ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

חודש בפסח עם ילדים 10,7 - לאן?

פורום טיולי משפחות
    7
    7
    2638
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • thegoldshmids
      thegoldshmids נערך לאחרונה על ידי

היוש

אנחנו רוצים לקחת חודש הפסקה מהחיים… ולנסוע לטייל ב…?

אנחנו לא מצליחים להחליט לאן.

תעזרו לנו?

רצינו משהוא אחר ושונה – בהתחלה חשבנו על קוסטה-ריקה אבל גילינו שהיא מאד יקרה וגם שחודש זה הרבה מדי זמן ואפשר למצות אותה בשבועיים… אחכ שינינו כיוון לניוזילנד… אבל שם חודש לא מספיק…

**יש לכם רעיון יצירתי?**

הילדים מטיילים הרבה בארץ, צוללים וגולשים .. אז טרקים (פשוטים) /ים /קאנופי בין העצים.. כזה.

תודה!

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • telo
        telo נערך לאחרונה על ידי

לא כתבתם איפה טיילתם עד עכשיו עם הילדים.

מה הכוונה במשהו אחר ושונה? שונה ממה?

טיול אינטסיבי בקוסטה ריקה או בכל מקום אחר סביב אטרקציות זה לא משהו מאוד שונה מטיול משפחתי במקומות אחרים.

עם ילדים בגילאים האלה אפשר לטיל בהמון מקומות. אנחנו נוסעים עם ילדים בגילאים דומים לקניה לשבועים ורק נטעם ממנה. 

אפשר לטייל באפריל בקניה.

אני טיילתי בקוסטה ריקה חודש וממש לא מיציתי אותה. לא הגעתי בכלל לאזור של האוקינוס השקט. אני בטוח שאפשר לטייל גם בקוסטה ריקה בתקציב סביר.

אם אתם לא בטוחים שתהיה לכם הזדמנות נוספת ובא לכם לנסוע לניו זילנד אני בעד לנסוע גם אם רק תטעמו ממנה.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
        • karnielr
          karnielr נערך לאחרונה על ידי

מקסיקו? פיליפינים?

• imeshy
            imeshy נערך לאחרונה על ידי

חודש זה בסדר גמור לניו זילנד.. אומנם היה יותר טוב אם היה יותר – אבל חודש זו תקופה נהרת ואפשר להספיק המון!

עוד אופציה – דרום אפריקה.. שילוב מיוחד בין ספארי (קרוגר) לטבע (דרך פנורמה, דרך הגנים), ערים מיוחדות (קייפטאון) , המון בעלי חיים ולקינוח – מפלי ויקטוריה (אמנם בזמביה/זימבובואה אבל קל להגיע ליומיים שלושה). 

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
            • annaly
              annaly נערך לאחרונה על ידי

האמת שלפי הכותרת רציתי להמליץ על קוסטה ריקה.

לא יודעת למה אתם חושבים שאפשר למצות אותה בשבועיים…

היינו יותר, בלי ילדים, ככה שהספקנו הרבה יותר ממה שמספיקים עם ילדים, ויכולנו להישאר עוד.

ניו-זילנד נהדרת!!! חודש הייתי עושה רק באי הדרומי – אבל גבולי באפריל.. (מבחינת מזג אוויר). אולי אפריל מתאים לאי הצפוני – ותהיה לכם סיבה מצויינת לחזור לדרומי.

דרום אפריקה – גם סבבה. תבדקו שהעונה מתאימה (אנחנו היינו באוגוסט והיה מצויין).

מה לגבי ארה”ב מערב? כל הקניונים…

יפן – להיט!! זה ה-עונה. תבדקו עלויות של דירות, יפן לא יקרה כ”כ כמו שחושבים.

ואם רוצים עוד יותר שונה – מה לגבי המזרח?

סין? או מקומות אחרים.. ויאטנם?

• גדליהו מהגרעין
                גדליהו מהגרעין נערך לאחרונה על ידי

כל האופציות נהדרות. ניו זילנד מקסימה, אבל זה קצת סוף העונה. היינו בויאטנם עם ילדים בחודש מרץ. גם אופציה נהדרת.

כמנהל פורום מרכז אמריקה אני חייב להגן על קוסטה ריקה. יש בה מה לעשות גם חודש, זה אומר טיול מקיף יותר ותזזיתי פחות, ניתנת לשילוב עם פנמה או ניקרגואה אם דברים ירגעו שם עד אפריל. מצוינת לגלישה וצלילה והרבה הליכות טבע. לגבי המחיר- היא אכן יקרה, אבל באותה נשימה אתם מדברים על ניו זילנד שתהיה עוד יותר יקרה.. אם תתקשרו על לינה , תעברו לאוכל מקומי מסורתי כבר תוסיפו משמעותית.  אנחנו מטיילים עם הילדים בסגנון תרמילאי עם תחבורה ציבורית הוסטלים. זה לא מתאים לרוב, אבל למי שכן, זה יוצא הרבה יותר זול ולילדים יש חוויות שנשארו לתמיד...

• keves160
                  keves160 נערך לאחרונה על ידי

אין שום בעיה לנסוע לחודש לניו זילנד. אפשר במסגרת הזמן הזו לעשות יופי של טיול. בסוף אפריל כבר נגמרת העונה, אבל אם בזמן הזה לא עושים טרקים ארוכים עם לינה בשטח אז אין בעיה, מה גם שמזג אוויר בניו זילנד זה עניין של מזל גם בעונה הטובה. 

אבל – אין לי מושג מה העלויות בקוסטה ריקה, אבל גם ניו זילנד רחוקה מלהיות זולה… 

• 1 / 1
                  • פוסט ראשון
                    פוסט אחרון