בבקשה עזרה לגבי מסלול לפירנאיים הספרדיים
-
שלום, אשמח לקבל את עזרתכם ודעתכם על המסלול שאני מתכננת לנו לקייץ. אנחנו משפחה עם 2 ילדים בןני 16,11 אוהבי אקשן ומהסוג שמשתעמם במהירות....
אני רוצה לתכנן טיול שמצד אחד רואים בו מהנופים הנהדרים של הפירנאים ומצד שני שיהיו אחת ליומיים דברים אטרקטיביים מעבר להליכה למפל או שמורה....
בקיצור - כל הערה/הארה תתקבל בברכה
אנחנו אמורים לנחות בברצלונה ולהיות בה 2 לילות.
ביום השלישי- נסיעה לעיירה אינסה דרך מנזר מונסרט. חשבתי ללון באינסה יומיים על מנת לבלות 3 ימים באזור של שמורת אורדסה. יום אחד להיכנס לשמורה ולעשות את המסלול המעגלי -קראתי על זה איפה שהוא לא זוכרת את מספר המסלול האם זה ממלא יום שלם? אם לא מה ניתן להוסיף?
ביום השני ללכת למסלול של קניון אניסקלו ולעשות את המסלול לכוון CUMAZ.
ביום השלישי לנסוע לכוון העיירה VIELHA שם חשבתי ללון - האם יש משהו מעניין בדרך שניתן לעשות או לראות?
יום רביעי ויום חמישי - שמורת aiguestortes - אשמח לעזרה באילו מסלולים להתמקד ומאיזו כניסה להיכנס - מרוב מידע באינטרנט הלכתי לאיבוד. הבנתי שיש אפשרות לשכור נהג גיפ בכניסה והוא שידריך אותנו ביום סיור לנקודות עניין ותצפית... , מסלול שכולל רכיבה על סוסים? כמו כן הבנתי שיש שתי כניסות האם מוילהה ניתן להיע לשתיהן בנסיעה קצרה?
יום שישי - נסיעה לכוון פארק נוריה עם עצירה לרפטינג וקניוניג בעיירה SORT....אשמח להמלצה היכן כדאי ללון ביום זה
יום שביעי-פארק נוריה
יום שמיני - נסיעה לכוון אנדורה
יום 9 אנדורה
יום 10 - חזרה לברצלונה.
האם צפוף? אני יכולה להוסיף עוד יום אחד לטיול במידה וניראה לכם שלחוץ מדי...
תודה מראש, איריס