מזוודות ומקומות בראיינאיר ובנורביגיאן
-
בהמשך לשאלות שלי על רומא, אני שוקל טיסות בראיינאיר (הלוך) ובנורביגי’ן (חזור). ואני מנסה להבין מה העלויות הנוספות שצריך לשלם.
תקנו אותי אם אני טועה:
כל המספרים הם לכיוון אחד
בשתי החברות הטרולי מוגבל למשקל של 10 קילו, כל שסיכוי גבוה שאצטרך בכל מקרה מזוודה אחת (בגלל המשקל העצמי של הטרולי, ב-10 קילו לא נכנס הרבה)
ראיינאיר:
המחיר הבסיסי כולל רק תיק קטן (גם לא טרולי).
תמורת תוספת של 6 אירו מקבלים אפשרות לטרולי עד 10 קילו
תמורת 25 אירו מקבלים מזוודות של 20 קילו לתא המטען
מקומות ישיבה עולים החל מ-5 אירו בקירוב. ילדים קטנים פטורים
ויש להם דיל משפחתי ל-5 אנשים שכולל מקומות, טרולי לכל אדם ושתי מזוודות במחיר מוזל בכמה גרושים, אבל לא בהרבה
אם אני מבין נכון לראיינאיר יש מדיניות מוצהרת של פיצול הנוסעים, כך שכדאי מאד מאד לשלם על הושבה
נורביגי’אן
הפעם המחיר הבסיסי כן כולל טרולי של 10 קילו
מזוודה של 20 קילו עולה 23 אירו
מקום ישיבה עולה 20 אירו
או “דיל” של מקום + מזוודה ב-30 אירו
עד כמה חשוב בנורביגי’אן לשלם על מקומות? מדובר על סכום מאד לא זניח ובגלל זה אני שואל.
תודה
-
שאלתי לא מזמן אותה שאלה לגבי norwegian ( קניתי לסוכות הבא)
כמה אנשים אמרו לי שקיבלו מקומות יחד למרות שלא שילמו עבור מקומות
אז לא הזמנתי
שנה שעברה טסנו איתם לברצלונה, לא שילמנו עבור מקומות וישבנו יחד
-
שים לב שבראיינאייר על כל דבר פעוט משלמים ולכן חשוב למדוד כל מזוודה וטרולי, לשקול אותן ולקרוא את האותיות הקטנות. לא הדפסת בורדינג פאס בבית? גם על זה תשלם.
תכלס, זו חברה מאוד משתלמת למי שלא צורך תוספות. כשיש תוספות שווה לבדוק אם זה עדיין אטרקטיבי מול חברות אחרות בלי הכאב ראש.
-
טסנו עם ריינאייר לפוזנן בדיוק לפני שבועיים.
על טרולי שילמנו תוספת של 6 אירו , טרולי שעלה איתנו למטוס.
אם היינו משלמים 8 אירו היו שולחים את הטרולי לבטן המטוס (לדבריהם נוח יותר להתנייד בשדה ללא הטרולי).
העדפנו שהטרולי יהיה איתנו, כדי לצאת מהשדה מיד לאחר ביקורת הדרכונים, וגם חלילה שלא נגיע ללא הטרולי ליעדנו (כבר קרו מקרים שמזוודות לא הגיעו).
10 קג זה מספיק בהחלט, למדנו לארוז מעט במיוחד אם זה סופש ועל אחת כמה וכמה בחורף.
ממילא לובשים מעיל ולא רואים מה לובשים מתחת.
גופיות גרביים ולבנים כמספר ימי הטיול, עוד 2 חולצות ומכנס , כפכפי אצבע למקלחת (גם אם לנים במלון פאר לא מוותרים על זה) וזהו. באמת שזה מספיק.
המעיל עלינו או ביד וכבר מהבית יצאתי עם מגף.
משחת שיניים באריזה קטנה.
שמפו לא לקחתי, יש במלון.
בושם / קרם, באריזות קטנות.
אפילו קנינו כמה דברים והכל נכנס לטרולי.
לקחנו כל אחד תיק גב בטרולי למקרה ונצטרך בחזור מקום נוסף, אך לא השתמשנו בו.
לגבי מקום הושבה, שילמנו 3 אירו לכיוון.
כשהבסיס היה 19.9 אירו לכיוון, התוספות של הטרולי וההושבה לא באמת ייקרו את מחיר הטיסה.
לפני שנה לא היה צורך לשלם עבור הטרולי.
ודבר נוסף, כאן בנתבג לא שקלו את הטרולי ולא מדדו אותו.
גם בפוזנן בכלל לא שקלו ולא בדקו את מידותיו.
חשוב להדפיס את הכרטיס בבית.
כיוון שנסענו רק לסופש כבר עשינו גם את הצק אין לחזרה בבית והדפסנו כאן בבית.
בכל אופן, בכל מלון נותנים את השירות הזה של הדפסה, אם יש צורך.
סהכ היה מאד נוח לטוס עם ריינאייר, המושבים לא צפופים.
הטיסות יצאו בול בזמן.
