ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

המלצות לליסבון

פורום אירופה
    3
    3
    5939
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • rellim
      rellim נערך לאחרונה על ידי

סגרנו נסיעה לליסבון בתחילת ינואר ורציתי לשאול איך מזג האוויר שם בעונה הזאת? גשום מאוד בדרך כלל? והבנתי שיש שם את כל החלק של העיר העתיקה שהוא ממש יפה, למישהו יש המלצה על מלון קטן ואינטימי יחסית באזור הזה? ומה הכי כדאי לראות בעיר? הבנתי שיש איזו מצודה יפה מעל העיר, מה עוד?

אשמח גם אם מישהו יכול לעזור לי בבחירה של מצלמה לטיול. קראתי כאן http://www.ashkelonim.co.il/articles/4165/ שמצלמות כיס הן פחות איכותיות, אבל זה הכי נוח מבחינת הנשיאה, לצרכים של צלמת חובבת כמוני זה אמור להספיק, לא? ובכל המצלמות יש מנגנון ייצוב תמונה או שרק בדגמים היקרים יותר?

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • יונית
        יונית נערך לאחרונה על ידי

עדיף בד”כ לבדוק את מזג האוויר לפני שמזמינים את הטיסה wink

לגבי “העיר העתיקה” של ליסבון, לא כל כך ברור למה הכוונה שלך- העיר עצמה מחולקת לרבעים שונים, אם הבנתי את מתכוונת לרובע אלפמה ? או קשטלו? לא הייתי לנה בהם אלא מחפשת לינה באיזורים יותר תוססים בערב.

אטרקציות מרכזיות בעיר ליסבון.

אם יש לכם יותר מ3 ימים ממליצה את אחד הימים לפחות להקדיש לסינטרה.

גילוי נאות הייתי בסתיו ולא בחורף.

• דורון אילן
          דורון אילן נערך לאחרונה על ידי

תשובות..

הייתי בליסבון לפני כמה שנים בחנוכה. עיר מקסימה. היה מעולה מבחינת מזג אוויר וגם מבחינת העומסים. לא הייתה לי תלונה אחת. זה היה דצמבר אמנם, אבל אני מניח שכך פחות או יותר יהיה גם בינואר.

לגבי, המצודה, אני מניח שאת מתכוונת למבצר סאו ג’ורג’? זהו אתר ידוע בליסבון. לא היינו שם בכל אופן, ולא יודע עד כמה זה נחשב לאתר “חובה”.

לגבי איזור הלינה, כמו שאמרו לך, יש כמה איזורי לינה פופולריים בליסבון וזה בסופו של דבר תלוי באווירה שאת מחפשת. יש בגדול שלושה איזורים מרכזיים ששם כל התיירים בתכלס ישנים – צ’יאדו, באיישה ובאיירו אלטו.

מציע לך לבדוק את מלון פורטוגל בוטיק שבו אני בחרתי ללון. הוא ממוקם ליד כיכר רוסיו המרכזית ובמרחק הליכה לכל הרובעים המרכזיים עם המון מסעדות, בתי קפה וכו’.  הרבה מאוד ישראלים בוחרים ללון שם ויש עליו אחלה המלצות ברשת. ממליץ לך גם לבדוק את העמוד הבא עם המלצות טובות ויעילות לעוד מלונות מומלצים בליסבון.

לגבי מצלמה. אין לי שמץ. סורי...

• 1 / 1
          • פוסט ראשון
            פוסט אחרון