ויאטנם -הבלוג
-
-
זה טיול חפוז לתייר מערבי שכולו קפיצות תזזיתיות ונגיעות חפוזות.
גם ההסברים שקבלתם שטחיים מאד.
-
רנצ’י תודה על הכתבה המעניינת.
המשך טיולים מהנים לכם.
-
היי רנצ'י
מבין שנהנתם מאוד .
תודה על ההשקעה והתמונות המקסימות.
מוטי
-
תודה ראנצ'י על הסיכום המעניין והתמונות מעוררות הגעגועים…
Sailor התגובה שלך לא לעניין בלשון המעטה, אנחנו כאן בפורום הבית שלנו משתדלים לשמור על תרבות דיון מכבדת ועניינית.
-
מה שכתבתי זה בדיוק מה שהבלוג מתאר.
מה שהם הבינו מההסברים בחלקו לא נכון בעליל.
-
היות וכולנו מכירים את הביטוי “מכל מלמדי השכלתי”
אפשר היה לכתוב משהו כמו :
להלן תיקון קטן:
עד כמה שידוע לי ההסבר ל……...צריך להיות ………...
-
זה לא תיקון קטן, ב14 השנים מאז הביקור הראשון שלי בויטנאם (מתוך 3) עזרתי לאנשים לתכנן טיולים לבד או בעזרת סוכנות מקומית.
בזמן כזה קצר הצעתי לכולם להתמקד באזור אחד, לרוב בצפון, ולהגיע למקומות פחות מתוירים אבל בהחלט לא פחות יפים ויותר מעניינים.
כולם הודו לי בדיעבד ואלה שבחרו בתכנית חפוזה שהסוכנות המקומית הציעה (אבל פחות חפוזה מהמתואר בבלוג), אמרו בדחעבד שחבל שלא שמעו יותר לעצותי.
-
סיילור, למרבה הצער יש כנראה כמה אנשים שעדיין לא מודעים לכך שחובה לפנות אליך לפני כל טיול ומנסים להעזר במקורות אחרים. הם כנראה טעו בגדול, אבל תנסה לסלוח להם, הם פשוט לא ידעו.
רנצ’י, תודה על הבלוג.
-
הצחקת אותי, תודה.
כתבתי את הביקורת כדי להניע אנשים לחפש מידע ולתכנן טיול באופן מושכל במקום “לאכול” מה שסוכנויות טיולים או מישהו אחר מאכיל אותם בכפית.
ויטנאם הרבה יותר מעניינת ומורכבת משהוצג בבלוג וכדאי שידעו את זה.
-
סיילור – זו לא הפעם הראשונה שאתה כותב בסגנון כזה, ולפעמים גם טועה ומטעה.
(לשלוח אנשים לשגרירות סין לבקש פרמיט לטיבט??? איזו טעות...)
הפעם אתה משכיל לעשות, ומנסה להתנצח עם הותיקים של הפורום המקסים הזה.קצת ענווה וקבלת ביקורת לא תזיק לך, ובמיוחד לא לקוראים שאליהם אנו מפנים את העזרה שלנו, והם אלה שחשובים בסופו של דבר.
-
רנצ’י איזה טיול כורסא כייפי! רק לא הבנתי אם הייתם בטיול מאורגן או שארגנתם לעצמכם כמה מדריכים?
רבקה
-
עשינו מה שנקרא טיול מאורגן עצמאי. עשינו סקר סוכנויות ובעקבותיו יצרנו קשר עם אחת הסוכנויות בויאטנם. ביחד יצרנו התכנית שבוצעה בעזרתם.
רנצי