גרביים! עזרו לי איך מזהים מה לקור ומה לחום??
-
היי
משגע אותי שאם זורקים את האריזה של הגרביים ולא רשום אם זה coolmax(למז"א יותר חם) או thermolite(למז"א יותר קר) או thermoform(למז"א יותר קר) או merino coolmax - - - - - לא ניתן לדעת!
מצ"ב 3 זוגות גרביים שממש לא ברור איך בדיוק אפשר לדעת לאיזה תנאים מתאימים.
הכחולים של bridgedale.
תודה רבה

-
הגרביים כחולים- נראה שהתכווצו בכביסה (?), עשויים מצמר (רצוי לכבס בכביסה עדינה/צמר).
האמצעים (בשחור), נראים כ- coolmax, אבל הדרך היחידה לדעת למה הם מיועדים, לגרוב אותם וכבר תדע אם הם מחממים, או לא.
אפשר גם למשש את הגרב ולדעת מה הרכיבים (רק אם אתה יודע להבדיל).
או ללכת לחנות ממנה רכשת את הגרביים ולבדוק מה כתוב על הקרטון.
-
aljaje מה נשמע?
1. לא בטוח שהכחולים התכווצו….נראה לי זה התמונה עיוותה.
מה שכן הם גרביים קצרות יחסית.
גם לי נראה שעשויים מצמר כלשהו.
אמש הלכתי למטייל ולא מצאתי אותם (ויש לברידג’דייל מבחר).
2. לגבי הסגולים: אולי כי הם די עבים ניתן להגדירם כגרבי חורף?
3. אין שום משמעות לצבעי הגרב? (הכוונה סימן לסוג)
תודה רבה! -
בינתיים, עדיין בחיים
️!1. בתמונה נראה שאזור כף-הרגל בגרב העליונה, קטן יותר משל שאר הזוגות, אבל אם הם לא לוחצים לך, אין בעיה.
2. מכאן, קשה לי להבחין ממה עשויים הגרביים האמצעיים (גם אין אפשרות להגדיל את התמונה).
אפשר רק לנסות בבית (כדי שלא תסבול בחוץ, אם הם מחממים), אם אתה לא ממש רגיש לקור, ייתכן שיספיקו.
3. אין קשר בין צבע הגרב לסוג - מייצרים כמעט בכל הצבעים (במקרה של גרביים לבּנוֹת).
אולי מומחי גרבי-בנים ישיבו.
-
לי בעיקר חשוב הגרביים לתנאי קיץ
משגע אותי הקיץ בו כף הרגל שלי חמה מיד בתוך הנעל -
היי crooby

לגבי האפורה: אני די בטוח שזו גרסה ישנה של הthermolite – ניסית לבדוק אולי רשום משהו מבפנים (איפה שהמידה רשומה)לגבי הבריג’דייל – שוב, לא בטוח ב100 אחוז אבל היא נראית כמו גרסת trail שלהם – כלומר כזו לאקלים “ממוזג” שמכילה גם אחוז מסוים של צמר (לא גבוה) וגם סיב מנדף.
את השחורה אני לא מזהה בכלל.
אתה זוכר איפה קנית כל גרב?
-
-
-
41$ לזוג גרביים (המשלוח 20)...איך אומר - מטורף.
אין משהו ברמה סבירה פלוס ב-20$(כולל משלוח)?
-
היי.
נתתי דוגמאות לסוג הגרביים והרכבם, שיוכלו לכוון אותך למה שאולי יתאים.
• אם תעתיק את שם הגרב בכותרת ותעשה חיפוש בגוגל, אפשר למצוא גם באמזון(14.90$-17.90$) ובמקומות אחרים.
באתרים סינים, לא ניסיתי.
-
היי,
לא בקיא בדילים של חו”ל – אבל יכול להמליץ על אחלה סייל שנראה לי רלוונטי:
גרב טרמית מוצלחת מאוד של ברג’דייל – עכשיו ב65 ש”ח (שזה כמו לקנות באמזון רק בלי משלוח)
בגזרת הגרביים המנדפות: יש את אלה של Wildcat, אמנם לא ברמה של בריג’דייל, darn tough וכל אלה, אבל עושה יופי של עבודה במחיר מעולה.
מקווה שזה עוזר
בהצלחה

-
ה-WOOLFUSION TREKKER אינה גרב לתנאי מזא חם אלא לקור בינוני.
אשמח להמלצה נוספת מלמטייל(מהמבצעים) לגרב קיץ טובה.
תודה רבה
-
אהלן Croovy,
ראה התגובה הקודמת שלי: המלצתי על גרב תרמית של בריג’דייל (כפי שכתבת לקור בינוני) ומתחתיה על גרב קיץ מנדפת של ווילדקט.
מצ”ב הלינק בשנית:
-
רומן שלום,
1. לא ברורה לי ההמלצה ללכת בקיץ עם שני זוגות גרביים
2. איך בדיוק כף הרגל תיכנס לנעל?תודה
-
-
תתחדש!
-
אגב, לדברי היצרן זהו הדגם
BRIDGEDALE WOOLFUSION TRAIL LIGHT
תודה
-
היי,
לא הסברתי עצמי ברור – כמובן לא התכוונתי גרב מעל גרב אלא שבתגובתי הצעתי את הגרב התרמית, וקצת מתחתיה (בגוף ההודעה) המלצתי על הסוג המנדף.
בכל אופן שמח שמצאת את המוצר המתאים – ממליץ באופן אישי גם על הגרב שקנית, משתמש בה המון שנים במגוון רחב של פעילויות.
תתחדש!