ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

חופשה משפחתית בהולנד - יולי 2019, צריכה עזרה

פורום טיולי משפחות
    9
    34
    184030
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • morush83
      morush83 נערך לאחרונה על ידי

אנחנו זוג הורים + 2 ילדים בני 4 ו 7. סגרנו טיסה עם איזיג’ט בין התאריכים 15-26 ביולי. בינתיים סגרנו טיסה וכפר נופש לשבוע הראשון (Landal Heihass). לאחר השבוע בכפר נעבור ללילה לינה באפטלינג. נשארו לנו 3 לילות בהם אני לא יודעת היכן ללון. האם כדאי במלון ליד שדה התעופה ומשם להתנייד (ללא רכב) למרכז אמסטרדם או שעדיף ללון במקום אחר 2 לילות (מקום שתמליצו לי עליו) ובלילה האחרון לישון ליד השדה? הטיסה חזרה ב 7:20. אני מאוד אשמח להמלצות. תודה רבה!!

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • hanitln
        hanitln נערך לאחרונה על ידי

אני הייתי מוותרת על הלינה באפטלינג, סתם כי זה מיותר. מדובר בנסיעה של מקסימום שעה- שעה וחצי, לא משהו שמצריך שינוי לינה, ובנוסף זה מקבע אתכם ליום מסוים, שיכול להיות שיהיה גשום ולחלוטין לא מתאים. הייתי מאריכה שהות בכפר או בוחרת בלינה בצד השני של המדינה. לחלופין כמה ימים באמסטרדם עצמה. משם יש רכבת מהירה לשדה

• אנשיםטובים
          אנשיםטובים נערך לאחרונה על ידי

אם המטרה לטייל באמסטרדם אז לטעמי עדיף לישון במרכז העיר.

טיסה ב-7:20 בבוקר אומר אומנם השכמה מאד מוקדמת, אבל אני לא רואה חשיבות גדולה למקום הלינה המדוייק. נסיעה מהעיר במונית לא לוקחת כל כך הרבה זמן ב 4:00 בבוקר. למעשה אפשר אפילו לנסוע מכפר הנופש ישר (לצאת ב-3:30)

אני לא מת על הרעיון של אפטלינג ללילה אחד.

אם מדובר על לבקר בפארק ביום שלפני הלינה – אזי בבוקר צריך לאזור ולעזוב. זה בדרל כלל תהליך שלוקח זמן. כן, אפשר לארוז את הרוב ערב קודם, ולקום ב-6 בבוקר לסיים, אבל זה לא כיף. ואחרי העזיבה יש סדר גודל של שעתיים נסיעה לאפטלינג. כלומר תגיעו לאפטלינג אי שם בין 10 ל-12 בבוקר (תלוי כמה מהר תתארגנו). כלומר סיכוי גבוה שתגיעו אחרי הפתיחה. בגדול בפארקים בסגנון כדאי להגיע לפחות רבע שעה לפני הפתיחה על מנת שעם הפתיחה נוכל להסתער על המתקנים עם התור הארוך.

ובסוף היום – אומנם ישנים קרוב לפארק, אבל צריך עדיין להגיע למלון ולעשות צ’ק אין. זה אף פעם לא לוקח 5 דקות. מבחינות מסויימות – עדיף אחרי הפארק לנסוע נסיעה ארוכה שהילדים ישנים בה, ולהגיע למקום הלינה הקודם שבו הפיג’מה מחכה על המיטה ומברשת השיניים באמבטיה, מאשר להגיע למקום הלינה עם ילדים גמורים מעייפות, לחכות לפקיד הקבלה, לפעמים יש תקלה כזו או אחרת, להגיע לחדר, לפרוק לפחות את הפיג’מה וכו’.

אם מדובר על להיות באפטלינג למחרת – אז שוב אחרי יום ארוך בפארק יש לנו גם נסיעה ארוכה וגם צ’ק אין – הרע שבשני העולמות Smile

• morush83

אז מה בעצם כדאי לעשות? לקחת מלון פשוט ליד האפטלינג כדי להיכנס יום אחד? לא לקחת בכלל מלון לידו ולישון פשוט במקום אחר מלבד הכפר נופש ולנסוע לשם ביום שמתאים לנו? איפה כדאי לישון בשבוע האחרון? עוזבים את הכפר ביום שני והטיסה חזור היא בשישי בבוקר. 

