ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

מחוז שינג'יאנג ביולי

פורום אסיה-המזרח הרחוק
    3
    3
    686
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • Iritrose
      Iritrose נערך לאחרונה על ידי

אהלן:) אני בסין כבר שלושה שבועות, ומתכננת לטייל עד אמצע יולי כשביולי אגיע למחוז שינג'יאנג (שישיאנג?) והכיוון הוא התקדמות לגבול עם קירגיסטאן.. עד שישיאנג המסלול מתוכנן ומשם והלאה קצת אי וודעות.. כך שאשמח מאוד לעצות- איפה מעניין וכדאי לטייל בהתחשב בזמן ובמזג האוויר, ואולי גם טיפים לגבי מעבר לקירגיסטאן יבשתית..

חוץ מזה- למשהו יצא לטייל במדבר בדאין ג'אראן במונגוליה הפנימית? הבנתי שיש טיולי גמלים אבל קשה למצוא מידע..

כל רעיון יתקבל בברכה:)!

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • zvikamr
        zvikamr נערך לאחרונה על ידי

מחוז שינג'יאנג ביולי

קודם כל קחי בחשבון שביולי חם מאוד בשינג'יאנג.

ואני מקווה שכבר הכנת ויזה קירגיזית - בלעדיה אי אפשר לחצות יבשתית לקירגיזסטאן. החצייה במעבר אירקשטאם שליד קשגאר פשוטה יחסית, רק שימי לב לשעות הפתיחה.

התחנות ה"מקובלות" (יש עוד) בדרך מלאנז'ו/שינינג מזרחה הן ז'אנגייה והפארקים המדהימים שסביבה (עדיין בגאנסו, כמו גם התחנה הבאה); דונחואנג עם מערות מוגאו הבודהיסטיות הנפלאות ודיונות החול; טורפאן עם כרמי הענבים ושרידי העבר; אורומצ'י העיר הגדולה והקוסמופוליטית; אופציה לחציית הטקלאמקן, דרך המשי הדרומית וחוטאן; וקאשגאר שב"קצה", עם ההרים העצומים שלידה.

אם יש לך רק שבועיים תצטרכי להתמקד (אם כי הרכבת המהירה לאורומצ'י עושה פלאים לזמני הנסיעה), ולבחור עד שלוש תחנות מהנ"ל. אני הייתי הולך על ז'אנגייה, דונחואנג, מעבר קצר באורומצ'י, וקאשגאר וסביבתה.

• ניתאי א
          ניתאי א נערך לאחרונה על ידי

מחוז שינג'יאנג ביולי

דואנחואנג מדהימה,

רשמתי כמה טיפים פה בטתר על העיר, מאוד מומלץ לשכור מונית ליום שלם (לא יקר אם יש עוד כמה אנשים) ולהגיע גם למקומות שרחוקים יותר מהעיר.

• 1 / 1
          • פוסט ראשון
            פוסט אחרון