התנהלות וויז
-
אז… אחרי ששונתה לי הטיסה הקודמת לטיסה לא רלוונטית, ביטלתי אותה וביקשתי החזר כספי.
האם ידוע תוך כמה זמן יוחזר אלי הכסף (ביקשתי החזר לאשראי).
הזמנתי טיסה חדשה מחדש (הפעם לקלוז’. אומרים שזה שידרוג מקראיובה
), ובחרתי פריוריטי. בהזמנה עצמה כתוב רק “מטען יד בחינם ופריוריטי”. להסיק מזה שהפריוריטי כולל את הטרולי בתוכו ואין צורך לציין אותו? -
הפריוריטי כולל את הטרולי
-
בהזמנה שלך יהיה רשום בדיוק עם סימן בV ירוק מה רשאי לקחת איתך
-
אנצל את השרשור לשאלת כספים-איך הגיוני שתשלום בשקלים יוצא הכי זול בוויז-איר? בדקתי ב2 הזמנות שונות את המחירים בשקלים, בדולרים, ובמטבע מקומי- ותמיד השקלים היה הכי זול (אולי הייתי צריכה לבדוק במטבע הונגרי, שזה המטבע שלהם?).
לא רק שההמרה של האתר שלהם טובה אלא אני גם חוסכת את ההמרה ממטבע זר בויזה. מה אני מפספסת פה?
-
1. אם אתה התכוונת לטוס בוויז, למה ביקשת החזר כספי, יכולת לקבל 120% החזר לחשבון שלך בוויז לטיסה עתידית.
- 2.לפי נסיוני הרב שנתי בוויז תמיד במטבע המקומי הכי זול. מהארץ בשקלים, מאנגליה בפאונד, מהונגריה בפורינט.
-
תבדוק במדיניות החדשה שלהם מה כולול ומה לא...
-
שלום lbd , לגבי המלצתך להזמין כרטיס תמיד במטבע מקומי האם אתה מתכוון שאם טסים נניח הלוך ושוב לבודפסט רצוי לפצל ל-2 הזמנות אחת בשקלים בהלוך והשנייה בפורינט בחזור?
-
זה בדיוק מה שאני עושה.
-

-
שוק והלם!
אנסה את זה בפעם הבאה.
ולא ביקשתי זיכוי פשוט כי הטיסה שהזמנתי הייתה זולה יותר מהזיכוי גם ככה, ורציתי להזמין אותה בלי להמתין שיכנס לי הזיכוי לחשבון.
-
איך אתה יודע שזה יותר משתלם להזמין את החזור בנפרד בפורינט?
האם זה ניסוי וטעיה או שאתה יודע איך התחשיב? אם תחשיב אז מה הוא ?
-
שלום. לי החזירו תוך 10 ימים את הכסף לאשראי. לא ביקרתי בקראיובה אבל קלוז מאוד יפה
-
למתעניינים- הוחזר לי הסכום לאשראי אחרי ממש מספר ימים.