נעלי סקי WEDZE
-
נעלי סקי WEDZE הנמכרות ברשת דקטלון ,מי שמע מכיר או יודע?
-
אם את כבר בחנות, נסי אותן. לא לשכוח את מידת הפלקס והמידה הנכונה לכף הרגל שלך.
תמדדי כשכל האבזמים סגורים ומהודקים. כשאת זקופה, האצבעות אמורות לגעת בקצה הפנימי של הנעל וכשאת מכופפת בתנוחת הסקי, האצבעות אמורות לנתק מגע.
נסי ללכת בחנות. אם יש איזושהי אי נוחות או חופש בנעל, אל תקני!
-
אני לא יודעת היכן את גרה אבל בסניף בביג קריות יש מגלשיים נייחים שבדיוק תוכלי לבדוק אם זה מתאים לך.יש גם מוכרים שם שייכוונו לך את זה לפי מידת המגף וכך תוכלי לדעת.כמובן שלא תדעי באמת עד שלא תגלשי ממש.
-
מניסיוני בחנות הקריות. למוכרים שם לא היה מושג בנושא ציוד סקי .מלבד מה שאמרו להם כנראה בצורה מאד שטחית. מקווה שישתפר בהמשך!
-
אני מדדתי שם מגפי סקי אחד המוכרים עזר לי לכוון את המגלשיים הנייחים הוא היה מאד מקצועי לא נראה לי שהוא ישראלי. חבל שאני לאיודעת את שמו.
-
נעליים מהמותג הפרטי של דקתלון. מי שמעדיף את נעלי הריצה מהמותג הפרטי שלהם על פני אדידס/נייקי/ני באלאנס – יכול להנות גם מנעל כזו.
יש לקחת בחשבון, שאלה לא נעליים מיצרן מהטופ.
-
נא לא לזלזל במותגים של דקטלוןכבר שנים שאני משתמש בנעלי הטניס ונעלי טיולים מהמותגים שלהם. ואין לי כל טענות. כמובן שגם פה יש רמות שונות של נעליים, והטובים והיקרים יחסית, לא נופלים מאלה של המותגים הידועים. כמובן שהדגמים הזולים יותר, גם פחות איכותיים.
לגבי נעלי הסקי, מדדתי שני זוגות ולא התאים לי לרגל. יש סיכוי שלרגל שונה, יתאים.
-
זה שהמגף נוח בחנות לא מחייב שיהיה נוח בגלישהמגפע סקי – ski boots – קונים באתר סקי. בחנות שתסכים להחליף או לבצע התאמות בהתאם לפידבק שהגולש נותן לאחר גלישה בפועל. רצוי אצל בוט פיטר.
חבל לקנות, להסחב עם המגפיים לאתר ולבסוף לגלות שזה לא נוח/לא מדהים. יכול להרוס חופשה.
אני ממש לא מזלזל במותק של דקטלון הייתי נותן את אותה עצה גם אם היה מדובר במותג ידוע.
-
לדעתי אפילו הנעל הטובה שלהם שעולה 950 שח וניתן לתרגם ביורו ,מעל מאתיים.ניתן למצוא נעלי סקי טובות מהם בכל פרמטר מהיצרנים מובילים .