הסעות ממילאנו לאתרי סקי
-
שלום,
לקראת חופשה מתוכננת ב bardonnechia, מחפש שרות הסעות ממלפנסה (מילאנו) לאתר.
- 1. למעט הודעה אחת עם ביקורת טובה על gettransfer האם לעוד חברי הפורום יש נסיון עימם?
- 2. האם יש המלצה לחברה אחרת?
תודה מראש,
רם.
-
לשכור רכב…
טוב, זה לא ממש עונה לשאלה שלך, אבל אם אתה לא צעיר במיוחד, ולא נוסע לבד, למה לא לשכור רכב? זה די משתלם לשכור שם (יותר זול מלשכור בג’נבה).
-
תודה,
האפשרות הזו נלקחת בחשבון, אבל:
- אנחנו 6 וזה מצריך רכב גדול והעלות גבוהה מאוד כרגע.
- 2. הטיסות בשעות “קשות” (נחיתה בסביבות חצות והמראה ב0700) – מעדיף לא לנהוג בתנאי עייפות, בטח בחו”ל.
- 3. לא רוצה להתעסק עם חנייה \ דו”חות וכו’ (אין לנו חניה בדירה) – בונים על סקיבוס.
אם בכל זאת אתה מכיר שרות הסעות – אודה לפרטים
שתהיה עונה מוצלחת!
-
נחתתי שם בשעה הזאת
בשעה הזאת רק מונית פרטית יקרה מאוד
בכל מקרה לא תצא מהשדה לפני אחת אחת וחצי בלילה
אין לכם רכב ואין לכם שום שירות הסעות בשעות האלה
קחו מלון ליד טרמינל 2, לכו לישון בנחת, קומו מוקדם ותסעו לאתר.
יש שירות הסעות שנקרא flixbus אני חושב, מגיע להמון מקומות.
בכל אחת מהאפשרויות, הגעה באמצע בלילה, רכב בבוקר אן שירות הסעה בבוקר, לא תצליחו לגלוש ביום הראשון יותר מ3-4 שעות
-
לדעתי רם צודק , לא כדאי לשכור רכב.
יש הסעות בכל שעה. יש חברות הסעה עם לימו מכל מיני סוגים. בד”כ לוקחים 8 איש. אז 6 יהייה להם מאד נוח.
אני נסעתי מציריך לאישגל 800 יורו שמונה אנשים + מזוודות ,הלוך וחזור. DOOR TO DOOR תענוג. היו לי הצעות גם ב 650 אבל החלטתי לא להסתכן….
חיכה עם שלט בשד”ת הביא אותו ופרק המזוודות בפתח המלון. כנל חזרה
אני חושב שהם נוסעים בכל אירופה. המקור שלהם הוא בכלל סרבי.
-
תודה,
בלינק ששלחת מחוייבים לצאת או להגיע לאוסטריה,
אבל מיד שמו קישור לאתר שלהם באיטליה…
תודה!
-
הסעות ורכב שכוריש הרבה חברות שמסיעות ממלפנסה לברדונצ’יה, או איך שלא מבטאים את זה. דוגמא. לא חושב שתשיגו את זה בפחות מ-800 יורו.
אפשר לשכור רכב ל-9 ב-600 יורו, או שני רכבים בינוניים (נניח, שני רנו מגאן) סביב 550 יורו, אבל השעות שלכם בעייתיות. להשכרת רכב תצטרכו לחכות לפחות ל-6 בבוקר ביום ההגעה. אם אתם 6, זה יוצא כ-40 יורו פחות לכל נוסע לעומת הסעה, אחרי שקלול דלק ואוטוסטרדה. או פחות, תלוי בתנאי החניה.
ולקח לעתיד – המחיר הזול (לא מאד) של חברות low cost מייקר את החופשה, בגלל שמשלמים לפחות על לילה מיותר אחד ובמקרה שלכם כנראה שניים.
-
כן שמתי לב, אבל כמו שאמרת ,יש לינק.
לקח שלמדתי, אפשר לעמוד קצת על המיקח. תנסה לקבל כמה הצעות.
בהמשך למה שכתב DFL רואים מייד שזה לא ממש יותר זול.
והטירחה ברכב היא עצומה .הוא לא הזכיר שאתם צריכים להחנות את הרכב בעיירה. וזה יכול להיות סיפור יקר, וגם אפשר לחטוף קנסות כי אתה לא תמיד יודע איפה אפשר לחנות ואיפה לא.
שלא לדבר שאתה מגיע לרכב אחרי יומיים של שלג כבד וצריך לחלץ אותו….ואיפה צמיגי שלג , שרשראות , סיכונים שאתה לא מכיר את הדרך היטב בהרים.
בקיצור…. הבנת.
רק אם אתה ממש חייב, או שיש מישהי או שלא רוצה לגלוש כל השבוע וליסוע לטייל , אז זה מצב שכדאי כלומר, שיש עוד צרכים . אבל בשביל להגיע ולחזור – רק הסעה. כמו מלך לשים את הראש ב 4 לפנות בקר שהנהג לוקח אותך לטיסה של 8.00
-
איך לילה מיותר?
ההפך הוא הנכון
בטיסות ערב של איזי ג׳ט למלנפסה יוצאים מישראל בשמונה בערב, אחרי יום עבודה, ישנים בלילה במלון בטרמינל ולמחרת בצהרים אתה על השלג אם תכננת טוב ונכון (אישית – 12 על ההר בצ׳רביניה).
בטיסות הסדירות אתה מפסיד יום עבודה ואתה לא גולש בו, ורק למחרת אתה על השלג.
וזה עולה לפעמים רק 90 יורו הלוך חזור, 115 אם אתה חולק מזוודה עם שותף
-
קודם כל, אם סידורי הטיסה טובים לך, בוודאי שאני שמח בשמחתך. זה לא ויכוח עקרוני או אידיאולוגי. אם יש טיסת low cost שמשתלבת טוב בחופשה, אשמח להיות עליה.
המראה לישראל בשבע בבוקר מחייבת אותך לבלות לילה בחו”ל. זה לילה שהיית חוסך אם הטיסה שלך הביתה הייתה יוצאת בלילה. סיימתי כבר הרבה חופשות על השלג ב-4-5 אחה”צ, משם ישר לז’נב או מלפנסה והביתה.
המראה מישראל בשמונה בערב בהחלט נוחה יותר מהשעות של איזיג’ט לשוויץ – שם ממריאים בצהריים, דופקים את יום העבודה, כמובן שלא גולשים ולפעמים לא מספיקים אפילו ללוגיסטיקה באתר. יום מבוזבז לגמרי.
אני גם לא בטוח שכניסה למלון באחת בבוקר ויציאה ממנו בשבע מתאימות לכל הרכבי הגולשים, אני חושד שכמה משפחות יתקשו לממש את התכנית הזו, אבל אם זה עובד עבורך – אחלה.
לגבי המחירים הזולים שציינת, זה תקף אם מזמינים הרבה מאד זמן מראש. כבר פעמיים זרקתי כרטיסים שנקנו חודשים מראש, משום שהאופציות היו להישאר בארץ או לגלוש על בוץ וסלעים.
(נכון שאם כבר זורקים כרטיסים, עדיף לרכוש אותם במחיר נמוך, אבל אני בד”כ קונה כדי לטוס...)
את חופשות הסקי שלי אני קובע כשמצב השלג ברור ויש תחזית למזג אוויר נוח לסקי. אני בהחלט מזדהה עם הסיפוק של טיסה למילאנו וחזרה במחיר של ארוחה זוגית במסעדה, אבל זה משני בעיני לעומת איכות הגלישה.