קייפטאון והפרקים באזור לשבועיים-שלוש,באמצע נובמבר.
-
מטייל עצמאי,בודד, מעונין לטוס עם אתיופאן ,באמצע נובמבר,לקיפטאון והסביבה, כאשר שבוע יוקדש לסיורי יום בקיפטאון ושבוע-שבועיים,בפרקי טבע באיזור קייפטאון (יש כאלה?}.
שאלותי:
1.האם בטוח כיום לטייל בקייפטאון מבחינת פשיעה? האם יש טיולים שיוצאים מהמלון? טיולי hope in hope out?
2.האם יש פרקים ,גם פרטיים, בסביבות קייפטאון מרחק של שעתיים שלוש ברכב מהעיר? שבהם ניתן לצפות בחיות בטבע? שהות של 2-3 ימים בפרק? מה העלות המקורבת של סיור כזה?
3.האם יש מטיילים בודדים בקיפטאון והסביבה,או שבד”כ מדובר בקבוצות מאורגנות עם מדריך צמוד?
4.האם חברת אתיופן אירלינס היא אמינה? האם נכונות השמועות על איבוד מזודות? אני רוצה לטוס עם קונקשן באתיופיה.
5.האם התוכנית שהצגתי נראית בת ביצוע ומהנה או יש אופציות אחרות?
6.אודה מאד על כל הערה,הבהרה,הצעה אחרת.
תודה מראש
יעקב
-
קייפטאון נחמדה מאוד ולא חשנו מאויימים. בטוח שיש מקומות לא סימפטיים-תבחר מלון באזור בטוח ואתה מסודר. שבוע בקייפטאון נשמע לי ארוך מידי. יש אדם מקסים בשם סתיו שנותן סיורים פרטיים (חפש אותו בפייס בקבוצה בשם אפריקה למטיילים). אתיופיאן היו בסדר גמור. החלק עד אתיופיה היה במטוס/אוטובוס צפוף אבל מאתיופיה לקייפטאון אתה ״מלך״.
בנוגע לימי ספארי מחוץ לקפטאון אין לי מושג כי אנחנו ממשיכים הלאה מכאן… תתייעץ עם בתיו
-
שבוע בקייפטאון זה מצויין.
לאחר מכן, אם יש לך שבועיים נוספים – אני מציעה לך לנסוע לאורך נתיב הגנים בדרך לפורט אליזבט. תוכל לטוס בחזרה מפורט אליזבט ליוהנסבורג ומשם בחזרה לארץ.
לכל אורך הדרך יש שמורות טבע נהדרות. עם מסלולי הליכה בכל מיני דרגות, וגם כל מיני פעילויות בטבע.
-
אוגנדה בינואר 2019שלום לכולם,
אנחנו שני זוגות בני 50-60 – יוצאים לאוגנדה למשך כשבועיים.
האם ניתן לשכור רכב ולהסתדר בנהיגה עצמית, או שיש צורך בנהג/מדריך?
קראיתי הרבה על הדרכים ואני חוששת שקשה להסתדר בגלל איכות הדרכים והעדר שילוט ותוכנות ניווט. האם זה נכון?
אנחנו מטיילים הרבה, תמיד בנהיגה עצמית, אבל כאן אולי יש משהו שונה.
אשמח למידע.