קונקשן דרך מדינות המפרץ
-
היי
ראיתי הרבה דיונים באינטרנט בנושא, הרבה "דעה אישית" ומעט דברים קונקרטיים.
אשמח לקבל קצת מידע (ושישאר לדורות הבאים) גם "רשמי" וגם חוויות אישיות על קונקשן דרך מדינות המפרץ.
בסופו של דבר, כשבודקים טיסות בגוגל פלייטס רואים את הפער המשמעותי במחיר כשטסים דרכם, ובנוסף לכך חברות התעופה של מדינות המפרץ מדורגות ברמה מאוד מאוד גבוה.
המידע הזה גם רלוונטי כשרוצים לטוס למזרח, וגם כשרוצים לטוס מהמזרח לעוד מקומות בעולם. למשל אם רוצים לשלב מזרח אסיה ודרא"מ. ניתן לחסוך המון זמן והמון כסף אם טסים דרך המפרץ ולא דרך אירופה. (ברמה של כ-700-1000 דולר חסכון).
תודה
-
קונקשן דרך מדינות המפרץאין שום בעיה עם קונקשיין במדינות המפרץ. לקטאר אפשר אפילו להיכנס עם דרכון ישראלי ל-24 שעות תחת תנאים מסוימים.
העניין הוא שיש כמה כוכביות קטנות תחת האמירה הזאת. כל קונקשיין אפשרי בתנאי שלא צריך להחליף טרמינלים (לדוגמה בדוחא) או שיש מעבר חופשי בצד האווירי בין הטרמנלים (לדוגמה באבו-דאבי).
כלומר, אם הכרטיס המבוקש הוא של אחת משלושת החברות הגדולות - אמירטס, אתיהאד איירוויס וקטאר איירוויס - שמציעות ׳אונליין קונקשיין׳ בשדות הבית שלהן (קונקשיין בין שתי טיסות של אותה חברה בשדה הבית שלה) אז אין שום בעיה.
אני אוהב את השדה של דוחא - מלבד הפסל המטופש של הדובי. הוא מודרני, מעוצב יפה ונוח למדי. הוא גם ביתו של טרקלין המחלקה הראשונה הטוב ביותר בעולם כיום.
-
קונקשן דרך מדינות המפרץמה לגבי טיסות דרך בחריין עם gulf air? אותו דבר?
רוב הטיפים הם מאנשים שנוסעים דרך קטאר...בנוסף כשדיברתי עם פליאיסט הם אמרו שדרכם ניתן לקנות כרטיס דרך בחריין רק עם דרכון זר
יש למישהו מידע עדכני?
תודה
-
קונקשן דרך מדינות המפרץכן, גם בבחריין ניתן לבצע קונקשיין בין טיסות של חברת Gulf Air. פורמלית אפילו אין מניעה להיכנס לבחריין עם דרכון ישראלי למי שיצליח להוציא ויזה מתאימה, למרות שבעבר בחריין עשתה הרבה צרות אפילו למי שהייתה לו חותמת ישראלית בדרכון.
לגבי השדה הזה אני כותב מידיעה ולא מתוך ניסיון אישי. אני לא הייתי חושש מדי, אם כי יש אזהרת מסע קבועה של המטה ללוחמה בטרור לגבי בחריין.
-
קונקשן דרך מדינות המפרץתודה על התגובה
-
קונקשן דרך מדינות המפרץבסדר יש אזהרת מסע קבועה לגבי הרבה מאוד מקומות. מן הסתם אסור להתעלם מהן בצורה בוטה. אבל לירדן יש אזהרת מסע קבועה כבר שנים רבות. שלא השתנתה ולא תשתנה. למרות שהמצב שם סבבה.
בכל אופן... אם אני נוסע עם אותה חברת תעופה (לדוגמא אתיחאד) בטיסה הראשונה (נגיד מניו דלהי) ובטיסה השנייה (נגיד לריו) אז אפשר להיות בטוח שזה אותו טרמינל?
איך אפשר לדעת את זה?
-
קונקשן דרך מדינות המפרץכדאי לחפש בעוד מנוע חיפוש מלבד גוגל פלייטס.
-
קונקשן דרך מדינות המפרץאלון,
לשדה של אבו-דאבי יש שלושה טרמינלים והם מחוברים הצד היבשתי. אני לא יודע אם שתי הטיסות שלך ישתמשו באותו טרמינל אבל לא תהיה לך בעיה לעבור ביניהן.
-
קונקשן דרך מדינות המפרץמה אתה מציע?
-
קונקשן דרך מדינות המפרץכשאתה מזמין טיסה בפירוט רשום באיזה טרמינל היא