ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

חבל זלצבורג עם פעוטות

פורום טיולי משפחות
    13
    15
    6384
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • tallylo
      tallylo נערך לאחרונה על ידי

הי ,

נטייל באוגוסט 2019 עם ילדה בת 4.5 ועולל בן 1.5 ( מאמינה שכבר ילך אבל לא בצורה “מקצועית” Smile ) 
      יהיה לנו שבוע נטו באזור ( כבר מצטערת שלא יותר ) ונישן ב WAGRAIN 

מצד אחד חשבתי לשלב משהו מכל דבר שיהיה מגוון ( מערת קרח , מכרה מלח וכ”ו ) מצד שני אני מתחילה לחשוב שאולי זה סתם לדחוס ולאו דווקא מתאים לילדים

אשמח לקבל המלצות מה הכי הכי ובאמת הכי שווה לגילאים הנ”ל

אשמח גם לשמוע מה לא ( דברים שאי אפשר עגלה או מחייבים מנשא גב כזה של טיילים ולא מנשא גב פשוט )
      * נקיקים – בחרתי את סיגמונד . אם יש אחד שיותר נגיש לעגלה או יותר קל עם מנשא אשמח לשמוע 

• מכרה המחלה שניתן להכניס בגיל הזה הוא זה בצד הגרמני .. חשבתי אולי בדרך חזרה למינכן בסוף הטיול – האם שווה ? 
      • * מערת קרח ( ישנה אחת שהבנתי שיחסית קלילה , ליד הלשטאט אם אני לא טועה )
        * הלשטאט הבנתי מהממת – אבל מה מומלץ לעשות עם ילדים ואיפה כדאי להסתובב ? 
      • * הר שמידטן – האם תואם לגיל ? 
      • * זלצבורג – האם לא חבל לשרוף שם יום ? ( חשבתי על הלבורן ומוזיאון הצעצועים ) 
        * הר הרוחות 
      • * חמש האצבעות 
      • * אגם גוסאו 
        * פארקי מים ( בתכנון אם יהיה זמן  )
        * רכבל גרפנברג
        * דרך גרוסקנרל ( בטח טעיתי באיות ) רציתי מאד אבל הבנתי שלא כדאי עם הקטעים ולא שווה את השנסיעה ( שעה ורבע רק להגיע לדרך ) 
        * מאגרי המים + שביל העשבים ( השביל ריאלי ? עם עגלה ? ) 
        * על מפלי קרימל ויתרתי 
      • * קיצמשהו … ( ההר המושלג – בהתחלה ורא התלהבתי שיהיה לילדים פעם ראשונה שלג ויהנו , עכשיו מתלבטת – האם שווה ) ? 
        * מצודת וורפן – האם שווה רק בשביל לראות את מופע הבזים ? 
      • * פארק החושים – שווה ?  מתאים לגיל  ?

• אשמח להמלצות ודיס המלצות או תוספות ספציפית לגלאי הילדים שלי 
        ובבקשה תוך מתן משמעות לזמן הניסעה לכל מקום 
        מפחדת מנסיעות של מעל שעה וגם נסיעות כאלו צריכות להיות שווה את זה 🙂 
        מה בגדר MUST ועל מה כדאי לוותר ( התאמה לגיל \ קושי או בכלל לא שווה )

המון תודה לעונים ולמתייחסים !

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • telo
        telo נערך לאחרונה על ידי

דרך גרוסגלוקנר טוב שויתרתם כי היא מדהימה אבל רחוקה מדי ולא מתאימה לילד קטן. גם מפלי קרימל רחוקים מדי.

פארק החושים מתאים מאוד לילדה בת ה 4. לא הייתי מגיע במיוחד מרחוק בהרכב שלכם. 

כדאי לכם בטיול הבא לזלצבורגלנד להתמקד באזור המערבי, כלומר אזור קפרון  שיאפשר לכם להגיע בקלות לאתרים שלא הגעתם אליהם בטיול הראשון.

כדאי מאוד להמנע מנסיעות ארוכות בגלל הגיל של הילדים ולהסתפק בטיול הזה באתרי הקרובים. הילדים לא צריכים טיול סופר מגוון בגיל הזה ויהנו פשוט לטייל אתכם. העיקר שהקצב של הטיול יותאם ליכולת שלהם.

