ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

טיסה בוייז פעם ראשונה

פורום אירופה
    5
    8
    4989
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • RIKI1002
      RIKI1002 נערך לאחרונה על ידי

שלום אני רוצה לטוס לבודפשט ואני לא מבינה איך מזמינים טיסה בוייז באתרים מציעים כרטיס נגיד ב235 דולר ואז צריך להוסיף מזוודה ופרורטי ואז רוצים למזוודה עד 20 קילו 345 ש”ח זה הגיוני זה מייקר את הטיסה מאוד

זה פעם ראשונה שאני מזמינה לאו קוסט אני רוצה להזמין 5 כרטיסים למשפחה זוג +3 ילדים גדולים כמה מזוודות אני צריכה להוסיף? האם זה כולל טרולי או שגם עליו צריך עכשיו לשלם? יש מידות בנוסף למשקל המזוודה ?

אשמח לקבל תשובות כבר התבלבלתי תודה ריקי

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • מיכל123
        מיכל123 נערך לאחרונה על ידי

ריקי שלום,

בצד שמאל של הדף בחצי התחתון שלו יש קוביה שנקראת: שאלות נפוצות. יש שם קישורים לשרשורים והסברים על טיסות LOW COST  של כל מיני חברות. מצרפת לך למשל את זה של WIZZ AIR

בהצלחה 

• ח.ג
          ח.ג נערך לאחרונה על ידי

מיכל123, להשכלה כללית, את הקישורים רואים רק במחשב. כל הכבוד שצרפת קישור

• סקר סביונית
            סקר סביונית נערך לאחרונה על ידי

אני מצרפת לך קטע מבלוג שכתבתי על סלובקיה בהמשך את השינויים החדשים שנכנסו לתוקף.

לפני שאתחיל את סיפור הטיול,אספר לכם על חברת הלאו קוסט ההונגרית וייז אייר שמצאתי לנכון לכתוב עליה כי נתקלתי בלא מעט אנשים שלא שמעו או לא מכירים אותה,למעט שועלי טיסות הלאו קוסט.

98c0f937bea66c8a9a3a83c037f545c4.jpg?l=6

וויז אייר טסה למיגוון יעדים באירופה,ניתן לרכוש באתר החברה מועדון חברות לשניים בעלות של 146 ש”ח לשנה או לעד 6 איש בעלות של 246 ש”ח לשנה.

מומלץ לרכוש את המועדון במעמד רכישת הכרטיס כך שההנחה לחבר מועדון מתקזזת ומחזירה את עלות המועדון ממחיר הכרטיס.

חבר המועדון חייב להיות הנוסע הראשי,מותר לטוס עם טרולי חינם ע”פ המידות המצויינות באתר,רכישת מושב בתשלום אך אין צורך,ציק אין באתר 48 שעות לפני טיסה.

לאחר ביצוע הזמנת הכרטיסים האתר מפה לשותף של החברה שזה “בוקינג” על מנת לסגור את מקום הלינה(המחיר זהה לאתר בוקינג).

במידה וסגרתם לינה בדרך זו,הכנסתם את מס' חבר המועדון של וויז אייר להזמנה,הינכם זכאים להחזר כספי של סכום כלשהו ישירות לחשבון המועדון וזאת כחודש לאחר השהייה במקום.

את הזיכוי ניתן לנצל במהלך חצי שנה לטיסה או לכבודה.

כך היו לרשותי 90 יורו לניצול עד חודש יולי 2018 מנסיעתי הקודמת לבודפשט

הכל רלוונטי למעט-

לא ניתן לקחת טרולי חינם אלא רק תיק גב במידות המצויינות 40/30/20.

במידה ולא נרכשו מושבים,ציק אין 48 שעות לפני כל טיסה.

מניסיון בהזמנה אחת ובמעמד הציק אין איך שנפתח כולנו ישבנו יחד.

בעבר היה ניתן לעשות ציק אין להלוך ולחזור יחד,היום זה תלוי בטווח הנסיעה.

