ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

ויזה לארהב

פורום צפון אמריקה
    5
    5
    41110
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • gil3011
      gil3011 נערך לאחרונה על ידי

הי אני חייל שמשתחרר עוד 8 חודשים ורוצה לעשות טיול של בערך חודשיים ארהב מצד לצד לא היה לי ויזה קודם לכן ועכשיו יש לי התלבטות האם לנסות להוציא את הויזה שאני עדיין חייל או לחכות שאשתחרר? אם יש מישהו שיכול לעזור לי עם נושא הויזה אולי טיפים או כל דבר תודה 

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • דנוש60
        דנוש60 נערך לאחרונה על ידי

היי..

מכירה אישית מישהו שהגיש בקשה לויזה בהיותו חייל לטובת טיול משפחתי ואכן קיבל- אך לזמן מוקצב רק לשנה! כך שזה נורא תלוי מתי אתה מתכנן את הטיול – אם תגיש ותקבל רק לשנה תצטרך לטוס יחסית קרוב לתאריך השחרור

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
        • GuyH
          GuyH נערך לאחרונה על ידי

למה אתה מתבלט אם לחכות עד שתשתחרר מהצבא?

אני חושב שככל שאתה נמצא תחת יותר מסגרות בארץ (עבודה, לימודים, צבא) ככה הסיכוי שתקבל ויזה גבוהה יותר (מנסיון אישי/חברים, וקריאה של תגובות כאן בפורום). לכן לדעתי עדיף לך להגיש כמה שיותר מהר (כאשר ההיגיון הוא שמועד השחרור מהצבא יהיה רחוק ממועד בקשת הויזה.)

אם אתה חושש שכשאתה בצבא תקבל ויזה קצרה יותר מאשר אם תבקש אחרי השחרור אז אתה יכול לחכות לאחרי הצבא, אבל לדעתי הסיכוי שתקבל ויזה יהיה נמוך יותר מאשר עכשיו (לדעתי).

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
          • keves160
            keves160 נערך לאחרונה על ידי

אם הוא יקבל ויזה לשנה בלבד ומועד השחרור רחוק מאוד, זה ממילא לא יהיה יעיל. 

בכל מקרה, דאג לכמה שיותר הוכחות לרצינות שלך, ליכולת שלך לממן את הטיול ולכך שאתה חוזר לארץ, למשל: נרשמת לאוניברסיטה לאחר הטיול? תביא הוכחות. כסף למימון? תביא פירוט חשבונות בנק וחסכונות, ותוכנית מפורטת של מה אתה הולך לעשות בחודשיים בארה”ב ואיך זה מתיישב עם התקציב שיש לך. 

• קים1121
              קים1121 נערך לאחרונה על ידי

היי 🙂 

אני הוצאתי לפני ארבעה חודשים ויזה בתור חייל, ואישרו לי ל-10 שנים. כנ”ל מספר חברים שלי (שהם גם חיילים). 

אם תבוא רציני, מכובד, כשאתה מוכיח להם שאתה באמת טס בשביל לטייל – אני לא רואה סיבה שיעשו לך בעיות.

בהצלחה! 

• 1 / 1
              • פוסט ראשון
                פוסט אחרון