מדריך בשם david חברת Exclusive Wilderness Trails
-
האם משהו נסע או מכיר ויכול להמליץ על מדריך מקומי בשם david חברת exclusive wildness trail ,אנחנו מתוכננים לנסוע בפברואר ל7ימים 4ספארי ו3 זנזיבר והוא בנה מסלול מדהים של 4 ימים בשמורות עם לינה ברמה של מלונות ברמה הכי גבוהה, השאלה אם ניתן לסמוך עליו?.ואשמח אם יש עוד זוג שמעוניין להצטרף למסלול בגיפ זה יוזיל את העיסקה כולה.
-
מדריך בשם david חברת Exclusive Wilderness Trailsאלו פארקים תראו ב4 ימי ספארי?
מה 'מדהים' במסלול?
תן בבקשה דוגמא למלון אחד מהרמה הכי גבוהה.
תודה
-
מדריך בשם david חברת Exclusive Wilderness Trailsאם מה שקרץ לך בתוכנית של דיוויד שבנה לך מסלול מדהים, זאת העלות, אז הייתי ממליץ לך להגיע להרושה, יש שם כ-840 חברות קטנות שיתנו לך הצעה נגדית לתוכנית הזאת ביותר בזול. אלא מה ? בין ההבטחות לתוצאה יכול להיות מפח נפש.
אם אתה רוצה תוכנית באיכות, של אדם מוכר, שכולנו מכירים כאן בפורום בידע הנרחב שלו, פנה לצפריר. יתכן שאפילו קראת בין השורות את דעתו בתשובתו אליך.
ורק להבהיר, לא התכוונתי להטיל כל צל או רפש על דיוויד או החברה Exclusive Wilderness Trails
-
אני מעוניין במשוב ממי שמכיר או יודע על המדריך כמובן שהגעתי אליו מכוון שמשהו המליץ כאן באתר לא זוכר מי.
בנוסף במגבלה של 4 ימים חהספיק את לילה בהגעה בארושה יומיים סרנגטי ועוד יומיים נוגרוגורו והסעה חזור לשדה
מלונות: outpost lodge
* sopa lodge serengeti norogongoro sopa lodge 2
נראה לי ממש מציאה.
-
אני מעוניין במשוב ממי שמכיר או יודע על המדריך כמובן שהגעתי אליו מכוון שמשהו המליץ כאן באתר לא זוכר מי.
בנוסף במגבלה של 4 ימים חהספיק את לילה בהגעה בארושה יומיים סרנגטי ועוד יומיים נוגרוגורו והסעה חזור לשדה
מלונות: outpost lodge
* sopa lodge serengeti norogongoro sopa lodge 2
נראה לי ממש מציאה.
-
בכל מקרה עם צפריר יכול להכין מסלול דומה עם מלונות ברמה הזאת ובמחיר סביר אשמח לקבל ממנו הצעת מחיר ,תמיד עדיפים ישראלים שמוכרים לנו
-
רק לסבר את אזנך; זמן הנסיעה מארושה לסרנגטי בתנאי דרך טובים הוא כ8 שעות ובתנאי דרך גרועים, הוא כ10 שעות לכוון. כלומר מתוך 4 הימים שלך בספארי, יומיים הם נסיעות מנהלתיות.
לא ברור לי כיצד תכנסו יומיים לנגורונגורו. כניסה למכתש, עולה $200 לכל רכב בנוסף למחיר האישי של כניסה לפארק שעומד על כ$70
סופה לודג' הוא לודג' בינוני למדי. 'מלון מהדרגה הגבוהה ביותר' יכול להיות 'קמפינסקי' למשל.
לדעתי הצנועה, מתוך ארבעת הימים שנועדו לספרי, יהיו לכם רק יומיים נטו לצפות בחיות.
'האשם', אינו במדריך אלא בזמן המועט מדי או לחילופין, אמצעי התחבורה. נסיעה של 8 שעות ברכב, יכולה להעשות ב40 דקות בטיסה, כך שאפשר להנות מ'נטו ספארי'.
תודה ובהצלחה
במדה ותהיו מעונינים במידע נוסף מהשטח, תוכלו לפנות אלי כאן באתר דרך הודעה פרטית.