חופשת סקי משפחתית ראשונה בתחילת דצמבר
-
שלום, אשמח לדעת אם אתם מכירים מקום שעונה לכל הנתונים הבאים:
1. יש מספיק שלג בסוף נובמבר/תחילת דצמבר. 2. מתאים לילדים מתחילים (הדרכה באנגלית). 3. זול יחסית. 4. מקום קטן שלא צריך בו רכב. 5. לא צריך להביא ציוד סקי מהבית.. תודה רבה מראש!! נעמי
-
זולדן באוסטריה, צ’רביניה באיטליה וואל טורן בצרפת.
פאסו טונלה באיטליה, פחות בטוח מבחינת השלג, אבל זול יותר.
-
ומה עם ההורים?
בני כמה הילדים?
סוף נובמבר/תחילת דצמבר זה מאוד גבולי, חלק מהאתרים עוד לא נפתחים וזה מצריך אתר גבוה (יוחנן רשם המלצות מצויינות)
זול יחסית זה מזרח אירופה (בולגריה), אבל זה לא מתאים לתאריכים אלה.
עיירות הסקי ברובן קטנות וגם אם המלון מרוחק קצת מהמעליות יש סקי באס, כך שבאתר עצמו אין צורך ברכב. אבל בשביל בהגעה לאתרים רכב יכול להיות הרבה יותר נוח (תלוי כמה אתם ולאן אתם טסים).
ציוד סקי (מגלשיים, מקלות, נעליים וקסדה) שוכרים באתר. ביגוד נלווה צריך להביא.
-
תודה מיכל. הילדים בני 10-15. הייתי רוצה להזמין סקי דיל כמה שיותר זול שכולל הכל למקום שבטוח יש שלג.. אם אדחה לתחילת ינואר, אמצא כזה יותר בקלות? תודה רבה
-
רוב האתרים נפתחים באמצע דצמבר, כך שהסיכוי רב יותר למצוא מגוון רחב יותר של אתרים בתחילת ינואר. הבעיה שבשנים האחרונות השלג איחר להגיע וגם בתחילת ינואר זה לא בטוח באתרים הנמוכים.
-
-
הי מציעה לך בתור התחלה לקחת חבילת סקי שלמה מהארץ הכוללת:טיסות העברות סקי פס ציוד והדרכה.כמובן שאת מוזמנת לוותר על אחד מהדברים ואז גם תוזילי עלויות.
האתר שאני ממליצה עליו מבחינת עלויות הוא בנסקו בולגריה אם אתם גולשים מתחילים.אני מבינה שיש לך ילדים בגילאי בית הספר ולא תירצי שיפסידו לימודים.
ולכן מציעה לנסוע דווקא בחופשת הפורים ולמה! דצמבר ינואר זה יוצא על כל החגים של הנוצרים חג המולד הסילבסטר האתר מפוצץ אנשים! יותר לפעמים עומדים בתור מאשר גולשים.במרץ זו גם חופשת הפורים לילדים וגם האתר יותר פנוי.
-
השנה פורים יוצא מאוחר יחסית ובנסקו לא אתר אידאלי לתקופה זו
-
סוף נובמבר תחילת דצמבר זה הימור פרוע וגרוע. מירב הסיכויים שתנאי הגלישה יהיו גרועים ביותר הן מבחינת מצב השלג והן מבחינת מזג אוויר כללי של קור עז וסערות. לא מומלץ בכלל ועם ילדים בפרט.
הייתי יותר ממליץ לך להזמין חופשה לסוף מרץ תחילת אפריל. באתרים הצרפתיים יהיה שלג מצויין על המסלולים ורוב הסיכויים לשמש זורחת ומזג אוויר נעים שיקל מאוד להסתדר. במועדים אלו ניתן למצוא דילים נהדרים במחירים נמוכים משמעותית מאשר בשיא העונה.