ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

משחק של ריבר נגד בוקה

פורום דרום אמריקה
    4
    4
    4819
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • עוז21
      עוז21 נערך לאחרונה על ידי

שלום לכולם ב24 לחודש משחקת ריבר נגד בורה במשחק השני של גמר הליברטדורס ומאוד הייתי מעוניין לנסוע.

ראיתי שבאתר ויאגוגו נגמרו הכרטיסים מצד אחד ומצד שני ראיתי שבחור טחד כתב פה שלא קונים כרטיסים מהארץ.

אני חושב שנגמרו הכרטיסים למשחק, יש מקום שאפשר לבדוק את זה? והייתי שמח אם זה יעניין מישהו כי אני מחפש פרטנר בטירוף למשחק הזה! תודה לעונים!

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • rmatarasso
        rmatarasso נערך לאחרונה על ידי

יש בחור ישראלי שמנהל את מי הוסטל בבואנוס, שדרכו בעלי קנה כרטיסים למשחק כזה לפני שנה.

נסה לחפש אותו בפייסבוק קוראים לו Yuval Morag, (התמונה שלו זה כיתוב MI HOTEL), אני התכתבתי איתו במסנג’ר, וככה הזמנתי את הכרטיס. 

אם הוא אכן מוכר כרטיסים, סביר להניח שיהיו איתך פרטנרים רבים הן ישראלים והן תיירים מכל העולם

תחזור לספר אם זה הצליח, כדי שאדע לפעם הבאה אם כדאי להמליץ

• gauntlet
          gauntlet נערך לאחרונה על ידי

לא נראה לי שמהפורום תבוא ישועה,
          זה גמר של ליברטדורס או משהו והרבה אנשים חמים על הכרטיסים בכל ארגנטינה
          אם אתה שם, מייעץ לך לשאול כל הוסטל שאתה עובר לידו,
          לפי האתר הזה בכלל לא התחילה מכירה, וכשתתחיל, קודם זכאות לחברי מועדונים
          http://ar.marca.com/claro/futbol/copa-libertadores/2018/11/0 1/5bdb0dce268e3e4b518b4576.html

• ניתאי א
            ניתאי א נערך לאחרונה על ידי

באופן כללי אל תזמין מאתר ויאגוגו. יש המוני אנשים שנעקצו מהאתר הזה ואין עם מי לדבר.

כשאני הלכתי למשחק של בוקה הלכתי ועמדתי בתור לקופות שליד האצטדיון בבוקר המשחק.

אמנם אני בספק שישארו כרטיסים בקופות למשחק אבל סביר להניח שיהיו ספסרים מסביב לאיצטדיון, אם אתה לא מוצא כרטיס בצורה אחרת הייתי מנסה את זה. אם אתה מגיע לדרום אמריקה רק בשביל זה אז זה כבר סיפור אחר.

• 1 / 1
            • פוסט ראשון
              פוסט אחרון