גואטמלה+מקסיקו/פנמה
-
היי, אני מתכנן טיול עצמאי באיזור חודש ינואר לפנמה+גואטמלה או גואטמלה ומקסיקו,השאלה מה עדיף לשלב עם גואטמלה, אני מתכנן על תקופה של חודש-חודש וחצי ולא מחפש טרקים,רק לרבוץ בחופים,מסיבות ולראות את הפרמידות ומקומות יפים,התקציב הוא בערך 25 כולל טיסות.
המקומות שחשבתי להיות בהם(זה הכיוון..)- פנמה-בוקאס דל טורו, גואטמלה-סמוק שמפיי ,טיקאל ואגם אטיטלן, מקסיקו- פירמידות למיניהן וטולום
מה עדיף לשלב?
האם מבחינת תקציב זה עובר?
באיזה מקומות כדאי להיות?
-
הייתי נשאר עם מכסיקו. פנמה בשביל בוקס בלבד תצטרך עוד כרטיס טיסה בינ"ל שעולה כמה מאות דולרים. למכסיקו בגווטמאלה אתה ממשיך יבשתית.
התקציב שלך צריך להספיק. בתנאי תרמילאי תחזור עם עודף. ויש לך פה גם מספיק ליותר מתרמילאי. או לתרמילאי משודרג.
-
ואם אני רוצה משהו בסגנון של בוקס? מה יש שכדאי במקסיקו/גואטמלה?
-
לא בדיוק באותו סגנון,
אבל בין המעבר מפלורס/טיקל בגוטמאלה למכסיקו אתה יכול לעצור באיים של בליז- ( קי קולקר או סן פדרו),
כשאתה מתכוון לסגנון של בוקס- אם הכוונה לבתים שבנויים ממש על המים- זה לא יהיה פה, פה זה יהיה ישוב על חוף (גם קרוב למים אבל לא ממש על המים), אבל מבחינת אוירת ישוב ליד מים עם חופים וכו’- הייתי אומר שכן, וגם חלק מהמקומות בחוף הקריבי של מכסיקו גם יספקו את זה. ולגבי מסיבות- בד”כ מקומות גדולים יותר ( למשל פלאיה) עם יותר אנשים ותיירים גם יציעו לך יותר מסיבות….