• tallylo
          tallylo נערך לאחרונה על ידי

תודה .

מה לגבי וורפן ומערות מלח וקרח. שווה לילדים או בזבוז?

• משפחה בהכנה לטיול
            משפחה בהכנה לטיול נערך לאחרונה על ידי

בוקר טוב

היינו עם הרכב דומה ילדים 9,6,2 והיה נהדר

אני לא יודעת להדביק קישור אז חפשי את השרשור עם הסיכום

לטעמי יש לכם מיקום אחלה 

רוב האטרקציות מתאימות לגדולה יותלר והעולל פשוט בא גם ונהנה לא במיוחד בשבילו

מכרה המלח היה כיפי, הפיצי שלנו נהנה

מערת הקרח היתה קרה העליה אליה יתה קשה. עשינו זאת עם עגלה וזה היה טעות לקחת אותה

בכל מקום מנשא גם רגיל מספיק לטעמי, אנחנו היינו עם יאמו

תהנו!

• לילך מרחובות
              לילך מרחובות נערך לאחרונה על ידי

היינו לפני שנתיים בזלצבורגלנד עם ילדה בת 3.5.

הטיול היה 8 ימים ברוטו והיה לנו קצת קצר מדי (כנראה נחזור הקיץ לאיזור מערב זלצבורגלנד ו/או טירול).

אנחנו באמת בחרנו לוותר על זלצבורג כי העדפנו להתמקד בטבע.

אישית, לא התחברנו למכרה המלח. מלבד האטרקציה הקצרה של לרדת במגלשות, וההפלגה בסירה בתוך המכרה (שלא מרגישים בה שמפליגים בגלל החושך) הרוב זה הליכה במכרה והקשבה להסברים. מכיוון שילדים לא מבינים אנגלית וצריך לתרגם להם, וגם לא מאד מתעניינים בהסברים בשלב הזה, הרגיש לנו משעמם, כמו סיורים שנגררים אליהם בטיול שנתי בבית ספר.

מבחינת מערת הקרח – ממה שקראנו בפורום גם זו הקלילה היתה “גדולה מדי” על פעוטות, אז לא הלכנו.

המקומות שהכי נהננו מהם בזלצבורגלנד:

פארק רופולדינג (בדרך ממינכן) – מקום קסום ממש.

הר גרפנברג – הפארק למעלה היה נהדר – איך לקחת גן שעשועים ולבנות אותו כמו שצריך.

מרחצאות – מבחינת הילדה זה היה ההיילייט של הטיול.

אגם גוסאו – אפשר גם עם עגלה.

האלשטאט – כנ”ל.

מפלי גולינג ולאמרקלאם – אנחנו אהבנו אבל בשניהם יש הרבה מדרגות, כל שצריך מנשא. במפלי גולינג זה מסלול יותר קצרצר, ואנחנו הגענו אחרי יום גשום אז הזרימה היתה מאד מרשימה.

• litalf
                litalf נערך לאחרונה על ידי

אנחנו היינו עם בן כמעט שנתיים ואח שלו בן השבע, הקטן מאוד אהב את בית החווה והחיות. עשינו כרטיס זלצבורג ובילינו כל אחהצ בפארק מים אחר, זו היתה האטרקציה האמיתית לכולנו! היינו גם בנקיק ליכטנשטיין והיה מוצלח עם מנשא, היינו במכרה מלח על גבול גרמניה, היה נחמד, לא בטוחה שהיה הכרחי 

• ronitzaw
                  ronitzaw נערך לאחרונה על ידי

על מערת הקרח הייתי מוותרת בהרכב שלכם

• adivelednizki
                    adivelednizki נערך לאחרונה על ידי

-בגילאים האלו המרחצאות היו הכי להיט בעיני הילדים אז דווקא הייתי מקדמת אותם בסדרי העדיפויות . מתאים גם ליום גשום.

הר הרוחות - אצלנו היה הצלחה.

-אם יש לכם רק שבוע לא בטוח שהייתי נכנסת לזלצבורג.

-מערת קרח ומכרה מלח - לדעתי ממש לא מתאים לגיל של שנה וחצי וכדאי להוריד מהתוכנית.

