ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

עזרה בתכנון בחוף המערבי

פורום צפון אמריקה
    3
    8
    1000
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • yonatan_nir
      yonatan_nir נערך לאחרונה על ידי

אני טס בסוף ספטמבר/תחילת אוקטובר ורוצה להתחיל בחוף המערבי.

אני לא אכנס יותר מידי למסלול עצמו (אלא אם יהיה צורך בשביל לענות) אבל בכללי אנחנו רוצים להיות בקליפורניה שזה כולל את לוס אנג'לס, סן דיאגו, סן פנסיסקו, פארק יוסמיטי. אריזונה עם הגרנד קניון ולא יודעים אם גם להוסיף את sedona. לאס וגאס. יוטה עם brice canyon, zion canyon, arches.

בהינתן שגם נמשיך אחרי זה לחוף המזרחי - בין המקומות האלה, איזה סדר הייתם מציעים לעשות? איפה לנחות באיזה שדה תעופה? משם לאן כדאי ליסוע וכך הלאה? אם מישהו יודע גם במקרה איך הדרך הכי טובה לעבור בין המקומות - האם כדאי לשכור רכב ואיתו ליסוע לכל המקומות או שזה טוב רק למספר מקומות מסויים ועם תוספת טיסות? תוכלו לרשום כמה זמן לדעתכם כדאי להקדיש לכל מקום?

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • reuben13
        reuben13 נערך לאחרונה על ידי

עזרה בתכנון בחוף המערבי

צריך לערוך חיפוש בפורום, בטיפים, בבלוגים ובכתבות שבאתר זה. יש מאות של מסלולים המערב והכוללים את המקומות שאתם חפצים לבקר בהם. כולל המלצות על טיסות ליעדים אלה או אחרים. למסלול הכולל את המקומות שציינתם יש הרבה אפשרויות, אפשר - לדוגמה - לנחות ב-SF ולחזור מ-LA וכן הלאה.

תעברו קצת על החומר ותבנו מסלול ראשוני - תיעזרו בגוגל מאפס לבדיקת מרחקים ממקום למקון - בהתאם להעדפות האישיות שלכם, לזמן העומד לרשותכם ולהרכב המשתתפים.

לגבי רכב חשוב לציין שאם אתם מתחת לגיל 25 יש לשלם תוספת שיכולה להגיע לכמה עשרות דולר לכל יום שכירות.

תביאו שלד ראשוני זה לפורום לקבלת הערות/הארות.

• yonatan_nir

עזרה בתכנון בחוף המערבי

ובכל זאת אם תוכל לרשום אני אשמח.. בגלל זה לא פירטתי את כל המקומות שנלך אלא רק בצורה מאוד כללית כדי שיהיה התחלה שממנה אפשר לבנות ממש את המסלול במפורט ואז אותו אני אביא להערות/הארות

• reuben13

עזרה בתכנון בחוף המערבי

מה אני ארשום אם אני לא יודע את הרכב המטיילים, גילם וכמה זמן עומד לרשותכם לטיול מסוג זה ? 

דוגמה למסלול קלסי - פחות או יותר:

נחיתה ב-SF>מונטריי>כביש 1>יוסמיטי>וגאס>ציון>ברייס>פייג' >גרנד קניון>סן דיאגו עם עצירה בדרך>LA.

ארצ'ס מצריך סטיה וזמן שאיני יודע אם יש לכם.

אפשר לשנות את המסלול, אפשר מעגלי, אפשר לשנות כיוונים ומקומות. אני מבין שאין לכם כרטיסי טיסה. אז אני חוזר על מה שכתבתי: חפשו בפורום, בנו מסלול ראשוני עם תאריכים וזמן שאתם חושבים שצריך לשהות בכל מקום/אתר וחיזרו לפורום עם המסלול הזה.

אפשר לרכוש את הספר של נטע דגני ולבדוק מסלולים.

• yonatan_nir

עזרה בתכנון בחוף המערבי

אכן שכחתי לציין שאנחנו זוג ללא ילדים ונהיה בכללי באיזור החודש שם. זה נראה שהעיקר יהיה החוף המערבי אבל אנחנו רוצים איזה שבוע לניו יורק מתוך החודש.

תודה על העזרה ואני גם עובר על מסלולים במקביל.

• reuben13

עזרה בתכנון בחוף המערבי

21-24 יום זה זמן סביר למסלול לדוגמה שציינתי. תלוי היכן תרצו להתעכב יותר בגלל ההעדפות האישיות שלכם.

• Rona_3344782
                  Rona_3344782 נערך לאחרונה על ידי

עזרה בתכנון בחוף המערבי

אנחנו עושים טיול דיי זהה לשלכם, זוג צעירים בני 22 אחרי צבא שטסים לחודש בספטמבר הקרוב.

נוחתים בלוס אנג'לס > כביש 1 עד לסן פרנסיסקו > יוסמיטי > צפון וגאס > ציון > ברייס > גראנד קניון + סדונה > וגאס > וושינגטון > ניו יורק. 

אם תהיה מעוניין במסלול שרשמתי למעלה, אשמח לעזור - כבר יש לנו טיסות + שלד סגור + מלונות ואנחנו אחרי הרבה ייעוצים בנושא.. Smile

• yonatan_nir

עזרה בתכנון בחוף המערבי

תודה רונה שלחתי לך הודעה פרטית בקשר למסלול

• 1 / 1
                    • פוסט ראשון
                      פוסט אחרון