• dmitrys
              dmitrys נערך לאחרונה על ידי

אני חושב שלא כדאי להחליף מקום לינה במיוחד בשביל אפטלינג. כמו שאמרו, זה מקסימום שעה נסיעה.

מציע לכם לשקול לינה בשבוע השני באחת החוות במרכז הולנד. זאת חוויה אחרת ומיוחדת, וילדים בגיל הזה מתלהבים מהחיות.

אנחנו לנו בחווה שנקראת NEDER OUDLAND שנמצאת ליד אוטרכט. ממנה אפשר להגיע גם לאפטלינג . בחצר יש להם טראמפולינה גדולה, הבנות שלי קפצו שם כל ערב.

אגב, לאמסטרדם אין הרבה מאוד מה להציע לילדים קטנים . אני חושב שיומיים מספיקים, אבל בטח יהיו אנשים שלא יסכימו איתי.

אגב 2, אפטלינג בקיץ זה סיוט. תורים אינסופיים. אולי במתקנים לילדים קטנים אין הרבה תור, אבל אני זוכר את אפטלינג כאחת האכזבות של הטיול שלנו.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
              • יונית
                יונית נערך לאחרונה על ידי

אני הייתי נזהרת עם לינה בפארק מהסיבה שמזג אוויר הולנדי הוא לא מאד יציב בקיץ.

לפארק רצוי יום חמים או לפחות לא גשום.

קיבוע של הפארק ליום מסוים- מצמצם לך מאד את מרחב התמרון האפשרי במזג האוויר (ומה אם ביום שתגיעו לפארק והזמנתם לינה, יהיה היום הכי דפוק של מזג האוויר של כל הטיול? )

בכלל בטיולים משפחתיים מעדיפה לצמצם מקומות לינה גם אם ה”מחיר” הוא עוד קצת נסיעה לכל יעד.

ולמה? – כי האריזה,פריקה, התמקמות-זה תהליך שלוקח זמן גם אם אתם מאד מאורגנים ומתוקתקים. 

בטיול של 10 ימים חבל על כל דקה…. ולכן הייתי נשארת את כל הלינה ביעד אחד.

לגבי אמסטרדם- הלינה יקרה.

אם המטרה שלכם בשלשת הימים האחרונים להיות בעיר עצמה ולחרוש אותה לאורך לרוחב ובאלכסון---- אז התמקמו בלינה בעיר, כמובן שתפרדו מהמכונית קודם, ואל שדה התעופה תגיעו במונית.

אם המטרה היא לכסות את האזור המערבי- והצפוני מערבי של הולנד ובתוכו יום אחד לטובת אמסטרדם- אז…. הלינה מחוץ לעיר, נשארים עם המכונית ,ומגיעים לתוך העיר או בחניה ארוכת טווח או בתחבורה ציבורית (תלוי איפה לנים).

היות והטיסה יחסית מוקדמת- הייתי מחפשת לינה בחלק הדרומי של העיר ולא בחלק הצפוני שלה.

לינה כזו גם יכולה לקצר את הטווח לאפטלינג לשעה נסיעה באחד הימים.

• אנשיםטובים

יש איזה “קבעון” מחשבתי שלפיו הולנד = כפר נופש. והמשך בעייתי שלו הוא שבמידה מסויימת חשוב מה יש בכפר ולא איפה הוא ממוקם.

אם הכוונה היא לשרוץ בכפר הנופש ולא לצאת ממנו ימים שלמים – אז זה בהחלט נכון, וזה אכן מה שעושים מקומיים רבים. מבחינתם כפר נופש הוא כמו בשבילנו מלון באילת או צימר בצפון – מקום “מפנק” שבאים אליו לנוח ולכל היות אטרקציות קטנות בסביבה הקרובה.

אבל זה לא המצב ברוב הטיולים של הישראלים. אם היינו רוצים “בטן-גב” היינו נוסעים לטורקיה / יוון שהטיסה והשהייה זולים יותר. אנחנו רוצים לראות ולחוות דבריים בהולנד.

הולנד אולי קטנה, אבל לא עד כדי כך קטנה ו-11 ימים זה לא הרבה בכלל. בייחוד כשמדובר בפועל על 9 ימים (יום החזרה וודאי שלא מעניין, וגם ביום הטיסה הלוך לא תספיקו הרבה). ב-אותם 9-10 ימים לא תספיקו למצות את הולנד ועדיין ישארו הרבה אטרקציות על רצפת העריכה.

