ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

חופשה משפחתית בהולנד - יולי 2019, צריכה עזרה

פורום טיולי משפחות
    9
    34
    184030
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • morush83
      morush83 נערך לאחרונה על ידי

[email protected]

תודה!!

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • morush83

לא לחוצה על וולנדאם, חייבת להודות. גם שוק הגבינות זה פחות בשבילנו אלא יותר בשביל המשפחה שנוסעת איתנו. אם נספיק 2 מה טוב. 

מה היית ממליץ לגבי הוחה פלואה וחיטהורן? לפצל? כל אחד ביום אחר ? או לשלב אותם עם משהו אחר? 

ביום של מדודראם – הכי מעניין זה היעד הראשון, גם לא לחוצה ללכת לשאר..מבחינתי מה שנספיק נספיק . 

אם אני גם חושבת על הילדים שלי אז קצת חוששת לסגור יום בארנהיים כי הילדים שלי לא מתים על מוזיאונים אלא אם יש שם ממש דברים שהם יכולים להתעסק איתם. מאמינה שמוזיאון נמו לדוגמא יעניין אותם הרבה יותר. אבל...יש קצת שופינג שם ולכן היה נחמד להגיע לשם...מתלבטת

לגבי הרכב- אפשר להחזיר רק עד 19 בערב? (למרות שאני לגמרי מאמינה שנחזור בזמן)

תודה רבה.

• אנשיםטובים
          אנשיםטובים נערך לאחרונה על ידי

רגע רגע, יש עוד משפחה שמטיילת אתכם? אתם שתי משפחות שעושות טיול משותף? או שבכלל משהו אחר? או טיול רב גילאי?

אם כן – גם להם מדובר על טיול ראשון? מה גילאי הילדים שלהם?

שתי משפחות מול אחת זה שיקול חשוב. משתי סיבות עיקריות:

האחת – יותר אנשים יותר מורכב. עוד הפסקות שירותים, עוד מישהו שהתעורר מאוחר, יותר זמן לחכות לשולחן במסעדה או לאוכל, כל אחד רעב בזמן אחר וכו’

השנייה – אין מישהו אחד שקובע. השעון מתקתק ומשפחה א רוצה לעזוב כבר את האטרקציה להמשיך ליעד הבא. משפחה ב רוצה עוד קצת. מי קובע? ברור שמתפשרים, אבל זה לא קל

לגבי החזרת רכב – לא יודע מה שעות הפתיחה של התחנה (אבל סביר שהרבה יותר מאוחר מ-7). התכוונתי שבגלל שאתם שוכרים בסביבות 7 אז החזרה ב-9 בלילה למשל תגרור תשלום על יום נוסף רק בשביל שעתיים.

אני חושב שאת הרבה יותר מדי אופטימית. למשל להחזיר את הרכב לפני 7 אחרי שהייתם ב 2-3 אטרקתיות ביום הזה, עברתם במלון להוריד את כולם, לפרק את כסאות הבטיחות ולנקות טיפה את האוטו – נראה לי שואף לבלתי אפשרי.

• morush83

התמהיל המשפחתי זהה לחלוטין וכבר סיכמנו שיש מסלול בסיסי אבל לכל משפחה יש רכב ויכולה לפרוש או ללכת למקום אחר מתי שרוצים. לדוגמא המשפחה השניה מאוד אוהבת שווקים, אנחנו פחות וזה לגמרי בסדר אם הם ילכו ואנחנו לא או שנמצה מהר יותר. 

• dmitrys
              dmitrys נערך לאחרונה על ידי

עדיף לכם לוותר על המלון באפטלינג ולנסוע לשם באחד הימים מכפר הנופש. זה מה שאני הייתי עושה עם ילדים כל כך קטנים ועוד משפחה.

תחשבו מראש על מה אתם מוותרים כשיש גשם כבד בחוץ. אפשר לנסוע למשל לאחד מגני החיות המקורים או אקווריום או מוזיאונים (נמו? מיקרופיה? ריפלי? ).

ממליץ לכם ללכת ל https://speelparadijsvoorst.nl/ – מסעדת פנקייקים עם לונהפארק קטן לילדים קטנים. אפשר ביום של ארנהיים.

• hanitln
                hanitln נערך לאחרונה על ידי

• morush83

היי אני עדיין מנסה לחשוב מה לעשות בשבוע השני כשעוזבים את כפר הנופש. 

בדקתי אפשרות להאריך את השהות בכפר עצמו עד ליום שישי. במידה ונעשה את זה בכל מקרה נעזוב ביום חמישי כי אני מאוד רוצה להחזיר את הרכב יום לפני וללון קרוב לשדה. האם זה נראה לך הרעיון הכי טוב? 

אני פשוט באמת לא יודעת מה לסגור לשבוע הזה….איזה איזור כדאי ואם בכלל (בהנחה שהורדנו את המלון אפטלינג)

אשמח לעצות 

תודה 

• hanitln
                    hanitln נערך לאחרונה על ידי

באיזו שעה הטיסה חזרה?

