חנוכה בניו יורק
-
את חנוכה האחרון ביליתי בניו יורק.
נסענו חמש בנות משפחה לחוות את העיר הגדולה בתקופה של טרום כריסטמס ולחגוג ימי הולדת . 3 מאתנו ילידות דצמבר.

️לרובנו זו לא היתה הפעם הראשונה בעיר כך שדלגנו בקלילות על רוב מקומות החובה. אל מקומות שאהבנו מביקורים קודמים חזרנו ובדקנו איך הם עומדים במבחן החורף.
מצאנו עיר קרה , עמוסה אך רב גונית , מקושטת וחגיגית במיוחד.

את החוויות וההמלצות שלי ל 8 ימי חנוכה סכמתי בבלוג שלי.
מזמינה אתכם להצטרף לטיול
שבוע טוב
איריס
https://adhatyul.com/2018/12/22/חנוכה-בניו-יורק /

-
הי איריס,
איזה כיף לקרוא עוד סיפור טיול שלך.
חיכיתי בסבלנות
והיה שווה.איזה יופי של אווירת חג. ממש עושה חשק.
מזדהה כמובן עם דברייך בנושא הציליאק כמו שאת יודעת.
שומרת לי את ההמלצות בעניין (בתקווה שאעקוב אחרייך גם לשם
).ואם כבר, אז לאן הטיול הבא?
יש לי תוכניות ומקווה שתהיי שם לפניי כדי לסלול לי את הדרך

ליאת
-
איריס,
חיכיתי לשמוע ולראות את ניו יורק שלך בטרום כריסמס

התמונות נהדרות (כולל אלה שצולמו בלילה

)והטיפים שלך נשמרים לטיול עתידי
באחת הערים שהכי אהבנו בעולם
השכונה עם הקישוט המוגזם ממש עושה חשק להגיע לשם וכנ"ל הגרפיטי המדליק בברוקלין.
תודה על השיתוף

רובי
-
איריס, איך ניו יורק שלך מהממת! גם אני מאלה שעקבו אחרי הביקור בפייסבוק וחיכו לפוסט המלא. הטיפים שלך נראים מושלמים לטיול עם בני נוער, בטוחה שאאמץ חלק מהם.
איך היה המלון שלכן? לא פשוט למצוא לינה ל5.
-
חנוכה בניו יורקאיריס איזו אלופה שאת

אני בכל פעם נפעמת מהדרך שבה את מתכננת את הטיולים שלכם, מהטיול עצמו ומהאופן בו את חוזרת ומשתפת.
אין עלייך!!!
היסודיות שלך, ההתחשבות בצרכי כל משתתפי הטיול, ההתגמשות... הכל באמת מושלם בעיני.
יופי של טיול היה לכן, התמונות משגעות, ניו יורק בחורף ובטרום כריסמס פשוט יפהפיה.
תודה על עוד טיול מבית היוצר של איריס

נשיקות יקירתי
ענת
-
בוקר נפלא,
איריס,תודה על הצצה הניו יורק המקושטת!
נראה טיול כייפי במיוחד.
אמה
-
צהריים טובים ותודה רבה לכל המגיבים החביבים

שמחה על התגובות החמות

ליאת – תודה רבה. מאחלת לך ניו יורק במהרה. היא כזו עיר נהדרת שאני כבר חושבת על הפעם הבאה…
היעד הקרוב הוא סופש יומולדת בפאפוס לבן הזוג, אבל לזה אני לא באמת מתכוננת… בפסח נסע לאירלנד ( שוב בעקבות הופעה) וזה כבר מרגש אותי מאד.

רובי – תודה יקירי. ניו יורק באמת מדליקה. גם אני אהבתי מאד את ברוקלין , זו המפונפנת של דיקר הייטס וזו המחוספת של ברוקלין. היו עוד אזורים מבטיחים שלא הספקנו. בטח תהיה הפעם הבאה.
ציידת יקרה – תודה רבה. איזה כיף של מחמאות . אם אני זוכרת טוב גם אתם בדרככם לשם בחגי תשרי. הנאה גדולה מצפה לכם .
לעניין המלון – לא ציינתי בבלוג כי מדובר במלון פשוט שלא היה בחירתי הראשונה. המחירים בתקופה בה נסענו היו מטורפים. מעל 400 דולר למלון פשוט. בסוף השגתי במחיר מבצע את מלון
WINGATE BY WYNDHAM MANHATTAN MIDTOWN מלון מאד פשוט במיקום נפלא. ממש ליד המדיסון סקוור גארדן.
לקחנו 2 חדרים צמודים עם שתי מיטות כפולות בכל אחד. הבקורת לא משהו ודי חששנו אבל בסהכ היה ממש בסדר מה שמלמד אותי לקרוא בקורות בטריפאדוויזר בזהירות גדולה. ממליצה לקחת חדרים עורפיים בקומה גבוהה. החדרים פשוטים ודי מיושנים אבל הם גדולים, המיטות נוחות , בכל חדר היה מקרר קטן , מיקרו ומכונת קפה. יש גם מזגן. יש אפילו ארוחת בוקר קלה בסגנון מוטלים שהיה נחמד לפתוח אתה את היום. לנו היה נוח מאד. תכף אצרף לך תמונה
ענתי יקרה – תודה גדולה . הסמקתי …
הטיול אכן היה נהדר למרות הגוון המאתגר לפעמים במגבלות וברצונות של המשתתפות . שמחה אם הצלחתי להעביר את ההנאה שלנו. תכף מבקרת בפוזנן שלך.אמה תודה רבה . שמחה שיש עניין

