ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

טיול ארה"ב למפחה 4.20019 האם זה נכון? אשמח לעצה

פורום צפון אמריקה
    13
    33
    103917
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • אנשיםטובים
      אנשיםטובים נערך לאחרונה על ידי

הזכרת כמה דברים שכבר הזמנת ואי אפשר לשנות/לבטל בלי הפסד כספי

אז כל דבר אפשר לבטל, והפסד כספי קל למדוד בכסף Smile

אם ההפסד הכספי הוא נמוך יחסית, וה”עוגן” שהזמנת לא מתאים לכם – אפשר לשנות אותו.

אם ההפסד הוא גדול והעוגן לא מאד מפריע – אז כמובן שלא לשנות.

כמובן שאלו שיקולים אישיים. רק אתם יודעים כמה באמת תפסידו על שינוי, ורק אתם יכולים להחליט אם זה שווה לכם.

למשל לזרוק לפח 2000 ש”ח כדי לשפר טיול של 100,000 שח זה בהחלט שיקול לגיטימי.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • שירליץ
        שירליץ נערך לאחרונה על ידי

דיסנילנד הוא בהחלט פארק שעשועים עם הרבה מאד מתקנים. 

בגילאים שלכם, שני הפארקים יכולים להיות רלוונטים, גם דיסני וגם יוניברסל.

יוניברסל זה יותר סימולטורים ודברים שקשורים לקולנוע, ודיסנילנד זה פשוט הפארק שהתחיל את הכל. ממליצה לחפור באתרים של שני הפארקים, לנסות לראות מה יותר ידבר אליכם. 

מצרפת את הבלוג שלי עם הביקור ביוניברסל (לפני שפתחו את הארי פוטר):
        https://zeppeltour.blogspot.com/2015/09/blog-post.html

ואת הבלוג עם הביקור בדיסני קליפורניה אדוונצ’ר:

https://zeppeltour.blogspot.com/2017/11/2.html

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
        • ronitzaw
          ronitzaw נערך לאחרונה על ידי

בגיל הילדים שלכם ובמיוחד בנים לדעתי יוניברסל יהיה יותר אטרקטיבי.

• מיכל אשואל
            מיכל אשואל נערך לאחרונה על ידי

ראשית תודה על התגובות

הבנתי שיש באנהיים 3 פארקי דיסני: אחד פארק מים, אחד פארק שעשועים ואחד הוא הפרק הראשון שנבנה שהוא יותר מבוסס סרטים – יותר פארק אווירה אם הבנתי נכון– זה הקושי שלי להחליט. היות ובאפריל לא נרצה את פארק המים נותרו 2 פארקים: אשמח לדעת את שמותיהם המדוייקים כדי שלפיהם אנסה לאתר את האטרקציות בכל פארק ולהחליט איזה מהם ללכת / – יתר על כן היות ונרצה לעשות את יונברסאל אז נרצה שיהיה בידול

אודה על תגובותיכם/עזרתכם

מיכל

• ציידת ערפדים
              ציידת ערפדים נערך לאחרונה על ידי

מיכל, יש שני פארקים של דיסני בקליפורניה, דיסנילנד המקורי וקליפורניה אדוונצ'ר, שיש בו מתקנים על בסיס סרטים/נושאים אחרים.

המלצתי החמה היא שתלכי לחנות ספרים ותקני מדריך לקליפורניה או לדרום מערב ארה"ב. עם כל הכבוד למידע העצום שנמצא ברשת, לדעתי אין תחליף לספר אמיתי כדי לקבל מידע בסיסי בצורה מסודרת. קני ספר, תשבי בשבת הבאה בנחת ותקראי להנאתך.

• imeshy
                imeshy נערך לאחרונה על ידי

מיכל – ממליץ לך להתמקד בתבנית הטיול לפני בחירת פארק דיסני כזה או אחר.. עוד הדרך ארוכה לשם

• מיכל אשואל

זהו מסגרת כללית של הטיול לחלוקה לימים וערים אשמח לדעתכם המלומדה!!

שלום רב ושוב תודה על התגובות:

אני אתן תקציר מסלול  , מסלול שהוא מסגרת כללית– תאריכים ומקומות כדי שאהיה ברורה יותר:

א. 7-14/4/2019 – לוס אנגלס/אנהיים – 2 פרקים כנראה דיסנלד באנהיים, לא החלטנו האם לקחת מלון ללילה אחד ולהגיע מוקדם לפארק או להגיע לשם מלוס אנגלס, אשמח לדעת כמה זמן זה לוקח, כי זה שיקול, ואחכ לחנות רכב וכו’ .

