פלורידה
-
חברי פורום יקרים
אני קוראת בשקיקה ואוספת את המידע הרב והיקר שאתם חולקים ונהנית מכל רגע ולמעשה הטיול שלנו כבר כמעט סגור. בכל זאת זקוקה לכמה הבהרות מניסיונכם
יציאה 17/1 טיסת לילה של אלעל זה למעשה כבר ה 18.…
הגעה בבוקר יום שישי.
יציאה לכיוון הומסטד/פלורידה סיטי ולינה במקום
טיול במהלך היום באברגלייד
19/1-20/1 קי ווסט. לינה לילה אלד במקום. יש פסטיבל פירות ים שבעצתו של הנוסע המתמיד אם אינני טועה נגיע אליו
20/1 יציאה ולינה בדרך ואם נצליח אז נגיע לאזור נייפלס. אם לא אז יום אחרי
אזור נייפלס טמפה סנט. פיט כאשר התוכנית היא להגיע בסופש לגקסונויל להיות אצל משפחה ולעשות כוכב לסוואנה וסנט אוגוסטין
טיסה חזרה ב 30/1 טיסת צהרים
וכאן השאלות
- איפה לישון באזור מיאמי מה בטוח וגם קרוב למה שיש לראות
- 2. ראיתי את ההתלבטויות בין יום ליומיים בסוואנה. אשמח לשמוע במגבלת הזמן מה דעתכם
- 3. כל הערה תתקבל בברכה
אגב ההרכב זוג וילדה בת 5 טיילת מתמידה במיוחד
תודה לעונים
-
1. בתאור הטיול שלי, שכנראה ראית, יש סקירה מפורטת של מיאמי ומה שיש לראות בה.
- 2. סוואנה (ג’ורג’יה) לא נראית לי מתאימה לטיול יום – שעתיים נסיעה לכל כיוון…
לפסטיבל פירות ים תשתדלו להגיע מוקדם – החניה מתמלאת מהר ויהיה צפוף.
-
אכן קראתי השאלה על מיאמי היא לא מה לראות אלא באיזה אזור לישון....
-
אמנם מדובר בנסיעה קצרה יחסית (כשעה כולל פקקים) וברובה המוחץ על הכביש המהיר מהשדה להמסטד/פלורידה סיטי אבל אתם בטוחים שתרצו לעלות על הכביש לאחר טיסת לילה מעייפת ועם ג’ט לג?
להוסיף לזה את האברגליידס נראה לי כמו מתכון לעייפות נוראית שתפגע בהמשך הטיול.
מעבר לזה, אתם גם ככה מתכננים לנסוע לנייפלס או טמפה, אז תעברו באברגליידס בדרך (באזור שארק ואלי).
לא עדיף להעביר את היום הראשון במיאמי? זאת גם נסיעה קצרה יותר (או אולי אפילו בלי נסיעה בכלל) וגם נראה לי שיותר כיף לבלות בחוף וברגל במקום בנהיגה.
זה אולי יוסיף לכם כשעה נסיעה ביום של קי ווסט (19/1) אבל אני חושב שזה עדיף בהרבה.
הייתי מציע לבלות במיאמי ביום הראשון, בקי ווסט כמו שתכננתם, לצאת מקי ווסט בשעות הצהריים המוקדמות ב-20/1, לישון בהומסטד/פלורידה סיטי, ואז ב-21/1 לבקר באברגליידס ולהגיע עד נייפלס / טמפה / סט. פיטרסבורג.
לגבי סוואנה – אנחנו היינו שני לילות (יומיים מלא נטו), אהבנו מאוד וחושבים שזה מספיק אבל לא היינו מקצרים. חלק מהכיף זה האווירה. אפשרי בהחלט לשלב את זה כטיול יום מג’קסונוויל אבל נראה לי קצת מיותר לבלות 5-4 שעות בדרכים בשביל ביקור קצר.
-
קודם כל תודה על המענה
אנחנו מגיעים בשבע וחצי בבוקר אחרי טיסת לילה
בדכ עושים ביום הראשון טיול ומסיימים באזור אחהצ המוקדמות הולכים לישון וקמים כמו חדשים
בכל מקרה איפה היית מציעה לישון במיאמי?? איזה אזור מתוייר ובטוח??
לא הייתי במיאמי שנים וגם כשהייתי ישנתי אצל משפחה...זה אחד האזורים הבודדים שאני לא מכירה..
תודה רבה על המענה
-
מיאמי ביץ’.
-
מעולה. תודה. יש לך מקום מועדף ומומלץ??