התוצאה היא שאצל רבים (אם כי לא כולם) כפר הנופש הופך למלון. על הבוקר יוצאים ממנו עם רכב לטייל בהולנד, וחוזרים בערב. לכאורה אפשר לפחות לנצל את הכפר קצת בערב. הרי רוב האטרקציות בהולנד נסגרות סביבות 6 ומחשיך רק ב-10 בלילה. אבל בפועל ה”בלוק” של נסיעה חזרה לכפר + ארוחת ערב (בדרך או בכפר) + מקלחות לוקח את הזמן שלו, ובשילוב עם שעת השינה של ילדים לא גדולים גורם לזה שלא נשאר כמעט זמן בערב להנות בכפר.

בכל מקרה, אם מקום הלינה הוא בסיס לטיולים (כוכב) אז כדאי מאד שהבסיס הזה יהיה מרכזי. מקום הכפר שבחרתם הוא בעיניי קצת בעייתי. יותר מדי צפוני/מזרחי. ואז צריך לחשוב איך להשלים אותו.

למרות הרצון העז לסגור מקום לינה ורק אחר כך לתכנן יותר לעומק את הטיול, אני מציע שתחכו רגע עם מקומות הלינה. שבו בנחת למפות את האטרקציות שמעניינות אתכם ותעלו אותן על מפה. תעריכו כמה זמן הן לוקחות (כלל אצבע – בערך אחת ביום, אולי עוד אחת “קטנה” לאחר הצהריים, אבל לא כל יום). ואז תראו מה זמני הנסיעה מהכפר שכבר הזמנתם אליהן. ותהיו ריאליים בזמני הנסיעה – אם גוגל אומר 30 דקות זה לא 25, וגם לא 30 אלא קרוב יותר לשעה. כי לוקח גם זמן לצאת מהכפר. לפעמים טועים בדרך (גם עם GPS) או שיש פקק, לוקח זמן גם להגיע ליעד המדוייק, למצוא חניה ולחנות (איך אתם בלקרוא שלטים בהולנדית שמסבירים איפה מותר לחנות?)

עכשיו תראו האם הכפר הזה הוא בסיס טוב לכוכב שלכם. ואיפה נראה הגיוני למקם בסיס לכוכב שני לשארית הימים. אם הכפר הוא בסיס מעולה – אולי להאריך אותו לכל התקופה. אם לא – אולי להוסיף כוכב שני במקום אחר. או אולי לבטל לחלוטין את הכפר ולבחור כוכב אחר במקום מרכזי יותר לכל התקופה (אל תפסלו את זה על הסף. אם זה משרת אתכם אז צריך להבין מה המשמעות הפיננסית. אולי אפשר להחליף ללא קנס או עם קנס נמוך).

בלי קשר לכל זה, אם מדובר על טיול משפחתי ראשון אני מציע לקרוא את המדריך למטייל הריאלי שכתבתי. יכול להאיר לכם כמה נקודות

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
                  • דנלימ
                    דנלימ נערך לאחרונה על ידי

אנחנו היינו קיץ שעבר בהולנד

ישנו באזור המזרחי 4 לילות אחכ ירדנו לאפטלינג ללילה במלון(ממילצה מאוד הילדים נהנו מאוד וזה מעצים את כל החוויה של הפארק המדהים זהה!)

ואחכ עוד 3 לילות באזור המערבי.

הנסיעה לאפטלינג ארכה שעה וחצי וזה לא כזה נורא.לילה אחד,את אפילו לא פורקת מזוודות.תכיני לך בצד את כל הבגדים והדברים לאותו לילה לכולם וזהו

אל תוותרי על לנה במלון אפטלינג-חוויתי מאוד!

• hanitln

ממליצה לבדוק אופציה לשינוי הכפר לרביט היל, שממוקם נהדר, ולהאריך את השהות לכל התקופה

אנחנו החלפנו אחרי שבוע לצד המערבי וזה לחלוטין לא היה שווה את זה

• morush83

הכפר שלקחנו היה זול יותר ופחות מעניין אותנו אטרקציות מלבד בריכה וגני שעשועים. מבחינת מיקום, אני רואה שכל אטרקציה ממוקמת לא יותר משעה נסיעה מהפארק והוא גם די קרוב לרביט היט כך שאני לא ממש מבינה למה ציינו מעלה שהפארק רחוק… מבררת .