מה שכן, צוות הדיילים לא מפסיק לעבור במטוס ולנסות למכור את מרכולתו.
מזון, שתיה, מוצרי דיוטי פרי, כרטיסי גירוד..…
גם את האור השאירו דולק לאורך כל הטיסה, כיבו רק לפני הנחיתה.
אבל שוב, במחיר של 19.9 אירו לכיוון אני מוכנה "לסבול" גם את זה
-
תודה לכולם
הדרישות של ריינאיר לטרולי אכן קצת קיצוניות. הבעיה העיקרית היא עומק 20.
את השוואת המחירים הבסיסית עשיתי כולל כל התוספות, אבל עכשיו כשאני כבר נכנס לשיקולים מדוייקים אני מנסה לחשב כמה תוספות בדיוק אני צריך
אז למשל אני שוקל בריינאיר לקחת 2 מזודוות ולוותר על הטרולי. אבל עוד נראה.
יש עוד תובנות לגבי הצורך לשלם על מקומות ישיבה בנורביג’יאן חוץ מאיילת (איילת – תודה, אבל מקרה אחד זה עדיין לא סטטיסטי
)אגב – יש איזה שמועות מיוחדות לגבי פשטית רגל של ריינאיר? יש סיבה להיות מודאג יותר מאשר לגבי כל חברה אחרת?
-
אני חוזרת על מה שאמרתי, מעבר למקרה שלי היו עוד כמה אנשים שנתנו לי אותו מידע. אם חפור מפסיק יתכן שתמצא פה את השרשור וגם היה לי אחד בפייס.
אלה מספר אנשים , לא אחד.|
אתה לא תמצא סטטיסטיקה מסודרת מן הסתם.
לטעמי עדויות של מספר אנשים מראות שאין מדיניות מכוונת של הפרדה אם לא קונים מקום, ולי זה הספיק להמר.
אם אתה רוצה בטחון מלא של עשרות מקרים מסופקתני אם תצליח למצוא.
חברות התעופה לא מודיעות מה המדיניות שלהם במקרים האלה ( למיטב ידיעתי ). -
ב- Ryanair, כנראה תאלץ לשלם על הושבה.
-
ריאנאייר מאלצת לשלב על הושבה כשיש בהזמנה ילדים.
מכיוון שאנחנו משפחה חד הורית וחד ילדית, אין לי מושג מה הם עושים כשיש זוג מבוגרים ומספר ילדים בהזמנה. אבל בהזמנות שלי הם אוטומטית מכניסים תשלום על הושבה, כאשר הילד בחינם והמבוגר בחצי מחיר. זו תוספת פעוטה בסה”כ שאני מעדיפה לשלם ולבחור מושב (המושבים החינמיים/כלולים הם תמיד בסוף המטוס).
גילוי נאות: בפעם האחרונה טסתי איתם במאי או יוני. לא בדקתי אם משהו השתנה מאז.
-
תודה
בראיינאיר הבנתי כבר שכדאי מאד לשלם על הושבה. וגם המחיר ממש לא דרמטי (הלך מ-10 אירו לכל המשפחה שלנו) אז זה בסדר.
בנורוויגי’אן מאד התלבטתי. המחיר מאד גבוהה (100 אירו לכיוון למשפחה). לפי מה שאני מבין מאיילת אז הסיכוי שיפצלו אותנו הוא לא מאד מאד גבוה.
-
למי שמעוניין, נתקלתי בשרשור הזה שמתייחס (גם) להזמנת מקומות ישיבה בנורוויגי’אן. הוא מלפני שנה וחצי כך שצריך לקחת אותו בערבון מוגבל
בגדול מה שאני מבין ממנו – אין לנורוויי’אן מדיניות של פיצולים כדי להכריח אנשים לשלם על מקומות ישיבה. ברור שאם לא שילמת אין שום התחייבות, אבל לא יפצלו אותנו בכוונה.
זאת להבדיל מראיינאיר שלהבנתי יש להם מדיניות כזו (במטרה לגרום ליותר אנשים לשלם על מקום)
-
לגבי נורבגיאן – טסנו לפני שנה וחצי זוג מבוגרים עם תינוק קטן. לא שילמנו על הושבה, כן עשינו צ’ק אין ברגע שהיה אפשרי, וישבנו יחד.
אם אתם משפחה עם ילדים קטנים, וממילא לוקחים מזוודות, הדיל שלהם נשמע לי לא רע וסביר להניח שאנחנו היינו לוקחים אותו אם היינו טסים עם ילדים נוספים.
-
הי,
טסנו עם נורוויג’ן באוקטובר, לשניים הזמנו הושבה וכבודה ולשלושה כלום.
לא הפרידו את השלושה והם קיבלו אף שורה קדמית יותר מאלו שכן הוזמן להם מושב.
טסנו עם ריינאייר זוג בינואר, לא הפרידו ביננו.
נושא אחר , אבל אולי כדאי לקחת לשיקול, המושבים בריינאייר אינם ניתנים להשענה, קבועים, כמו כן המרחק בין הכסאות קטן (לפחות בטיסה בה אנו טסנו)
בנורוויג’ן המושבים ניתנים להשענה והמרחק בין השורות גדול יחסית.