- קיצנהורן זה גם באזור קפרון. היות ושבוע זה מעט ולאוסטריה חוזרים ( אנחנו חזרנו כבר שנה אחרי כי לא מיצינו ) אז תשאירו את כל מה שמסביב לקפרון לפעם הבאה כמו שטלו כתב. 

גם לא בכל שנה יש שלג למעלה ( היינו שנה אחרי שנה ובאחת מהן שעשועי השלג לא פעלו כי לא היה שלג ) וגם בעיני זו לא חווית השלג האופטימלית לפעם ראשונה ולגילאים קטנים ( מאוד גבוה ) .

קרימל- אותו כנ"ל. להשאיר עם אזור קפרון. אנחנו עשינו עם מנשא ( רק בירידה ) וזה היה קצת ארוך.

- היינו גם בפארק שעשועים נהדר לקטנטנים. היה ממש ממש מוצלח והייתי ממליצה להוסיף כי כל המתקנים היו מותאמים לקטנים  (40 דקות נסיעה ממינכן לכיוון דרום )

https://maerchenwald-isartal.de

תהנו

ואל תשתגעו כי הילדים קטנים ויהנו בכל מקום ,

עדי 

• שרון המטיילת
                      שרון המטיילת נערך לאחרונה על ידי

מוסיפה רק לגבי זלצבורג כי קיבלת המלצות נהדרות, זלצבורג עצמה זאת עיר אז אם טיול אורבני מתאים לכם אז יופי, לטירה בזלצבורג עצמה לא הייתי עולה בהרכב שלכם, נוף יהיה לכם ממקומות אחרים. 

טירת הלבורן, שעשועי המים, לא  לוותר, כייף ומצחיק גם אם לא מבינים את כל ההסברים, ניתן בהחלט לעשות עם עגלה. גם הגנים מסביב לטירה יכולים להיות לכם נחמדים, דשא אגמים קטנים עם ברווזים, לפעמים לא צריך יותר.

אפשר לגמרי לוותר הפעם על מערות הקרח והמלח.   

• אוהד טבע
                        אוהד טבע נערך לאחרונה על ידי

אין לי שום נסיון בטיול עם ילדים בחו”ל [ומקווה לשרוד ככה...]

אבל בטיולים איתם בארץ, לא משנה כמה מענינת היתה האטרקציה אליה נסענו, פארק השעשועים בכניסה לשם [אם היה] או על הדרך, היה יותר מעניין מהכל!

קחו בחשבון שאוסטריה נפלאה בקטע הזה, ובכל מקום [!!!] בכניסה לכל אתר יש כמה מגלשות או נדנדות או גם וגם, ומתברר שזה לא פחות [ולפעמים אפילו יותר] חשוב לילדים מהאטרקציה עצמה, תהיה מוצלחת ככל שתהיה.

זול יותר, נגיש יותר, וזמין בלי סוף.

כמובן שזה צריך להיות כל פעם במקום אחר, ובאמצע נסיעה לאן שהוא…

כך בכל אופן, הנסיון שלי עם ילדים.

בהצלחה.

ואולי בעצם, זה מה שכתבה עדי, לפני כמה שורות...

• telo
                          telo נערך לאחרונה על ידי

זה נהדר שבאוסטריה יש בכל מקום מתקנים לילדים אבל זה יכול להיות גם מגבלה אם מתכננים מסלול הליכה. לפחות עם הילדים שלי. מנסיון של שלושה טיולים באוסטריה.

אני אסביר: אתם מגיעים למקום ורוצים ללכת אבל הילדים רצים למתקנים ומוציאים המון מרץ. ההורים יכולים לשבת ולהנות מהנוף ובד”כ יש גם מסעדה אבל אם אח”כ אתם רוצים לצאת למסלול הליכה קשה לנתק את הילדים מהמתקנים והם די עייפים.

ולפעמים גם רטובים אם יש משחקי מים או בוץ.

קחו את זה בחשבון.

הילדים שלי לא הפסיקו להתלהב מהמתקנים באוסטריה. באיטליה וצרפת כמעט לא נתקלנו במתקני שעשועים חינמים ברמה כזו.

