ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

טבע ועיר במערב ארה"ב / יולי 2019

פורום צפון אמריקה
    5
    6
    24783
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • y_seggev
      y_seggev נערך לאחרונה על ידי

שלום לכל חברי הפורום,

כמו כולם – אבקש את עזרתכם בהערות / רעיונות / המלצות….

ביולי 2019 אני מתכנן טיול בר מצווה עם הבן שלי לחוות סוסים במערב ארה”ב.

יש לא מעט חוות סוסים שמציעות לו”ז מלא לשבוע שלם – ובשלבים אלו אני בוחן כמה וכמה.

אם יש למישהו המצלמה לחוות סוסים ספציפית, אשמח לקבל פרטים.

יחד עם זאת, יש התלבטות האם ללכת לחווה באיזור Wyoming, או באזור Denver Colorado, או דווקא ללכת על איזור פארק יוסמטי.

שבוע שלם שנהיה ב 100% טבע. והחשיבה שלי היתה לסיים את הטיול דווקא בנוף ארבני, לשלב קניות, ואתרים מיוחדים (שלשה ימים לערך).

האם יש מקומות מומלצים בדנוור או במדינה וואיומינג שיכולים לעניין ילד בן 13?!

לא הייתי שם, ואשמח להמלצות / רעיונות.

אם אלך לאזור יוסמיטי, היעד האורבני יהיה סאן פרנסיסקו: אלקטרז, העיר עצמה, סוסליטו אולי מונטרי (למרות שזה רחוק).

מה המלצותכם ?!

תודה רבה רבה

שגב

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • jardine
        jardine נערך לאחרונה על ידי

אני הייתי שם בעדיפות את הטיול עם הסוסים, בוחר את המסלול שנראה לך הכי מעניין ויפה, היות ואין כמעט מקום מארצות הברית שאין ממנו טיסות בחזרה לאזור אורבני. 

לדוגמא בוויומינג יש לך שדה תעופה בג׳קסון הול הסמוך לפארק גרנד טיטון או שעתיים נסיעה משם את העיירה איידהו פולס שיש בה שדה תעופה יותר גדול. 

• y_seggev
          y_seggev נערך לאחרונה על ידי

תודה רבה ג’רדין,

ללא ספק הסוסים נמצא בעדיפות עליונה.

שלש חוות סוסים עונות על המבוקש / על הקריטריונים. השאלה באיזו לבחור…. האם באיזור וויומינג (אבל שם זה אומר שאני צריך טיסה פנימית לניו יורק / לוס אנג’לס)

או בקולורדו – ואז אני נשאר בדנוור לכמה ימים (השאלה אם יש מה לעשות בדנוור).

או שאני הולך על חווה באזור יוסמטי – ואז אני מרחק נסיעה של 5 שעות מסן פרנסיסקו. ששם כבר והייתי ויש מה לעשות.

אשמח לעוד תגובות

שגב

• ayeletback
            ayeletback נערך לאחרונה על ידי

בווימינג אפשר לבקש הילוסטון והטיטון מדהים אבל זה טבע נטו ולא עיר.
            אם אתם מחפשים עיר אז ברור ש SF לוקחת בגדול לעומת דנבר.
            ו

• IO.
              IO. נערך לאחרונה על ידי

שגב – רעיון סופר מדליק! שאני לא יכולה לעזור לך איתו… 

אבל, ב 2015, במהלך טרק שעשיתי בקליפורניה, עצרתי בחווה הזו שנקראת  Kennedy Meadows Resort & Pack-station. אני עצרתי שם לצורך אספקה ומנוחה (אפשר לקרוא על זה בסוף הפרק הזה וכן בתחילת הפרק הזה) לקראת המשך הליכה על השביל – ואין לי מושג לגבי חופשות רכיבה שהם מארגנים (אני רק יודעת שהם מארגנים כאלו...).

אבל היתה לי חוויה ממש טובה שם! זה מקום מאוד נחמד והאיזור משגע – מצפון ליוסמיטי, off road מכביש 108 (די קרוב ל- Sonora Pass). 

אם אתה שוקל לעשות את החופשה שלכם בקליפורניה, אני מציעה לך ליצור איתם קשר ולבדוק אם הם יכולים להתאים.

בכל מקרה מזל טוב ובהצלחה!

• all taken
                all taken נערך לאחרונה על ידי

עונה מהבחינה העירונית – יש הרבה מה לעשות בדנוור וסביבתה, אם כי נראה לי שסן פרנסיסקו יותר מעניינת לקטע שאחרי.

מונטריי לא באמת רחוקה כל כך (אבל אם מה שמעניין בה זה האקווריום אז יש אחד מאוד שווה גם בדנוור, לדעתי אפילו טוב יותר)

וכן ליד סן פרנסיסקו יש את סנטה קרוז עם הברואדוולק שזה לונה פארק כיפי ביותר לילדים ונוער

• 1 / 1
                • פוסט ראשון
                  פוסט אחרון