מבחר של סוגי לינות – כפרי נופש, בתי חווה, צימרים, דירות, מלונות
טיול כוכב עם נסיעות קצרות
המון אטרקציות לילדים בכל הסוגים ולכל הגילאים
יותר זול מהולנד…