מחפשת יעד לאוגוסט 2019 - עם קטנטנים
-
מתחילה לחשוב על הקיץ הבא..
מחפשת יעד.
מידע רלווטני: זוג + 2.5, 5 (גילאים בקיץ הבא).
מכוונת לשבוע האחרון של אוגוסט (יודעת שיקר לאללה וחם גיהנום, אבל זה מה שהכי מתאים לנו מבחינת החופשים של הקטנים והעזרה מסבים וסבתות).
היינו השנה באלפים הצרפתים, שנה שעברה בהולנד ועם המשפחה המורחבת כמה פעמים באוסטריה, סלובניה, יער השחור.
מחפשת:
* יעד ללינת כוכב של שבוע (6/7 ימים זה בול מתאים לנו).
* טיסה ישירה של מקס' 4 שע (מעדיפה פחות, אבל מוכנה למתוח בשביל יעד שיתאים לנו).
* פארקים, אתרי טבע ומסלולים קלילים מאוד (סטייל gorges du fier ליד אנסי, צרפת) - רצוי אפשריים עם עגלות, לא יותר משעה וחצי שעתיים.
* עדיף קרוב לאגם יפה ונגיש (חוף נגיש - לא אבנים) או ים.
* עיירות קטנות יפות וציוריות (או כפרים בסגנון).
* צריכה להתחשב בחצי ההיפוכונדר - הוא מעדיף יותר אירופה הקלאסית אבל לא must, הוא לא ירצה מקום קשוח מידי מבחינת תנאים תברואתיים.
* קצת אטרקציות - מגלשות הרים שאפשר לעשות יחד עם הילדים, רכבל נחמד או משהו בסגנון. כאמור, מותאם לקטנים ולנו..
* לא להתפזר עם מרחקים, נסיעות של מקסימום שעה וחצי - שעתיים.
סליחה עם חפרתי ותודה מראש…
אגב גם לא פוסלת בכלל יעדים ביוון וקפריסין, רק להבנתי מדובר בעיקר בטיולים מתגלגלים או נסיעות ארוכות מידי בשבילנו…
תודה,
מעין
-
פרט לדרישת אירופה הקלאסית נשמע שרומניה מתאימה. ירוקה ויפה, זולה, קרובה ומלאה במסלולים קצרים וגם פארקים ודברים לילדים.
שמעתי שגם צ'כיה בסגנון אבל שם עוד לא טיילנו עם הילדים.



-
ממליץ על האלפים של צפון איטליה: עמק אאוסטה במערב או הדולומיטים במזרח.
-
ממליץ על מרכז גרמניה. לשבוע, לבחור בין עמק המוזל או מרכז דרך האגדות. טיסה ישירה לדיסלדורף.
-
מציע צפון איטליה
-
תודה, הצעות מעניינותאתחיל לחקור...
-
יש תובנות ?
מחפשת משהו דומה לגילאים 1.5 ו 4.5
מאד רציתי סלובניה בגלל התמונות והנופים אבל מתחיל להרגיש לי שזה גדול עלינו ( הרבה מסלולים לא נגישים לעגלות ) ונסיעות נראות לי קצת ארוכות -
קשה למצוא מסלולי הליכה שמתאימים לטיולונים וקשה למצוא מסלולים שמתאימים לגיל 4. הרבה ילדים בגיל הזה מתקשים בהליכה ממושכת.
זה נכון לכל מקום שטיילנו בו באירופה וטיילנו בהמון אזורים הרריים. בעיקר באלפים. אבל גם בבולגריה, קצת בפירנאים ובעוד אזורים. רק בשוויץ מצאנו הרבה מסלולים שמתאימים לטיולון.
כדאי להצטייד במנשא גב טוב או להסתפק בהליכות קצרצרות בעיירות ובכפרים. בשילוב רכבלים אפשר להגיע למקומות מדהימים גם בלי הליכות מאומצות.
-
ממליצה להתמקם ליד אחד האגמים בצפון איטליה.
היינו שם בקיץ האחרון עם ילדה בת 5.5, וזה סיפור הטיול שלנו:
https://forum.lametayel.co.il/forum_msg/th-1344478/start-0/
יש אגמים (אנחנו היינו בחופים עם אבנים, אבל קראתי שיש גם חופים ספציפיים עם חול), נחלים, רכבלים, עיירות מקסימות, אוכל טוב שגם ילדים אוהבים (פיצות, פסטות, גלידות), אנשים חמים ואדיבים, ומרחקי נסיעה לא גדולים.
-
סלובקיה גם יכלה להתאים. אמנם כמו שנכתב כאן יהיה קשה למצוא מסלולים מתאימים לטיולון...אבל אולי עם מנשא יהיה לכם שם כמה מסלולים מתאימים.