• morush83

היי ,

אני דווקא לא ממש הייתי לחוצה לסגור כפר נופש פשוט היה מחיר טוב והכפר נראה נחמד וממוקם סבבה. אפשר הסבר למה לדעתך הוא לא ממוקם סבבה? יש המלצות על מקום לינה טוב יותר?  אני רואה שכל מקום הוא לא יותר משעה מהפארק. תודה על ההמלצה על חווה. אני באמת חשבתי לסגור חווה לשבוע השני. לגבי האפטלינג, יש משהו במה שאתה אומר וכן אני אשקול את העניין. הכנתי מסלול התחלתי לבינתיים ולא ראיתי שיש משהו ממש רחוק. מה דעתך ? 

21/07/2019

ראשון

ארוחת בוקר

המוזיאון הפתוח ארנהיים + יש מדרחוב בארנהיים עם פרימרק ועוד חנויות שוות

20/07/2019

שבת

טירת מאודן+ אוטרכרט מוזיאון הרכבות

19/07/2019

שישי

שוק הגבינות באלקמר+  זאנס סחאנס+ וולנדאם  

20 דקות נסיעה מאמסטרדם (סדנת קבקבי עץ)

מוזיאון המכולת

תחנות רוח

KASTELENSTRAAT 

איזור יהודי – צהרים בפיצריה Pizza& Co

קניה קטנה בג'מבו לפני השבת

18/7/2019

חמישי

הוחה פלואה

חיטהורן+ שייט

ארוחת ערב מסעדת Fratelli

17/7/2019
                          רביעי

דולפינריום + מסעדת עמי ותמי

16/07/2019

שלישי

פארק חבלים קלימבוס – 8 דקות מהכפר נופש+ פארק הקופים Apeldoorn

15/07/2019

שני

נחיתה בשעה 18:30 , רכב+ נסיעה לכפר הנופש עם עצירה בסופר לקניות.  

שבת שלום

26/07/2019

שישי

חזרה הביתה טיסה 7:20

25/07/2019

חמישי

אמסטרדם- פרימארק+ מוזיאון נמו + בית אנה פרנק

24/07/2019

רביעי

מדודראם+ האג+ ליידן

החזרת רכב בערב.

23/07/2019

שלישי

חצי יום אפטלנג ונסיעה למלון נובוטל .

22/7/2019

שני

יציאה מהכפר נופש לכיוון האפטלינג.

יום אפטלינג.

• אנשיםטובים

משום מה יצא לך לא מסודר וקשה קצת להבין

אכן בחרתם אטרקציות שרובן קרובות יותר לכפר הנופש. למעט אפטלינג אין לכם כלום”אחרי” אוטראכט. במקרה כזה המיקום של הכפר אכן לא בעייתי במיוחד

אבל יש לי כמה בעיות אחרות עם התוכנית שלכם:

בראש וראשונה – יש לכם יותר מאטרקציה ביום. כמו שהזכרתי זה בעייתי. אז מוזיאון פתוח + שיטוט לא מחייב בעיירה לידו זה סביר. אבל לעומת זאת ה-19 לחודש נראה לי בלתי אפשרי מה גם שיש לכם אני מבין אילוץ של כניסת שבת. גם ה-18 לחודש נראה מאד גבולי.

פארק חבלים קלימבוס  – לא בטוח שלגילאים שלכם פארק חבלים כזה מתאים. מינימום גובה זה 130 שזה אולי מתאים לילד הגדול אבל בכלל לא לילד הקטן.

זמני נסיעה – המספרים בגוגל מאד לא מדוייקים. בפועל הנסיעה לוקחת הרבה יותר. רק לצאת מכפר הנופש יכול לקחת כמה דקות טובות. בדרך צריך לעצור לשירותים, דלק וכדומה. אם גוגל אומר 20 דקות זה חצי שעה. אם הוא אומר 40 דקות זה שעה בערך.

כתבת על פארק החבלים שהוא 8 דקות מהכפר. לא יודע לאיזה מהפארקים כיוונתם, אבל גוגל מראה על הפארקים החל מ-20 דקות נסיעה שכאמור בפועל זה יותר.