נאמר שמי שרוכש מזוודה נכנס אוטומטית לפרורטי ורשאי לקחת גם טרולי-בפועל זה לא קרה.

תזוזה ימינה שמאלה בתאריכים יכול להוזיל משמעותית את מחיר הכרטיס.

לדעתי המחיר שציינת מאוד יקר,אבל אין לי מושג על איזה תאריך מדובר.

ברגע שרוכשים מזוודה לדעתי פחות מעניין אותם מה גודלה,הדגש הוא על משקל.

• סקר סביונית
              סקר סביונית נערך לאחרונה על ידי

קראתי עכשיו את הקישור בתגובה 2 של מיכל.

קישור נהדר. 

• מיכל123
                מיכל123 נערך לאחרונה על ידי

ח.ג. – תודה, את צודקת. אכן מהטלפון הנייד לא רואים את האזור המדובר.

ערב טוב ושקט yes 

• ח.ג
                  ח.ג נערך לאחרונה על ידי

כיום כל מהלך הוא בתשלום.

מציעים כרטיס נגיד ב235 דולר –  זה המחיר שראיתי בחופש הגדול, לבודפשט, לאחד הימים בשבוע לכרטיס פריוריטי. בימים אחרים בשבוע המחירים שונים ותמיד יש אפשרות בחירה של יום זול יותר אם נפלת על יום יקר .

ואז צריך להוסיף מזוודה ופריורטי – לא מדויק.

אם קונים כרטיס בסיסי מוסיפים מזוודה בתשלום. יש אפשרות להוסיף מזוודה עד 10 ק”ג (עולה כ60 ש”ח) ויש 20 (וגם 32).

כרטיס פריוריטי כולל מזודה של 20 ק”ג- הוא יקר יותר מכרטיס בסיסי

ואז רוצים למזוודה עד 20 קילו 345 ש”ח –המחירים שראיתי היו לקייץ 213 ש”ח למזוודה בכל כיוןן  ובאביב רק כ180 ש”ח. וזו התוספת לכרטיס בסיסי.

זה הגיוני זה מייקר את הטיסה מאוד

זה פעם ראשונה שאני מזמינה לאו קוסט אני רוצה להזמין 5 כרטיסים למשפחה זוג +3 ילדים גדולים כמה מזוודות אני צריכה להוסיף?

כמה מזוודות שאתם צריכים. אל תמהרי להזמין לכל אחד מזוודה. תבדקי כמה  באמת תצטרכו כדי שלא תשלמי סתם. אי אפשר לבטל הזמנת מזוודה. יום יומיים לפני הטיסה תעשו אריזת דמי ותוסיפי מזוודה , אם תזדקקו לה.

האם זה כולל טרולי או שגם עליו צריך עכשיו לשלם? יש מידות בנוסף למשקל המזוודה ? הסברתי למעלה

תבדקי אם כדאי לך להצטרף למועדון של ויז. – מצורפת צילום “ההטבות והמחיר”

מצורפת תמונת הסבר של מידות ומשקל.

תיק העליה הקטן למטוס לא יכול להכיל הרבה. האם משקלו יכול לעבור את 10 ק”ג. לא בדקתי . יש כאן משתתפים שחושבים שמשקלו אינו מוגבל כשקונים כרטיס פריוריטי אבל להבנתי הוא מוגבל לכל הנוסעים עד 10 ק”ג.

את כל התמונות הוצאתי היום מתוך המידע של אתר ויז בעברית.

האמת שאני לא כל כך מבינה את נושא המזוודה עד 20 ק”ג. ראשית שנדמה לי שצ”ל כתוב -בתשלום. ושנית המידות המצוינות תואמות כנראה 6 מזוודות. 

• עמיחי13
                    עמיחי13 נערך לאחרונה על ידי

באופן כללי, וגם באופן ספציפי לוויז – מציע לבדוק את האפשרות לרכוש ישירות באתר החברה, במקום דרך סוכנים.

• 1 / 1
                    • פוסט ראשון
                      פוסט אחרון