ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

הזמנה דרך expedia

פורום צפון אמריקה
    7
    12
    4102
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • אוהבים לטייל
      אוהבים לטייל נערך לאחרונה על ידי

שלום חברים,
      אתר expedia הוא אתר מוכר ואני בכל זאת חוששת לבצע שם הזמנה לבית מלון משני טעמים :
      1. מובהר באתר כי לא בטוח שתקבל את מה שהזמנת עד שיתבצע תשלום מלא וכי קבלת החדר המוזמן היא בכפוף להסכם של האתר עם המלון. יש לכם מושג מה זה באמת אומר ? האם לחברת הנסיעות של האתר מוקצים חדרים מסויימים במלון, אולי פחות איכותיים ולכן האזהרה?
      2. המחיר זול משמעותית מהמחיר הרשמי של המולן - 85$ הפרש לכל לילה!עבור חדר במלון helmsley ברחוב 42 בניו יורק. זה הבדל עצום על טווח של שבוע! האם עליי לצפות לחדר מיושן יותר, בקומה נמוכה ולא גבוהה למשל, או שמדובר באותם חדרים ?

השאלה היא בעצם ואני פונה אלו מכם שביצעו הזמנה דרך אתר זה, האם יש פה קאטצ' מסויים או שבאמת במחיר זול יותר מקבלים את אותה התמורה ?

ושאלה נוספת, היה והזמנתי אך ביטלתי בהתאם לתנאים הרשומים באתר, האם אוכל לסמוך עליהם שלא יחייבו אותי מעבר לרשום באתר ?

רב תודות וסופשבוע נעים לכולם Smile
      תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • סיגלית
        סיגלית נערך לאחרונה על ידי

הזמנה דרך expedia
        ממש אין סיבה לחשש ודאגה. אקפדיה הוא אתר סיטונאי ענקי ואמין.
        כל אתר מבטיח את עצמו בחוזה עם שלל אותיות קטנות, אך מניסיון אישי אני יכולה לומר שתקבלי את מה שהזמנת. כמובן אם יש חדרים יקרים יותר (עם נוף לים או סוויטות שמחירם גם באתר המלון יקר יותר), לא תקבלי אותם. את יכולה להשוות את מחירי המלון המסויים באתרי סיטונאים נוספים (מצורפות כמה דוגמאות לאתרים אמינים וטובים) ולהזמין במה שהמחיר הכללי (כולל כל המיסים יוצא יותר זול).
        אכן ההפרשים יכולים להיות עצומים ולכן חשוב לערוך בדיקה יסודית.
        אני הזמנתי אתמול מלון בפיג'י במחיר של 180 דולר ללילה (דרך הוטל דיסקאונט) בזמן שבאתרים אחרים המחיר היה יותר מ- 300 דולר!
        • הוטל דיסקאונט
        • הוטווייר
        • אוקטופוס
        • אוהבים לטייל

הזמנה דרך expedia
          סיגלית, תודה ! דאגתי כי ראיתי פה שרשור ישן ובו נכתב שלאתר הזה ולאחרים שכמותו יש מכסה מסויימת של חדרים (בהסכם עם המלון) שאיכותם נמוכה יותר ולכן המ חיר נמוך יותר.

אני מבינה ממך שאין סיבה שירעו את התנאים או יתעקשו לתת לי חדר ישן כי שילמתי פחות ממה שהיתי משלמת אם הייתי עושה את העסקה ישירות מול המלון. זה נכון ?
          אני שואלת כי במלון יש קומות שופצו ואני לא רוצה שיוצר מצב שבגלל ששילמתי פחות אז יתעקשו לתת לי חדר ישן ...

יש לי שאלה נוספת: האם המלון עצמו יודע כמה שילמתי עבור החדר לאתר ולכן יכול "לשחק" עם המידע הזה ? כי למיטה הבנתי את התשלום גובה expedia.

תודה Smile
          • r_o_n_i_t
            r_o_n_i_t נערך לאחרונה על ידי

הזמנה דרך expedia - עמלה?
            סיגלית שלום

בהתיחס לתשובתך, האם הסוכנויות הנ"ל - כולל אקספדיה גובות עמלה מהנוסע עבור ההזמנות למלונות\כרטיסי טיסה המבוצעות דרכן.
            תודה
            רונית
            • שושי
              שושי נערך לאחרונה על ידי

הזמנה דרך expedia
              לא מכירה את אקספדיה,אבל הזמנתי הרבה פעמים במזרח הרחוק חדר במלון דרך חברות,והמחיר באמת זול,וכן,לא שהחדרים ישנים או לא טובים,אבל הם מקבלים במחיר מוזל חדרים בלי נוף,או בחלק האחורי של המלון,וביננו,אם את חוסכת כל כך הרבה $ ,מה את מחפשת חדר עם נוף בניו יורק?,זה חשוב אם מזמינים באיזה חוף,ורוצים עם נוף לים,אבל בניו יורק?
              ממש לא חושבת שהמלון מחזיק חדרים ישנים לשם כך
              • may east
                may east נערך לאחרונה על ידי

הזמנה דרך expedia
                שלום !
                מאוד ממליץ על ההלמזלי ברחוב 42 ! מצויין !

