טיול זוגי לבריסל!
-
הייושש לכולם !
אני מעוניינת לנסוע ב”ה לסופ”ש ארוך, חמישי עד ראשון בתאריך 29/11, בעלי ואני לחגוג לו יומולדת.
האם משהוא יכול לעזור לי במסלול טיול נחמד וקליל? ולהמליץ על מקום לינה כפרי (לא חייב, אך רצוי
) וקרוב לאטרקציות מאחר ואנו שומרי שבת…אני ממש מודה מראש על התגובות!!!
-
את נעולה על בריסל?
כי מקום לינה כפרי בבריסל?--- לא יהיה קרוב לאטרקציות של העיר (ובכלל מה את מגדירה כאטרקציות של בריסל? כיכרות? מוזיאונים? גנים? מבנים? )
לנסוע בתור שומרי שבת- לסופשבוע שכולל שישי-שבת, קצת מכווץ את הטיול ויוצר הרבה מאד אילוצים נוספים.
חובה בסופשבוע?
חובה בריסל?
-
היי!
ראשית תודה רבה על ההתייחסות!!
היעד הנבחר הוא בריסל...
אני מודעת לאילוצי השבת, הרעיון הוא סופ"ש ארוך למנוחה, לא מתכוונים להשתגע... חחחח
מקום הלינה הנבחר בסוף הוא מלון במרחק כשמונה ק"מ מנמל התעופה בבריסל.
אשמח אם יש משהו באזור, מקומות שמייחדים את בריסל או שהינם בגדר חובה.
הרבה תודה מראש!
-
שמונה ק"מ, צפון, דרום, מזרח, או מערב לנמה"ת?קשה לראות מכאן איזה מלון בחרת.
-
שם המלון :Thermae Boetfort Hotel
הכתובת היא Steenokkerzeel, בלגיה) Sellaerstraat 42, 1820 Steenokkerzeel, Belgium
תודה רבה
-
שמונה ק"מ, צפון, דרום, מזרח, או מערב לנמה"ת?לא ברור (לי) בכלל.
אתם טסים עד בריסל
כדי להיות סגורים משישי לפנות ערב ועד מוצ”ש במלון שנמצא במיקום זניח, צפונית לשדה התעופה – כדי לנוח?
כלומר בעצם מה שנותר לכם לטייל -זה חמישי אחרי הנחיתה
שישי -עד אחרי הצהרים המוקדמים (בדקי שעת כניסת שבת)
וראשון-בוקר אם יש לכם זמן
נסיעה לעיר בין 35-45 דקות
הקצר ביותר אני חושבת ללכת אל התחנה של
Melsbroek Gillynstraat שקרובה למלון ומשם להתחיל להתגלגל עם התחבורה הציבורית- על קו 225 עדVilvoorde Station ומשם על קו 3327 עד בריסל סנטרל -משם כבר ברגל כי אתם במרכז העיר.
בעצם יש לטובת בריסל יום וחצי אם אני הבנתי נכון?
כי “בסביבה של המלון” יש ….כלום. כלומר יש מפעל מטוסים, ואיזשהו סיפור על המפעל מימי מלחמת העולם השנייה-אבל לא חושבת שהוא אפילו בר ביקור.
יש מסעדה מזרח אסייתית אחת (אבל זה במילא לא רלוונטי עבורכם, איך חשבתם להתכלכל במהלך שישי-שבת? במלון? ).
ובריסל ביום וחצי?- תלוי מה אתם אוהבים ומעדיפים- מציעה כי תקראו קצת מידע על בריסל עצמה ואתריה המרכזיים-ותבחרו את המתאים לכם (ובהתאמה לחורף, כי אין מה לדבר על אתרים קייציים כעת)