מעבר קצר בשדה תעופה
-
שלום לכולם, אשמח לעזרתכם
בחיפוש אחר טיסות אלו האופציות שמצאתי
מעבר שעה ורבע בסאביחה – טורקיה
מעבר שעה וחצי באטאטורק – טורקיה
מעבר 55 דקות בציריך
אשמח לשמוע מנסיונכם
איזו מעבר אפשרי
(כל הטיסות המשך הן אותה חברה של הטיסה הראשונה)
המון תודה
שבוע טוב
-
שעה וחצי, יספיקו באטאטורק.
בסביהא גוקצ׳ן, קצת לחוץ, עם פגאסוס, או טורקיש? - תלוי גם אם יהיה איחור בהמראה (מהארץ/ מאיסטנבול).
ציריך- אין לי ידע על קונקשן ביעד.
-
קח תמיד בחשבון שבקונקשן קצר, אתה או המזוודות שלך עלולים לא להספיק לעלות לטיסה..
אם אתה נוסע ליעד עירוני שבו תהיה מספר ימים, הרי שזה פחות מסוכן, אבל במידה ואתה נוסע מהיעד השלך הלאה – יהיה קשה למזוודות שלך להשיג אותך .
אני באופן כללי משתדל מאוד לא לעשות קונקשן של פחות משעתיים.
כמו”כ – שים לב שבחברות הלואו קוסט – פעמים רבות המזוודות לא ממשיכות אוטומטית ליעד שלך וצריך לאסוף אותן ולעשות את תהליך הצ’ק אין מחדש.
-
סאביחה זה פגאסוס
ואטאטורק זה טורקיש
בציריך זה סוויס
תודה!
-
גם אני משתדל לפחות שעתיים מעבר
אלו ההצעות מחברות התעופה עצמן
שהן זולות בכ 100 דולר מהטיסה הישירה של אלעל
תודה
-
אני לא הייתי חושב פעמיים בשביל 100 דולר.
עבורי (ורק עבורי) שטס עם מזוודה בבטן המטוס, לא שווה לחסוך בשביל הלחץ האם שנינו (המזוודה ואני) נספיק.
לשיקולך ובהצלחה
-
השדה בציריך יעיל מאוד והקונקשן שם קל מאוד. 55 דקות יספיקו לקונקשן בקיץ. בחורף יש סיכוי גבוה יותר לשיבושים בגלל מזג אוויר.
-
כמו שאמרו פה, הבעיה העיקרית זו המזוודה.
אם הכרטיס הוא של אותה חברה הם בעצמם ישקיעו מאמצים שתגיע לטיסת המשך ואם לא בכל מקרה ידאגו לך לטיסה חלופית.
לכל חברה יש את המינימום שהיא מגדירה לטיסת קונקשן, אבל המינימום הזה מתייחס לנוסעים ולא למזוודה.
בציריך 55 דקות זה מאוד גבולי ובהחלט יכול להיות שהמזוודה תיתקע.
עם פגסוס בשדה המשני של טורקיה לא הייתי לוקח בכלל את הסיכון.
עם טורקיש תבדוק אם ניתן להאריך את הקונקשן, יש להם מלא טיסות מהארץ.
-
רק תיקונצ’ק… המינימום הזה הוא לא נתון שנקבע ע”י החברה אלא ע”י נמל התעופה.
(בנמל תעופה מסוים יכולים גם להיות כמה “זמני מינימום”, תלוי בפרמטרים שונים כמו באיזה טרמינלים הנחיתה/המראה ואם הטיסות הן בינלאומיות או דומסטיק).
-
לא רוצה להתחייב (ולא מקבלת אחוזים), אבל בד"כ כשטסתי עם טורקיש, המזוודות מורדות מהמטוס עוד לפני שהנוסעים יוצאים מהמטוס ולאחר המתנה של שעה, המזוודות כבר היו/הורדו מהמסוע.
אז ייתכן שבקונקשן של שעה וחצי, המזוודות יועלו לטיסה הבאה (בלי נדר!).
* אם תחליט, לא לקחת את הטיסה הישירה וכו'.
-
טסתי איתם מספר פעמים לויאטנם, מספיקה פעם אחת שלא קיבלת את המזוודה…
ויש חשיבות גם למספר הטיסות שיש להם ביום ליעד הסופי.
לויאטנם לדוגמא יש רק טיסה אחת ביום והיא מגיעה אחה”צ, כך שמבקרה הכי טוב אתה מקבל את המזוודה יום וחצי לאחר ההגעה (אלא אם אתה מגיע במיוחד לשדה לאסוף את המזוודה ולא מחכה שישלחו אותה אליך...).
גם בקונקשן של שעות המזוודה עלולה לא להגיע, אבל קונקשנים של פחות משעתיים יותר מועדים לבעיות.
לעיתים בהחלט שווה לקחת את ה”סיכון” עקב מחיר או לוח זמנים.