איזי ג'ט טרולי
-
היי,
קניתי כרטיס באיזי ג’ט רק עם טרולי של 56 ס”מ.
יש לי טרולי 56.5 ס”מ האם תהיה לי בעיה עם זה, הם יורדים עד כדי כך לפרטים?
וחוץ מזה האם יש עוד דברים שכדאי לדעת פעם ראשונה שאני טס איתם.
תודה.
-
אם מישהו ימדוד (וזה עניין של מזל), זה לא יהיה בסנטימטר, אלא יש תיבה בגודל המותר, וצריך להכניס את המזוודה לתוך התיבה. לכן חשובה גם מידת הגמישות של המזוודה. כמו כן, לפעמים מה שקצת בולט זה ידית, ולפעמים אפשר לפרק אותה ולפתור בכך את הדילמה.
-
כולל ידיות וגלגלים?
מה לגבי הרוחב והעומק? עומד במידות?
-
56.5 כולל הכל, טרולי קשיחה אבל אם אני אלחץ אולי ירד קצת אבל צריך להשאיר את היד
.אני רק רוצה להבין מול מה אני עומד כי ראיתי כמה פוסטים של אנשים שנהגו איתם ביד קשה.
-
56.5 כולל הכל
והרוחב עומק עומד בדרישות בגלל זה לא רשמתי….
-
התיבה היא בשכיבה, כלומר ה-56 ס"מ זה המימד המאוזן. היד שלך לא מעורבת בעניין. מה עם הידית? לנו יש מזוודה קשיחה עם אותה בעיה בדיוק, ופירקנו את הידית (עדיין נשארה ידית בשכיבה).
תמונה של התיבה
-
הידית קיימת אבל כמובן שהיא לא בולטת, לפי הspec המידות אצלי הן כאלה ומדדתי עם מטר ואכן זה נראה כך רק קשה מאוד לראות את החצי ס”מ.
לפי התמונה ששלחת זה עניין ממש של תבנית.
בטרולי שלכם מה המידה לפי היצרן?
-
בפעם האחרונה שבדקתי הכלוב היה גדול יותר מ 56 ס”מ בכ 4 ס”מ
אבל מאז עברה לפחות שנה.
אתה תגיע לפני הנסיעה לקרבת נתב”ג או מישהו ממכריך?
אם אני זוכר נכון בטרמינל 1 יש כלוב כזה שכל אחד יכול לגשת אליו ואז תוכל פשוט למדוד
-
אין לי מושג מה מידות היצרן של המזוודה שלי. אצלי הידית בפירוש בולטת.
-
מהנסיון שלי בטיסות קודמות בחברה הם לא מודדים את כולם. רק את מי שהטרולי שלו נראה מפוצץ או גדול במיוחד.
אבל אם את רוצה להיות בטוחה , סעו לנתב”ג לטרמינל 1 למדוד (אני עשיתי את זה בעבר). זה יהיה הכי אמין -
ריקי,כל הכבוד לך.
קצת מבאס להגיע עם טרולי לנתב”ג,להיכנס,למדוד אותו ולא לעלות לטיסה,אבל...חוסך כסף בעתיד.

למי שמתאים,בדקטלון בחו”ל ישיק מתקפל 35 ליטר,בדיוק מתאים למידות. רק הוא כמובן ללא גלגלים. לטעמי נוח.
-
לא יעשו לך עניין מהמידה שמסרת, הנה המידות:
https://www.easyjet.com/en/help/baggage/cabin-bag-and-hold-l uggage