יום הטיסה הלוך – נחיתה ב 18:30 אומר יציאה לדרך אחרי 19:30. הנסיעה על פי גוגל זהקרוב לשעה. כלומר בפועל ובייחוד בנסיעה ראשונה זה קרוב יותר לשעה וחצי, כלומר צפי הגעה לכפר לקראת 21:00. הצ’ק אין לוקח זמן. כלומר בפועל יקח לפחות עד 21:30 עד שתהיו ממוקמים בבקתה. זה בלי סופר ובלי שום דבר. זה כבר מאוחר. לא רואה איך יש לכם זמן לעבור בסופר בדרך. בטח שלא סופר כשר בתוך העיר.

• morush83

אופס, סליחה לא שמתי לב שיצא מבולגן, סליחה . אילו מהאתרים כן כדאי לצמצם ולפזר על גבי הימים? לגבי שישי, אנחנו לא שומרי שבת אז אין בעיה. אני באמת לא רוצה להעמיס. לגבי החבלים- יש קלימבוס והוא נראה קרוב לכפר נופש והבת שלי מאוד אוהבת את האקסטרים הזה כך שאם היא תגיע ל 1.30 אנחנו בהחלט ניקח אותה לשם. 

בלילה הראשון גם חשבנו בכלל ללון במלון ליד השדה גם אם זה אומר לפספס לילה בכפר ולקחת את הרכב בבוקר לאחר מכן ובדרך לכפר לטייל. מה דעתך ? 

המלצות נוספות ? 

ממש תודה!!

• אנשיםטובים

מצטער, משום מה הבנתי ממה שכתבת שאתם דתיים.

אז רגע, בואי נעשה סדר.

קודם כל תנסי לפרט שוב את התוכנית אבל בצורה מסודרת שיהיה קל יותר להבין

בהמשך בואי נבין מי אתם ומה המטרות

דרישות מגבלות מיוחדות (כשרות, שבת, בריאות וכדומה)?

האם מדובר על טיול משפחתי ראשון? אם לא – רוצה לספר טיפה מה הנסיון שלכם?

איך את רואה את היום שלכם? באיזו שעה בבוקר יוצאים לדרך? ובאיזו שעה נראה לכם שתחזרו? כי הזכרת כמה פעמים ארוחות ערב ומצד שני הילדים לא מאד גדולים.

לגבי הלילה הראשון – מרגיש לי קצת בזבוז לישון במלון בלילה הראשון. גם פיננסי וגם משיקולי זמן. בהנחה שאפשר להגיע לכפר הנופש גם לקראת 9 בלילה הייתי מעדיף לעשות את זה ולגמור. זה ערב קשה (לכם, הילדים ישנו בנסיעה) אבל בבוקר אתם כבר מוכנים להתחיל לטייל. אם תשנו ליד השדה ורק בבוקר תשכרו רכב כבר “הפסדתם” איזה שעה על הלוגיסטיקה. ואחר הצהריים צריך עוד להגיע לכפר להתמקם מה ששוב גוזל זמן.

אגב, פתאום שמתי לב שדיברתם על חנויות ביום ראשון. אני מציע לברר שעות פתיחה

• משפחה בהכנה לטיול
                                  משפחה בהכנה לטיול נערך לאחרונה על ידי

בוקר טוב!

סתם להוסיף נקודה, אנחנו היינו בהולנד פעמיים. פעם ראשונה נסענו שעה ממקום הלינה לאפטלינג ביום יפה הראשון שהיה וזה היה מוצלח מאוד. הילדה היתה קטנה ויום אחד הספיק לנו (באוקטובר)

פעם שניה היינו עם שלושה ילדים וידענו שהתורים יהיו זוועה (באוגוסט) אז סגרתי לינה ליד האפטחלינג כי הפארק היה יקר מאוד ולטעמי לא הצדיק זאת. המלון נתן לנו כרטיסי כניסה ליומיים וכך היה לנו מספיק זמן לבלות בפארק ולא להיות בלחץ מהתורים.

תהנו!

• טרמינלית
                                    טרמינלית נערך לאחרונה על ידי

היי,

אנחנו נהנינו מאוד בעשרה ימי טיול מהשילוב בין לינה בכפר נופש במשך שבוע ולינה באמסטרדם לשלושה ימים.

אמנם טיילנו עם ילדות גדולות יותר, אבל מצאנו את העיר קומפקטית, ידידותית לילדים מבחינת היצע פעילויות ומוזאונים .