-
איריס, חג המולד בניו יורק מרהיב ומצטלם היטב.
אין כמו טיול בנות בעיר.
לקחתי קצת טיפים לקראת הקייץ שלנו בניו יורק ( למרות שאנחנו נעשה טיול של פעם ראשונה כי הילדים יגיעו לעיר בפעם הראשונה והם רוצים את כל הבאנלי ביותר ובצדק. )
-
איריס- תודה על הפוסט
.גם אצלנו ניו יורק
על הכוונת. אם ייצא, נאמץ כמה המלצות שלך.(זה תלוי בתוצאות של הגרלה
כלשהיא)התמונות יפות והאווירה שתארת מגניבה.
עוד פעם שמעת את שון מנדז?

שתהיה לכם שנת 2019 שמחה.
אלעד
-
איריס ,
איזה טיול נהדר. התמונות פשוט מקסימות וממש עושות חשק לנ”י בכלל ובתקופת הטרום קיסטמס בפרט.
תודה תודה על השיתוף. שומרת.

-
איריס יקרה
איזה כיף לקרוא עוד סיפור משובח שלך. כרגיל, מושקע ביותר.
וניו יורק בטרום כריסמס מסתבר מקושטת להפליא, איזה יופי של תמונות

תודה רבה רבה על השיתוף
נשיבוקים
לימור
-
איילת , אלעד , נירית ולימור תודה רבה!!
שמחה שנהנתם. העיר הזו אף פעם לא מאכזבת ולקראת החג עוד יותר יפה

אלעד- נחש מה?? המנדז הזה מחכה לי גם ביעד הבא. אני אגב צופה בו בשמחה. הוא חמד של בחור, השירים יפים , האוירה נהדרת, הבת מאושרת!! מה רע? הוא אגב מועמד השנה לגראמי … אז יש כשרון וגם פוטנציאל

מקווה שיצא לכם להגיע לעיר ותזכו בהגרלה

-
איריס היקרה
מגיבה גם פה…
פשוט טיול מהמם!
ותמונות משגעות!
ולשווא את משמיצה את יכולת הצילום של הסלולרי..
אני מכירה את התחושה ש "זה לא זה" כי מה לעשות שבשביל לחוות את החוויה במלואה כדאי להיות במקום... אבל באמת שהתמונות עשו לי כיף גדול וחשק לניו יורק אפילו בקור

תודה רבה על כל המקומות הלא בנאליים…
פנינית
-
תודה רבה איריס על עוד בלוג מקסים, מושקע ומקורי של התפוח הגדול!!! כרגיל את כותבת נהדר ומצליחה לעורר רצון לשוב ולבקר

-
איריס, איזה כייף!
עדיין לא קראתי אבל זה יקרה בימים הקרובים. מכירה חלק מהתמונות אבל אשמח לקרוא גם את העלילה.
לפי מה שראיתי בינתיים למורות הקור הספקתן ה מ ו ן! אין עלייך!
-
אמנם ניו יורק לא בתוכניות שלנו לשנים הקרובות, אבל נהנתי לטייל אתכן ונהנתי מהתמונות הנהדרות!
-
הי איריס
החזרת אותי לניו יורק לעיר המדהימה הזאת ! וגרמת לי לגעגועים עזים...
הטיול שלכן מקסים וכהרגלך הפקת את ה200% מהשהות בה
גם כתבת וסידרת כהרגלך מעולה לדורות הבאים שבטוח יהנו

תודה דפנה
-
איריס
כמו תמיד, כייף מאוד לקרוא סיפורי טיול שלך, נהנתי מאוד, ועושה חשק מאוד לנסוע, תכנון מצויין ותמונות נפלאות.
תודה רבה על השיתוף

-
איריס יקרה,
תענוג גדול כמו תמיד לקרוא את הסיפורים שלך…
ניו יורק שלך היתה חגיגית במיוחד. יופי של תכנון
שמחה שנהניתן ולא השתעממתן…. בתכנית של סטפן קולברט – שיחקת אותה !!!
וטוב שהשארת לך כמה דברים גם לפעם הבאה.
בטוחה שהרבה ממתכנני ניו יורק יעזרו בסיפור הנפלא.
פוריה
-
צהריים טובים ותודה לכל המגיבות הנחמדות.
איזה כיף שקראתן ואהבתן את הטיול שלנו.
אם הצלחתי להעביר את האווירה, ההנאה, האפשרויות והחגיגיות, דייני !!

פנינית יקרה – שוב תודה. את צודקת בהגדרה. בשביל לחוות ממש את המקום צריכים להיות שם. שמחה שהנייד הישן שלי הצליח להעביר את רוח המקום.

שרה, דיאנה, שרון, צפנת ודפנה יקרות. תודה על הפרגון והתגובות החמות. סעו לניו יורק ממש כדאי.
פוריה יקרה – את האלופה. המון תודות על כל העזרה בדרך. הטיפ על תוכניות הארוח שלך כמובן.
היום ערב חג מולד אז זו הזדמנות מצוינת לומר חג שמח ולהוסיף עוד כמה תמונות חגיגיות של שמחה.