Halloween 2019 בצפון ארה"ב עיתוי
-
אנחנו (מבוגר ילד ובוגר) מתכוונים לערוך טיול בצפון ארה”ב בתקופת החגים 2019. התכנון בערך מ21.09 ל21.10. אני יודע שhalloween עצמו חל ב31.10. אך לא נוכל לחכות עד אז. השאלה האם יש ארועים הקשורים לחג שיתקימו קודם או אם יש מקומות ספצפיים באזור שאפשר להרגיש בה את אווירת החג גם קודם?
תודה
בר.
-
אין לי ספק שתיתקלו בסימני החג במהלך כל חודש אוקטובר. הרבה מקדימים ומקשטים את חזית הבתים עם דלעות מפוסלות לפרצופים מפחידים, או שמציבים ליד דלת הכניסה דמויות מפחידות.
אנחנו נתקלנו באקראי גם בפסטיבל של דלעות עם אוירת יריד נחמדה, דוכני אוכל ודלעות ענק מקושטות, מפוסלות, מצוירות וכד'. נצלנו את החוויה המזדמנת וטיילנו בין הדלעיות השונות, הצטרפנו לתור ארוך אל המבורגרים ונקניקיות שנצלו על האש כך סתם בדוכן מאולתר ברחוב ולבתי אף נגשה חבורת ילדות, שהציעה לה להצטרף לתהלוכה מאוחר יותר, מה שלא התאפשר בלוח הזמנים שלנו למגינת ליבה של הילדה. ראה תמונות בתאור ביום 13 בסיפור טיול השלכת שלנו בסתיו 2011 החל מתמונה IMG_1771. זה היה במחצית הראשונה של אוקטובר.
“צפון ארה”ב” – איפה? מזרח? מערב? אם זה במזרח ותהיה באזור של Salem, MA, הסיכוי גבוה למצוא ארועים ומיצגים הקשורים במכשפות, במיוחד בסופי שבוע.
כדאי גם לחפש events בתאריכים ובמקומות בהם תבקרו.
-
ה-עיר להאלווין היא סיילם, מסצ’וסטס אבל כל ארה״ב מתחילה להתקשט כבר הרבה לפני החג.
ברוב פארקי השעשועים יש גם פעילויות מיוחדות לחג בשעות הערב במהלך אוקטובר.
יש גם ירידי סתיו בהרבה מקומות. אני נפלתי לפני שנתיים על יריד מחוזי מקסים בניו אינגלנד סתם כי שמעתי עליו ברדיו.
אבל מה רלוונטי תלוי בהרכב הנוסעים ואיפה בצפון אמריקה תהיו.
-
אם מתוכנן ביקור באורלנדו, אז מסיבות ההלואין בדיסני ויוניברסל מתחילות בערך באמצע ספטמבר.
יש גם את העיירה סליפי הולו במעלה ההדסון-אווירת חג, סיורי רוחות וקישוטים