עצירה בצנגד'ו לטיסת המשך
-
שלום,
אני טסה עוד שבוע ויש לי קונקשיין בצנגדאו של 20 שעות. הזמנתי מלון בתוך השדה תעופה, מתכננת לישון 6 שעות ואז לצאת לטייל. יש לי מ14:00 בצהריים (צ’ק אאוט מהמלון בשדה) ועד סביבות 23:00 בלילה (הטיסה ב1:50 בלילה).
- האם בעייתי לצאת לטייל בעיר? הבנתי שבשהות מתחת ל24 שעות אני רק צריכה לוודא שאני עושה ויזה ליום בשדה ביציאה.. כיוון שמדובר בסין- אם מישהו יודע להנחות בנושא, אשמח מאוד.
- מה כדאי לעשות? הטיסת המשך שלי גם עם סיצואן איירליינז ולכן אני מניחה שהתיק הגדול ימשיך לדרכו ואני אוכל להתנייד ללא ציוד. חשבתי ללכת לפארק פנדות, ראיתי שזה 40 דקות נסיעה מחוץ לעיר- יש איך להגיע בתחבורה ציבורית? או שזה לא ריאלי בלי רכב? יש לכם המלצות אחרות בפרק זמן זה של 9 שעות?
תודה רבה!
-
לתחילת השאלות אין לי תשובה, לא מכיר/יודע.
למיטב זכרוני כדי להגיע למרכז של דובי הפנדה
Chengdu Research Base of Giant Panda Breeding
היה צריך לקחת 2 אוטובוסים, לוקח טיפה זמן אבל זה תלוי איפה את תלוני, אין בעיה למצוא את הדרך בגוגל מפות. כשאת שם פשוט וקל זה לשאול xiongmao, שיומאו... שזה דב פנדה. כולם מכירים.
אפשר גם לקחת מונית, לא יעלה יותר מדי.
-
צנגד'ו (Chengdu) או צ'ינגדאו (Qingdao)? -
את יכולה לראות בלינק המצורף כיצד להגיע לפארק הפנדות בתחבורה ציבורית, המטרו משדה התעופה למרכז העיר פשוט אדיר ומאוד נוח.
שימי לב לשעות האחרונות במטרו של הקוים השונים (מידע זמין גם באתר)
https://www.travelchinaguide.com/attraction/sichuan/chengdu/ panda-breeding-and-research-center.htm
שימי לב שישנן שעות שהפנדה פחות פעיל ויש סיכוי שתגיעי לפארק ותראי את רובם ישנים, כשביקרתי שם התייצבתי כבר עם הפתיחה וזכיתי לראות אותם אוכלים אבל לקראת שעה 11 רובם כבר נרדמו.
צ’נגדו עיר יפה, את יכולה ללכת לאיזור מקדש wuhou או wide& narrow alley
יש באתר הנ”ל המלצות ודרכי הגעה מפורטות. לא לשכוח לאכול מרק איטריות חריף, niurou mian 牛肉面, אחד הדברים שרק בשבילו בא לי לנסוע שוב.
לגבי עניין הויזה כדאי שתבדקי עם מקור מוסמך ולא עם אנשי הפורום.