טוב זה קצת מסובך..
-
היי,
לא בטוח שזה לפה, אבל נראה לי הכי מתאים.טוב זה קצת מסובך אז תיהיו איתי:
אז ככה, בתאריך 12.10.18 אני ואחי קנינו 2 כרטיסי טיסה לשוויץ, לתאריך 28.10, דרך חברת פגסוס.
הכל התנהל כשורה, קיבלנו מיילים, הכסף ירד בבנק.
ביום הטיסה מגיעים לשדה התעופה ונוכחנו לדעת שהטיסה שלנו לא קיימת בכלל. לא הבנו מה קורה ומה הכוונה, לאחר בירורים אמרו לנו ששיחקנו עם הכרטיס, (אולי באמת לחצנו באתר על דברים מבלי להבין מה זה), שניסינו לשנות דברים, ומה שקרה זה שיש לנו כרטיס פתוח. מה שאומר שאין לנו טיסה.
מפה לשם, הנציגה של פגסוס בשדה תעופה בתל אביב, עזרה לנו, קיבלנו דף ממנה שכתוב שזה זיכוי על הכרטיסים, וקנינו חדשים שם. (בדיוק אותם כרטיסים ויעד) .
כשחזרתי לארץ לאחר שבוע, הכסף לא חזר לבנק ובדקתי את העניין.
משיחה עם נציג פגסוס בחו"ל, הוא טען ששינינו את הכרטיס לכרטיס פתוח ושהוא עדיין קיים ופעיל, (שזה בעצם הזיכוי שלהם), ויש 2 אפשרויות:
1. אם ארצה לבטל את הכרטיס ולקבל החזר, אקבל רק 100 דולר.
(הכרטיסים עלו 365 דולר)
2. אוכל לטוס לאן שארצה עם הסכום כסף שקיים שם. (לא רלוונטי עבורי לתקופת זמן זו).שאלות:
1. האם יש סיכוי לקבל את מלוא ההחזר?
2. אם ארצה להעביר את הכרטיסים למישהו אחר, האם ניתן? .מה אפשר לעשות?..
-
למה שתקבל תושבה אחרת ממה שענה לך נציג פגסוס?
-
תגובה נהדרת ומועילה. תודה!
שאלתי גם אם יש אפשרות להעביר את הכרטיס למישהו אחר?.
-
-
call center של פגסוס באיסטנבול בעלות של שיחה מקומית בשפה האנגלית : 03-7208299
-
"מפה לשם, הנציגה של פגסוס בשדה תעופה בתל אביב, עזרה לנו, קיבלנו דף ממנה שכתוב שזה זיכוי על הכרטיסים, וקנינו חדשים שם. (בדיוק אותם כרטיסים ויעד) .
כשחזרתי לארץ לאחר שבוע, הכסף לא חזר לבנק ובדקתי את העניין."
זה מה שאתה מספר. קניתם כרטיסים חדשים, אז למה שהכסף יחזור לבנק? אלא אם כן יש הורדה נוספת.אם אי אפשר להחליף שם אז אי אפשר להעביר למישהו אחר.
אין סיכוי שתוכלו לטוס באביב?
-
מה תנאי ה”כרטיס הפתוח”?
לכל כרטיס יש תנאים, צריך להיות רשום אם אפשר להעביר אותו לאחר והאם יש מגבלות ועלויות.
אגב חשוב לבדוק בתנאים גם כמה זמן הכרטיס נשמר ומתי הוא מתבטל, גם כן צריך להיות רשום.
עשיתם טעות בעבר, כל מיני “אמרו לי” לא עבד לכם טוב, ממליץ לעבוד אחרת – לבדוק מה כתוב.