Brides-les-Bains
-
נוסע לשם בפברואר.אין שום דבר על המקום בפורום
מישהוא היה שם ויכול לתת מידע ?
-
תגלגל קצת למטה בפורום – מישהו שאל כבר אותו דבר בדיוק לפני כשבוע וקיבל כמה תגובות…
-
זה אני
משום מה הנהלת הפורום הודיעה לי כי ביטלו לי את השאילתא אז שאלתי שוב
סורי
-
כנראה שלא תמצא חומר כי זו עיירה בקצה שלושת העמקים ורוב מוחלט של הישראלים לא נוסעים לשם. תחפש בסנוהדס.
-
-
אני הייתי שוקל אם זה באמת כדאי. נכון שבטח תוכלו להשיג שם דירה ב 60 יורו ללילה. אבל המחיר זה לנהוג לגונדולה ועוד חצי שעה עליה למריבל. כלומר במצטבר מנהלות של שעתיים כל יום. בקצת יותר כסף תצליחו למצוא דירה בעיירות לווין אחרות יותר קרובות כמו לה טניה ואפילו בלה מנוויר .
-
אנחנו עשינו חופשה עם בישול עצמי בערב ובוקר.יצא כ1200 יורו כולל רכב עם גלגלי חורף. שם לעומת זאת סביב 2000 יורו. לו היינו סוגרים באחד האתרים על ההר.
שווה או לא?
לגבי היום לא יודע מה יהיה ההפרש.
בנוסף קנינו מוצרים בסופר של המקומיים לפני הכניסה לעיירה, אופציה שלהיות למעלה קצת קשה יותר. לכן הבישול יצא זול וטעים במיוחד!!
-
היייתי 3 לילות לפני כניסה לשבוע במלון וול טורנס. במקום נחמד עם מים מינרלים
הכל בכון לגבי הגונדולה – לוקח זמן אך במידה ויש רכב רק 20 דקות לקפוץ לקורשוול ומי שם... יתרונות מול לינה בלה-מנויר? לא מחייבים שבע לילות, זול. חסרנות – אין סקי ין ברור, זמן להגיע לאתר י לגישה. -
ה snowheads באמת פורום מצויין גם אני ממליץ
-
השגתי דיל ל9/3 דרך פינגווין הכולל טיסות והעברות ללה מנוויר. לינה שבוע בקלאב בלמברה חצי פנסיון. סקיפס לכל 3 העמקים והכל ב1150 יורו, ככה שלא רואה סיבה להתפשר לוגיסטית וללון רחוק מההר אלא אם כן הפערים במחיר היו משמעותיים מה שלא נראה כלל וכלל.
-
עסקה שווה!!!!!!!!!