ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

לינה בוושינגטון

פורום צפון אמריקה
    6
    8
    1791
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • PAOLA
      PAOLA נערך לאחרונה על ידי

שלום רב

אנו מתכננים להגיע לוושינגטון  ללא רכב. באיזה איזור בעיר כדאי ללון? מדובר בזוג ונשהה בעיר 4 לילות (שלושה וחצי ימים נטו) בסוף שבוע. ניסיתי לבדוק בטיפים בנושא לינה ומצאתי המלצות על בתי מלון באזורים שונים בעיר שאינני מכירה. . אודה אם תוכלו לכוון אותי. היכן נמצאים האתרים המעניינים והאם כדאי לשהות שם או באיזור מרוחק יותר ולהגיע אליהם בתחבורה ציבורית.

אודה מאד למי שיוכל לעזור לי לעשות סדר בראש.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • עמיחי13
        עמיחי13 נערך לאחרונה על ידי

לינה בוושינגטון

רוב האטרקציות בוושינגטון מרוכזות באיזור שנקרא המול - המתחם שבין גבעת הקפיטול ואנדרטת לינקולן. האיזור ניתן להליכה ברגל והכי קל כמובן להתגורר שם. הרכבת התחתית בוושינגטון מעולה ומאוד נעימה ולכן אפשר גם לחסוך כסף וללון במלון שקרוב לתחנת רכבת במקום מעט מרוחק יותר. 

למשל - ארלינגטון, או אלכסנדריה (שכונה שמתגוררים בה הרבה צעירים).

• יערי
          יערי נערך לאחרונה על ידי

לינה בוושינגטון

מציע לך לבדוק לינה במרכז, במרחק הליכה מהמול, מהבית הלבן וכד. אם תסתכלי בטיפים שלי יש שם מלון שעונה להגדרות הללו

• Rona_3344782
            Rona_3344782 נערך לאחרונה על ידי

לינה בוושינגטון

אנחנו נהיה בספטמבר הקרוב בוושינגטון, הזמנו מלון מצויין 4 כוכבים שנקרא "hotel lombardy" - אומנם טרם היינו שם, אבל לפי חוות הדעת הוא מומלץ. ממוקם בשד' פנסילבניה - 5 דקות מהבית הלבן.

• Shirafrei
              Shirafrei נערך לאחרונה על ידי

לינה בוושינגטון

אני הייתי בוושינגטון במרץ האחרון. לקחנו מוטל ברוזלין (the inn of rosslyn) שזה מחוץ לוושינגטון (זה בארלינגטון שבמדינת ווירג'יניה). הרכבת התחתית של וושינגטון מגיעה עד לאיזור המוטל (הליכה של 5 דקות מתחנת הרכבת התחתית של רוזלין). המחירים שם ממש יותר זולים ויש שם מגוון מלונות. אנחנו ישנו במוטל, אבל יש שם גם מלונות רגילים.

באופן כללי הרכבת התחתית של וושינגטון מאוד נוחה ונעימה, לדעתי יותר טובה מניו יורק.

רוב האטרקציות של וושינגטון ממוקמות במול הלאומי, שאליו מגיעות כל הרכבות התחתיות (כולל זו שמגיעה מרוזלין) ולכן הייתי שוקלת להתרחק מהמרכז בכדי לחסוך בעלויות לינה. המלונות במרכז וושינגטון יקרים משמעותית מאלו הרחוקים.

וגם המוטל שישנו בו בעיני הוא מומלץ. היה זול באופן יחסי, מיטות נוחות מאוד, חדר סביר ביותר וכמובן הנגישות אליו הייתה מצויינת וזמן הנסיעה ממנו למרכז וושינגטון היה ממש קצר (כ-20 דק') ולא היה צורך להחליף מלא רכבות/אוטובוסים. פשוט לעלות על הרכבת הראשונה שמגיעה (והיו 3 אופציות לרכבות).

• אנשיםטובים
                אנשיםטובים נערך לאחרונה על ידי

לינה בוושינגטון

לגבי האטרקציות העיקריות:

איזור המול הוא אכן האיזור המרכזי לאטרקציות. מצד שני הוא לא בהכרח מוקד לבילוי לילי (רוב הדברים נסגרים עד 6). ברור שתמצאו שם מסעדות, אבל אלו מסעדות יחסית יקרות.

גם המלונות באיזור יקרים יחסית, אם כי מחירם בסוך שבוע צונח.

אפשר בהחלט לשקול לישון במקום פחות מרכזי. כמו שצויין הרכבת התחתית מצויינת, ואפשר אפילו לישום מחות לעיר באחד הפרברים ועדיין לנסוע בזמן סביר יחסית.

יש לכם יחסית הרבה זמן. את איזור המול לרוב ממצים ביומיים. מה תכננתם לעשות בשלושה וחצי ימים? זה יכול להשפיע על בחירת מקום הלינה

אתם עם רכב בשלב הזה?

• PAOLA
                  PAOLA נערך לאחרונה על ידי

לינה בוושינגטון

תודה לכל המגיבים.

אנו חושבים להזמין את מלון    Washington  Plaza לאחר המלצות שקראתי  והמחיר הנוח . מה דעתכם?

התוכנית הכללית היא להגיע מניו יורק ברכבת ביום חמישי בצהרים. לבקר בכל האתרים המפורסמים והמוזיאונים כולל ספרית הקונגרס. וביום שני בבוקר לשכור מכונית ולצאת לכיוון קורנינג/איתאקה ובדרך לעבור דרך האזור של האמיש. עוד לא החלטנו היכן לעצור בלילה הבא. ולאחר ביקור באיתאקה וקורנינג להגיע למפלי הניאגרה. אני מניחה שאם נמצא שמיצינו את וושינגטון ניתן לשכור מכונית יום קודם ולטייל באזור. מדובר בתחילת ספטמבר.

אשמח לשמוע הערות.

• עמיחי13
                    עמיחי13 נערך לאחרונה על ידי

לינה בוושינגטון

מנסיון שלי בוושינגטון (2 ביקורים) אפשר ביומיים מלאים לבקר ברוב האתרים המרכזיים. ביקור מקיף יותר ידרוש זמן נוסף (בספריית הקונגרס לא הייתי, אבל זה בהחלט יהיה מחוץ למסגרת של היומיים מינימום). במסגרת הזמן הנוסף אפשר למשל לבקר בקפיטול ובארלינגטון.

לגבי הרכב - אם יש לכם הזמנה מראש לרכב ליום שני, זה לא טריביאלי באופן ספונטני פתאום לקחת אותו כבר ביום ראשון. כלומר אין בעיה לעשות את זה, אבל תוספת העלות תהיה שרירותית.

• 1 / 1
                    • פוסט ראשון
                      פוסט אחרון