• מירה שח
                            מירה שח נערך לאחרונה על ידי

שלום.מתפרצת לשרשור הקיים אבל רלוונטי גם עבורי

מחפשת מקום לבילוי שבוע עם בתי ונכדים קטנים גילאי 4 ושנתיים.מתגוררת בחו”ל ו מגיע לחופשת פסח אז התקופה אצלנו זה סוף אפריל ימים ראשונים של מאי.האם איזור זלצבורגלנד יכול להתאים ולחילופין אולי יש הצעות אחרות

תודה לעונים

• יונית
                              יונית נערך לאחרונה על ידי

בבקשה תפתחי הודעה חדשה.

לא דומה קיץ לאפריל.

והתשובה היא -לא זלצבורלנד לעיתוי זה.

• you_me
                                you_me נערך לאחרונה על ידי

גם אנחנו טיילנו בזלצבורג כשהקטנציק היה כמעט בן שנה וחצי.  צריך כמובן לעשות התאמות..

הלשטאט מהממת, מתאימה גם לקטנים, בעיקר גם שעשועים גדול ומקסים על שפת המים (בעלי העביר שם המון זמן בזמן שהיינו במערת המלח). 

הרכבלים מצוינים ומתאימים מאוד לקטנים, אנחנו היינו גם בגרפנברג (קחו בחשבון שאם עושים את הסיהוב הגדול- מאוד מומלץ) מאוד קשה עם לגלגל את העגלה בעליות..),  בהר הרוחות  לעומת זאת לא זוכרת שהיתה בעיה.

המרחצאות מעולים, בעיקר ואגרני. 

אנחנו גם היינו באגם המלכים, כולל שייט. 

על מערת הקרח ויתרנו, חששנו שיהיה לקטן קר מדי ואי אפשר לצאת באמצע..

על וורפן הייתי מוותרת, מאוד מאוד קשה להסתובב עם עגלה ולא חושבת שהמופע בזים שווה את זה. 

תהנו

• אביבית555
                                  אביבית555 נערך לאחרונה על ידי

הי

בשבוע הייתי מתמקדת באטרקציות קרובות ומוותרת על מקומות שמחייבים נסיעות ארוכות כמו קרימל קיצנשטיינהורן וגרוסגלוקנר. בגלל הקטן גם הייתי מוותרת על מכרה מלח ומערת קרח. ילדים נהנים בכל מקום שיש בו גינת משחקים או ברווזים להאכיל ואת זה יש בשפע באוסטריה.

מקומות שהילדים שלי הכי אהבו (היו בני 3.9 ו 5.10 בביקור הראשון שלנו באוסטריה) וגם אנחנו נהננו בהם:

1. פארק שעשועים רופולדינג - בדרך ממינכן

2. רכבל גרפנברג - המון משחקים בראש ההר שמתאימים גם לקטנטנים ונוף נהדר למבוגרים

3. בריכות  - הכי אהבנו את תרמה אמדה (חזרנו פעמיים) ובאד הופגשטיין. גם הבריכה בוואגריין שווה אבל מתאימה יותר לימים שמשיים

4. מגלשות - לקטן לא יתאימו אבל הגדולה עשויה להנות. יש בפלכאו מגלשה פחות אתגרית מזאת שבאבטנאו, על 2 מסילות ועם שיפוע מתון. מבוגר אחד יכול לעלות עם הגדולה והשני שיישאר למטה עם הקטן ויבלו בינתיים במתקני המשחקים שיש שם

5. אזור Katschberg - בגלל רצף ימים גשומים הדרמנו יום אחד לכיוון זה שנחשב (ואכן היה) שמשי יותר ובילינו שם יום מקסים. התחלנו ברכבת צ'וצ'ו שמתאימה מאד לקטנטנים וסיימנו בגן שעשועים קטן ומקסים. אם מעניין אותך תכתבי לי ואפרט.

6. האלשטאט - הילדים נהנו לשוט בסירה ולנסות להשיט אותה בעצמם. בנוסף, קצת אחרי הטיילת בדרך לכיוון 5 האצבעות יש גינת משחקים מדליקה על שפת האגם. הילדים בילו שם שעות במשחקים ובהאכלת ברווזים .

נקיקים שלנו היה קל ללכת בהם - למאר וליכטנשטיין (תבררו אם כבר פתוח, היה סגור בגלל מפולת סלעים). לקטן תביאו מנשא.

תהנו ואל תנסו להספיק הכל, בטוח שתחזרו לאוסטריה להשלמות Smile

• 1 / 1
                                  • פוסט ראשון
                                    פוסט אחרון