ויתור על טרק הטורוסים
-
נוחתות בבואנוס איירס בינואר ומשם ממשיכות לאוושואיה. התכנון היה להגיע משם לפונטו ארנס ומשם להמשיך לפוארטו נאטלס לעשות את מסלול w. אך משום שאין להשיג התכנון הוא להמשיך ישירות לאל קלפטה.. מה הדרך הכי יעילה וזולה להגיע מפונטו ארנס לאל קלפטה?
תודה

-
דנה
חשבת אולי להגיע לפורטו נטלאס ולקחת לפחות חד יומי לשמורה?
יש מגוון טיולי יום יפיפיים בשמורה
לא הייתי מוותרת בגלל שאין מקום.
וגם יתכן שתגיעו למקום אולי תמצאו ביטולים של הרגע האחרון
-
איך מזמינים טרק של יום לטורסים, בדרך הכי זולה ויעילה?
-
באופן עקרוני בסוכניות הפזורות בפורטו נטלס.
ואת גם יכולה לנסות עם הסוכנות טורס דל פיינה שאני עבדתי איתה
-
אני אהבתי מאוד את פוארטו נטאלסגם בלי קשר לטורס דל פיינה. עיירה מקסימה, לדעתי. ויש עוד טיולי יום יפים שאפשר לצאת אליהם ממנה.
-
אני אייצג את הדעה ההפוכה: לא אהבנו את פורטו נטלס, ואם אין אפשרות לעשות את הטורוסים אז… אין. לא ביג דיל. העדפנו את הפיצרוי. פחות רעש, פחות כסף, פחות מאמץ, מזג האוויר טוב יותר, והמקום יפהפה. לא שהטורוסים לא יפהפיים, אבל אם אין אפשרות אז הולכים לפיצרוי.
-
אני לא מסכימה איתך! הייתי בשניהם
החלק של הבייס-טורס דומה לפיץ רוי
אבל כל הדרך מפיינה גרנדה לרפוחייה גריי ולתצפית מהגשרים לא דומים אפילו לא מזכירים. לדעתי אלו דרכים מרהיבות.
גם העליה לעמק הצרפתי לא דומה לשום דבר שראיתי בפיץ רוי
מזג אוויר זה עניין של מזל
לנו היה מזג אוויר מושלם גם בפיינה גרנדה, וגם בפיץ רוי (בניגוד ליומיים גשם ורוח נוראים באל צ’לטן)
אני מסכימה שאם אין זמן לא צריך להיות בשניהם וצריך להחליט על אחד מהם, ואז כדאי ללכת על זה שמסתדר יותר בלו”ז
אבל הכותבת התחילה ואמרה שהיא מגיעה לפונטה ארנס ומשם רוצה להמשיך לאל קלפטה, ולכן אם היא כבר כלכך קרובה, חבל לא להגיע לשמורה.
ואגב, אנחנו נכנסנו לשמורה בכניסה האחורית דרך לאגו גריי, וכל הדרך אליו היא טיול בפני עצמו אגם טורה, והכפרים מסביב שברקע הטורס ממש מקסים.