במקום להזמין דרך אקפדיה, ממליץ לחפש את המלון הזה דרך booking.com
                שם לא צריך לשלם כלום מראש !

בקשר לבקשות מיוחדות..

הייתי פעמיים בהלמזלי והזמנתי דרך אתר המלון. בשתי הפעמים ביקשתי חדר מסויים ואכן קיבלתי חדר פינתי בקומה גבוהה ! חדרים מדהימים !

בפעם השלישית, הזמנתי לחבר שלי, דרך booking.com שהיה זול משמעותית.
                לאחר ההזמנה, פנינו ישירות למלון לבקש גם early check in וגם חדר פינתי בקומה גבוהה... התגובות היו אוהדות ואכן החדר המבוקש התקבל !

דרך booking.com הזמנתי גם חדרים בבלגיה לדוגמא וקיבלתי יחס מצויין.

אני מניח שאם הם צריכים לשדרג לדוגמא לקוח שלהם לעומת לקוח של booking.com הם יעדיפו את הלקוח שלהם - ולכן כאשר זה אפשרי , אני מעדיף להזמין ישירות מהמלונות, אבל צריך להבין שסוכנויות המלונות למניהם זה חלק מאוד מאוד חשוב לעסק שלהם, ולכן הם לא יעשו שטויות !

לכי על ההלמזלי ב 42 ! אחלה מקום (וגם אינטרנט חינם... )
                • may east

הזמנה דרך expedia
                  סיגלית !
                  • אוהבים לטייל

הזמנה דרך expedia
                    may east, תודה רבה Smile
                    גם אני הייתי במלון הזה לפני 4 שנים בערך ומאוד נהניתי, ללא ספק מלון ברמה גבוהה, אבל גם משלמים בהתאם ...
                    אגב, כשאתה אומר קומה גבוהה למה אתה מתכוון ? 35 ומעלה? 25 ומעלה ? כמו כן, מה היתרון בחדר פינתי ? על זה עוד לא שמעתי ...
                    Smile

תודה!
                    • סיגלית
                      סיגלית נערך לאחרונה על ידי

הזמנה דרך expedia - עמלה?
                      בדרך כלל את העמלות הסוכנויות הללו מקבלות מחברות התעופה או המלונות. בכל מקרה, זה ממש לא משנה לכם. אתם צריכים להשוות את המחיר כולל כל המיסים והתוספות שאתם משיגים בכל אחד מהאתרים הללו (ועוד רבים אחרים), עם המחיר של הזמנה ישירה דרך חברת התעופה או המלון ולהזמין את ההצעה הכי זולה או בעלת מדיניות הביטול הכי נוחה.
                      אני לדוגמא יכותלי לחסוך 70 דולר (על הזמנה של 4 ימים) אם היא היתה לא ניתנת לביטול או שינוי והעדפתי לשלם מעט יותר ולהזמין עם אפשרות ביטול מלאה.
                      • mali213
                        mali213 נערך לאחרונה על ידי

הזמנה דרך expedia
                        את התשובה קיבלת מסיגלית ,אני יכולה לספר לך שהיזמנתי דרכם
                        הם אמינים ביותר!!!ולא היתה שום בעיה,לדעתי הם גובים מיד!!
                        שלא כמו בתי מלון שלוקחים מקדמה וניתן לבטל.
                        נסיעה טובה
                        מלי
                        • agatha1
                          agatha1 נערך לאחרונה על ידי

מלון HElmesley
                          לגבי מלון הלמסלי - הוא אכן מצוין ובמיקום הכי טוב שיש. אבל, טווח המחירים בו מאד משתנה - ויכול להגיע מ-180 -200 דולר ללילה, עד 450-500 ללילה. כנראה, שהתפוסה, היא שעושה את ההבדל.
                          תלוי, מתי נוסעים.
                          • may east

הזמנה דרך expedia
                            אני קיבלתי פעמיים את קומה 35.
                            החדר הפינתי יותר גדול.
                            מסך LCD וכו'

צמוד למלון יש דלי בשם PAX עם אחלה ארוחת בוקר.

וסתם למי שפעם יקרא את התגובה הזו -
                            למי שצריך "חדר מקשר" - במסדרון, לפני החדר הפינתי והחדר הצמוד אליו, יש דלת מלון רגילה שתמיד פתוחה.
                            באם משפחה לוקחת את שני החדרים, אם יכולים לסגור את הדלת שבמסדרון ואז מקבלים כבייכול 2 חדרים מקושרים, כאשר כל חדר היא יחידה בפני עצמה
                            • 1 / 1
                            • פוסט ראשון
                              פוסט אחרון