באמסטרדם התאכסנו במלון דאבל טרי של הילטון , המלון סמוך לתחנה המרכזית ממנה תחבורה ציבורית נוחה לכפרי הדייגים  ולזאנסה סכאנס. 

בנוסף ביקרנו במוזיאון הימי, בגן החיות ובפארק וונדל .

עבור המשפחה שלנו הגיוון בין הפסטורליות של הכפר ושעות הסגירה המוקדמות  של האתרים לבין קצב העיר וההיצע שבה  היה נכון.

• dmitrys
                                      dmitrys נערך לאחרונה על ידי

חופשה משפחתית בהולנד - יולי 2019, צריכה עזרה

כמה נקודות שלי לעניין.

1. אני לא מסכים עם אנשיםטובים שכדי להנות מכפר נופש צריך להיות בו כל הזמן. בהולנד הכל נסגר בחמש-שש בערב, ואנחנו חזרנו לכפר, אכלנו ארוחת ערב ובילינו בו עד 10 כולל הבריכה. זה היה נהדר. 
                                      2. 2. אני לא הייתי לוקח ילדים בני 4 ו 7 לבית אנה פראנק. 
                                      3. פארק הקופים היה מאכזב. הקופים יושבים על עצים גבוהים, בקושי רואים אותם. 
                                      4. 4. לא היינו, אבל נראה מושלם לילדים בגיל שלכם  Linnaeushof – Europe's Biggest Playground
                                      5. יכול להיות קר וגשום גם בקיץ. קחו סוודרים עבים או מעילים. היה לנו 13 מעלות ביום מסוים ביולי 2017.
                                      • morush83

15.7- נחיתה 18:20 + רכב+ נסיעה לפארק

16.7- פארק חבלים קלימבוס+ פארק הקופים? (רואה שהוא לא כל כך מומלץ..מה אפשר או אם בכלל כדאי במקום? 

17.7- דולפינריום ועמי ותמי 

18.7-הוחה פלואה+ חיטהורן וארוחת ערב  Fratelli

19.7- (שישי)- אקלמאר+ זאנס חאנס+ וולנדאם

20.7- טירת מאודן+ אוטרכרט 

21.7- ארנהיים + לבדוק אם חנויות פתוחות בראשון 

22.7- יציאה מכפר נופש לאפטלינג

23.7- אפטלינג ונסיעה למלון נובוטל ליד השדה 

24.7- מדודראם+ האג + ליידן – החזרת רכב בערב 

25.7- אמסטרדם 

26.7- טיסה חזרה 7.20 בבוקר 

אנחנו לא שומרי כשרות ולא שומרי שבת. טיול משפחתי ראשון. אני רואה אותנו יוצאים לדרך כל בוקר בסביבות 9/10 תלוי ביעד. נחזור לכפר ברוב הימים עד השעה 18 או 19 בערב לכל המאוחר. מלבד ערבים בהם נאכל ארוחת ערב בחוץ. 

תודה!

• אנשיםטובים

לטעמי האישי – קצת אופטימי מדי

18.7-הוחה פלואה+ חיטהורן וארוחת ערב  Fratelli

אפשר אבל מעט לחוץ ומאד מעייף

19.7- (שישי)- אקלמאר+ זאנס חאנס+ וולנדאם

גבולי למדי. אני לא מאמין ב-3 יעדים ביום. בפועל נסיעה לאקלמאר ובילוי שם יביאו אתכם לצהריים. באופן מעשי, ואחרי נסיעה וארוחת צהריים איפשהו אני מניח שלזאנזחאנס תגיעו אחרי 2. גם ככה יהיה גבולי לבקר שם עם שעת הסגירה. לא רואה איך תספיקו לשלב את וולנדאם אחרי

24.7- מדודראם+ האג + ליידן – החזרת רכב בערב 

שוב שלוש אטרקציות ביום

אתם מתכוונים להלחץ עם החזרת הרכב עד 7 בערב כדי לא לשלם עם יום נוסף?

• hanitln

נדמה לי שעוד יש לי את תכנון הטיול שלנו, תכתבי כתובת מייל ואעביר לך. אכתוב לך גם מה הספקנו בפועל (ילדים באותם גילאים)

• 1
                                            • 2
                                            • 1 / 2
                                            • פוסט ראשון
                                              פוסט אחרון