זה שני הדברים שאני יודעת שנעשה אח”כ אשמח לעצות ליתר הימים.

ב.14-17/4 לאס ווגס – יציאה מלוס אנגלס יום א’ לכיוון big bear lake,ככה המליצו ומשם להגיע ללאס ווגס בערב, ישירות. גם פה עוד לא החלטנו מה לעשות

ג. 17-22/4/2018 – לצאת מלס ווגס ביום ד’ בערב, לעצור באפלם ספרינגס אני חושבת , שמורת אינדיאנים, ומשם להגיע לדירה בסאן דייגו. תזכורת 19-20/4 שישי שבת זה חג פסח ראשון.

ד. 22-28/4 – טיסה ביום ב’ ב22:00 בערב מסאן דייגו לניו יורק jfk. דירה בסנטרל פארק. חג שני של פסח יום חמישי בערב עד שבת 25/4-28/4. 

ה. יום א’ 28/4 – 1/5 – יציאה לכיוון מפלי הניגארה, עצירות בדרך. חזרה לישראל ב 1/5 . טיסה בשעה 19:00 מ jfk.

אודה על התייחסותכם למסגרת.

• מיכל אשואל

אנהיים - יורודיסני - לילה במלון קרוב לדיסנילד או להגיע מלוס אגלס

שאלתי –

הרושם שעולה הוא שהמרחק מלוס אנגלס וגם כל נושא החנייה והכניסה לוקח הרבה זמן. שאלתי – האם שווה לקחת מלון קרוב רגלית ולחסוך את כל כאב הראש?

כי יש לי חשש גדול מלצאת בבוקר, עם כל הפקקים , מה כדאי יותר.

ואם כן איזה מלון כדאי לקחת ללילה.

הכוונה היא שאנו נוחתים ביום א’ 7/4 ולנסוע ישר לאנהיים וביום ב’ בבוקר ללכת לדיסנלד? זה ראלי?

אודה על תשובתכם

• imeshy
                      imeshy נערך לאחרונה על ידי

אני מתמצת את התוכנית שלך

7-14 – לוס אנג’לס

14-17  – לאס וגאס

17-22 – סן דייגו (כולל עצירה בפאלם ספרינגס)

22-28 – ניו יורק (מתוכם 3 ימי שבתון)

28-1 – נסיעה לניאגרה, ניאגרה וחזרה לניו יורק

1 – טיסה לארץ

עם החלק של עד ניו יורק – אני לגמרי בסדר איתו.

עם החלק של ניו – יורק אני חושב שאתם עושים שגיאה גדולה. 

ראשית אתם מעט מדי (!) זמן בניו יורק. בפועל אתם תהיו יומיים וחצו נטו בניו יורק – שזה כל כך מעט . 

ושנית עוד בעייתיות – נוסעים למפלי הניאגרה. 

לפי גוגל הנסיעה לוקחת 6 שעות נטו. שעם ילדים ובכלל, זה לפחות 8 שעות ברוטו (פקקים, פיפי, אוכל, מנוחה וכו’..). כלומר יום שלם. וזה מבלי לדבר על הזמן שייקח לכם לשכור את הרכב בניו יורק שזה עוד כמה שעות טובות (אתם הרי צריכים להגיע לחברת ההשכרה, לשכור, להתרגל). כלומר היום של ה 28 נגמר. 

29 – 30 תהיו במפלים וב- 1 תחזרו , שוב , כל היום.. 

תכלס-  זה אפשרי – אבל בפועל תחשבו על ארבעה ימים שבשניים מהם אתם נוסעים לאילת ובחזרה 

נראה לי שכדאי לוותר על המפלים או לחילופין לטוס לשם – וכל זה – בשביל עוד זמן בניו יורק

• יערי
                        יערי נערך לאחרונה על ידי

מלון קרוב לדיסנילד

כן !!!

מלון מומלץ מול הכניסה לדיסני … 

ואם תלונו בו זה קבלו טיפ לפיצה מעולה

• שירליץ
                          שירליץ נערך לאחרונה על ידי

לטעמי האישי זה פיספוס להגיע בפעם הראשונה לחוף המערבי ולא לטייל… בחוף. כביש 1 הנופי נחשב לאחת הדרכים היפות בארה”ב, יש לאורכו המון נופים ואטרקציות, וסאן פרנסיסקו אחת הערים המעניינות שיש. 