השעות של נורוויג’ן היו מעולות, יציאה ב 12:00 מהארץ, המראה חזרה ב15:00 .
שתי הטיסות היו לרומא.
-
נכון מאד. בריינאייר לא ניתן להטות את משענת המושב לאחור.
אבל בעיניי זה דווקא יתרון. הכי מבאס לשבת מאחורי מישהו שמטה את משענתו לאחור ואי אפשר להעיר או לומר משהו. זכותו.
אני מעולם לא הטתי את משענת המושב שלי לאחור כך שזה לא היה חסר לי בטיסות ריינאייר.
והמרחק בין השורות לדעתי לא קטן מאד. כבר יצא לנו לטוס צפוף יותר.
-
בעבר טסתי עם נורוויג’ן ולא הפרידו בינינו. אני אמורה לטוס עם נורוויג’ן בשני כך שלגבי ההושבה אני עדיין לא יודעת אבל בזמן ההזמנה אין חובה להזמין מושבים לילדים- אני טסה לבד עם שלושה ילדים ולא הזמנתי לאף אחד מאיתנו מקום.
-
תודה לכולם
החלטתי:
ברייאנאיר – לוותר על ה”דיל” ולוותר על הטרולי. לשלם על מקומות הישיבה הזולים (10 אירו לכל המשפחה) ושתי מזוודות של 20 קילו (הטרולי שלי גדול מדי). הכל ביחד – 60 אירו תוספת בקירוב
בנורוויגיאן – לוותר על מקומות ישיבה, ולשלם על שתי מזוודות (50 אירו בקירוב)
הסיבה שהחלטתי לוותר על הטרולי היא שהטרולים שלי פשוט גדולים מדי
הם מתאימים לאיזיג’ט אבל לא לרייאנאיר וכנראה שגם לא לנורוויג’יאן:איזי: 25 על 40 על 56
ריינאיר: 20 על 40 על 55
נורוויגי’אן: 23 על 40 על 55
הטרולים שלי שלי הם בקירוב גובה 57 ועומק 25. בדוחק אני יכול לדחוס אותם לכלום של איזי. זה לא יצליח בכלוב של ריינאיר.
https://www.edreams.com/blog/luggage-restrictions-by-airline /
-
לאחר טיסה עם ריינאייר לפני שבוע:
1. גם בהלוך וגם בחזור הושיבו אותנו יחד. זה ממש הפתיע אותי כי עד כה זה לא קרה, אולי שינוי מדיניות?
2. לגבי טרולי, ממליצה מאוד על הבאת תיק "רך" במידות המתאימות. קל יותר להכניס לכלוב ואם יש צורך מעבירים מתיק לתיק.
טרולי קשיח לא מאפשר משחק שכזה.
-
ברור שזה מאד אישי, אבל אני לא אוהב את התיקים הרכים.
הבעיה עם תיק “רך” זה שקשה לסחוב אותו. לפחות אלה שאני מכיר בגודל מתאים הם בסגנון תיק חדר כושר שנתלים על הכתף וכמובן בלי גלגלים. להסתובב עם תיק כזה בשדה זה תענוג מפוקפק.
לבקש מהילדים להסתובב עם כזה נראה לי שואף לבלתי אפשרי.
להתסובב עם ילדים ועם תיקי גב קטנים (מתחת למושב) + תיקים כתף + מעילים זה כבר אסון
בסופו של דבר המחיר של מזוודה הוא לא דרמטי.
מזוודה של 20 קילו שקולה לשני תיקים של 10 קילו.
בריינאיר המחיר לכל תיק של 10 קילו הוא 6 אירו ולכן שני תיקים זה 12 אירו. מזוודה תעלה 25. ההפרש הוא בערך 50 ש”ח וחוסכים כאב ראש בשדה
בנורביגיאן זה יותר יקר כי הטרולי בחינם. אז זה עולה 100 ש”ח למזוודה.
בקיצור – 300 ש”ח להלוך ושוב לשתי מזוודות למשפחה שלמה נראה לי מחיר ששווה לשלם בשביל נוחות
וזה בלי להתייחס לעובדה שאין לי 4-5 תיקים רכים

-
מסכימה לגמרי.
הערותי היו כלליות לחלוטין.
-
ועוד שני עדכונים למעוניינים – “עמלת גבייה” או “עמלת כרטיס אשראי”
ריינאיר רצו סביבות 5 אירו עמלת כרטיס אשראי. אבל היו מוכנים לפייפאל ללא עמלה
נורוויג’יאן התעקשו על עמלה גבוהה לכרטיס אשראי 15-25 אירו כתלות בסוג הכרטיס. ממש לא כסף קטן.
בנוסף כמו תמיד צריך לשים לב למטבע החיוב. רייאנאיר הציעו לי להמיר את החיוב מאירו לדולר בשער גבוהה. אין בזה שום טעם כי בלי קשר לשער אני צריך להמיר גם לשקלים.