אגב, אני מבינה שאתם דתיים, האם להסתובב עם ילדים בלאס ווגאס איפה שיש ברחובות בחורות שלובשות רק חוטיני ומדבקות על הפטמות ומצטלמות תמורת כסף ישעשע אתכם או יביך אתכם ואת הילדים שלכם? 

למרות אהבתי הגדולה ללאס ווגאס, הייתי משנה לגמרי את התוכנית, מורידה ימים מלוס אנג’לס ומחליפה את לאס ווגאס בסאן פרנסיסקו, כולל נסיעה לאורך כביש 1 הנופי, וקצת נופי יער. אם זה יכול לעניין אתכם, אשמח לנסות לעזור לתכנן את זה לפי ימים. 

ובלי קשר, אם מתכננים 2 פארקי שעשועים בלוס אנג’לס, אז אני ממליצה על יוניברסל ודיסני הקלאסי. שני פארקי דיסני עלולים להיות more of the same בגילאים שלכם. וכן, לפני דיסני מומלץ ללון באנהיים. 

• ronitzaw
                            ronitzaw נערך לאחרונה על ידי

לשאלתך אם ביום ב שאחרי הנחיתה ללכת לדיסני- תלוי מתי הנחיתה. אם היא בבוקר ויש לכם את כל היום להתאוששות והתארגנות אז זה אפשרי לדעתי. בכל מקרה כדאי ללון באנהיים בקרבת הפארקים. 

לא ברור לי מה אתם מתכננים לעשות בשאר הזמן שלכם בלוס אנגלס, יש לכם הרבה זמן שנראה לי מיותר בהשוואה לחוסרים במקומות אחרים. 

אני הייתי מקדימה בכמה ימים את הנסיעה לווגאס ומכניסה לפני סן דייגו את הפארקים ציון וברייס ואולי עוד משהו. 

ואני חוזרת על מה שאמרתי לך לפני כמה הודעות- לדעתי הילדים שלך יהנו הרבה יותר ביוניברסל. 

• אנשיםטובים
                              אנשיםטובים נערך לאחרונה על ידי

לגבי דיסני ביום הראשון ובכלל

דיסני זה יום ארוך ומתיש. יש בו יותר אטרקציות ממה שאפשר להספיק ביום אחד. זה לא אומר שצריך יומיים כי ביום אחד לפארק אפשר להספיק את רוב מה שחשוב לכם, אבל זה אומר יום ארוך מאד.

בגלל מחירי הכרטיסים הגבוהים נרצה לנצל כמה שיותר.לא התפרסמו עדיין שעות לאפריל אבל לפי האתר של של דיסני זה צפוי להיות לפחות 9 בבוקר עד 10 בלילה. עם הפתיחה בבוקר יש פחות תור ולכן כדאי מאד להגיע לפחות רבע שעה לפני הפתיחה.

כדי למקסם את השעות בדיסני כדאי מאד מאד מאד לישון קרוב. אפשר לישון רחוק, אבל זה בסופו של דבר יבוא גם על חשבון השעות בדיסני.

לגבי תחילת הטיול:

ביומיים הראשונים הג’טלג מורגש ביותר. ביום השני למשל יהיה לכם קשה למשוך עד חצות.

בנוסף, בתחילת הטיול עשויים להיות לנו מעט סידורים. קניית אוכל כשר, קניות אחרות, סידור של משהו ששכחנו או לא עבד (טלפון / סים בעייתי, שכחנו כלי רחצה, מתאם למטען וכו’...). יום בפארק זה יום שאי אפשר לעשות בו סידורים בכלל כי נכנסנו לפארק על הבוקר ויצאנו בלילה. אזש להיות בפארק ביום השני זה אומר שתהיו חייבים לגמור עם כל הסידורים ביום הראשון – אפשרי אבל אילוץ מסויים.

כל השיקולים האלה נכונים לכל מקום שבו תהיו בטיול. אבל בגלל העלות המאד גבוהה של יום בדיסני המשמעות של השיקולים האלה יותר דרמטית שם.

• 1
                              • 2
                              • 2 / 2
                              • פוסט ראשון
                                פוסט אחרון