• אנשיםטובים

אני לא רואה שום הכרח להחזיר את הרכב יום לפני ולישון בשדה, בהנחה שיש לכם מלון לכמה ימים עם אוטו לפני הטיסה (כפר הנופש או אחר).

הטיסה ב-7:20 בבוקר. אם תשנו ליד השדה זה אומר השכמה טיפה לפני 4 ונסיעה קצרה לשדה. לא יודע אם יש תחבורה ציבורית בכלל. אם מדובר על מונית/שאטל – תתחילו לקשור כסאות בטיחות?

אבל בהנחה שהמלון הזה לא היה  כוכב של כמה ימין אלא שהגעתם בערב לעשות צ’ק אין – באיזו שעה תגיעו למלון? מן הסתם לא תגיעו ב-10 בלילה רק כדי לישון. אלא תכוונו להגיע ב 7-8 כדי להספיק להחזיר את הרכב וגם לישון כמה שיותר לםפני ההשכמה המוקדמת.

זה אומר שבבוקר ארזתם ועשיתם צ’ק אאוט (משפיע על שעת היציאה בבוקר). אחר כך נסעתם עם כל הציוד כל היום (טיפה צפוף) ובערב דבהרתם לדירה לעוד ערב לא קל.

לעומת זאת אם למשל נשארים בכפר הנופש – אז יום קודם מטיילים כרגיל. בלי שום לחץ. חוזרים בערב כרגיל לכפר בכל שעה שבא לכם. אחר שהילדים הולכים לישון אתם אורזים בנחת שניכם בלי שהילדים בסביבה. ב-10 תלכו לישון. מעט לפני 3 תתעוררו ותסעו ישר לשדה להחזיר את הרכב.

כל מה שהפסדתם זה השכמה שעה אחת קודם.  אבל הרווחתם ניצול טוב יותר של היום הקודם

מבחינת גמישות – יש המון יתרונות להיות את כל התקופה באותו מקום. גמישות זה הן משיקולי מזג אויר, והן משיקולי מה בא לנו. נהנתם מיום באמסטרדם? תחזרו לעוד יום. לא נהנתם – סעו למקום אחר.

מצד שני – כמו שכתבתי המיקום של הכפר עשוי להיות בעייתי למקומות שהם דרומים /מערבית לאוטראכט.

עזבי מקום לינה – איפה את רוצה לטייל בימים האלה?

• morush83

אני עוד לא סידרתי ימים אבל כן יודעת מה אני רוצה לעשות.

הוחא פלואה 

פארק חבלים קלימבוס

ארנהיים

אוטרכט

חיטהורן

אפטלינג

מדודראם

אמסטרדם

דולפינריום

עמי ותמי

לילנהוף (לא בטוחה שככה כותבים את השם אבל זה הגן שעשועים הגדול)

בגדול, אלו היעדים אלא אם יש המלצות על מקומות אחרים וטובים. 

האופציות שקיימות כרגע הן:

1- לסיים שבוע כפר נופש, לישון לילה באפטלינג ומשם לעבור ל 3 לילות בנובוטל סכיפהול 

2 – להישאר בכפר נופש ולעבור או לא לעבור ללילה ליד השדה

3- לסיים שבוע בכפר נופש ולעבור לישון בעיר אחרת לגמרי באיזור ליידן אולי 

בקיצור, מבולבלת.

• אנשיםטובים

יש משהו מאד מפתה להשאר את כל התקופה בכפר.

ולאור רשימת היעדים שלכם, לא הייתי פוסל את זה

זה לא מושלם, אבל לא בהכרח פחות טוב מאפשרויות אחרות

• morush83

מה יכול להיות מושלם לדעתך ? 

• עמיחי13
                              עמיחי13 נערך לאחרונה על ידי

ליידן קרובה מאוד לשדה התעופה. אם תלונו שם תוכלו לשלב יעדים במערב הולנד – למשל האג וליידן עצמה.

• אנשיםטובים

אין שום דבר מושלם Smile

בהנתן ששבוע לפחות בכפר זו עובדה, ובהנתן רשימת היעדים שציינת, נראה שהיעד היחיד שירוויח מלינה בליידן זה מדורדם, ובשביל זה לא שווה להחליף.

לשאר היעדים ברשימה שלך כפר הנופש או ליידן זה אותו מרחק נסיעה או שאפילו כפר הנופש טוב יותר.

יותר מזה, לאור הרשימה הזו אני לא בטוח שיש מקום ל-4 ימים האחרונים שיותר טוב מהכפר, למעט אם רוצים יותר מיום אמסטרדם, שאז אפשר לשקול להתמקם בעיר עצמה.

ולכן אם את בטוחה שזו הרשימה הייתי נשאר בכפר את כל התקופה.

אם את שוקלת לשנות או להרחיב את הרשימה כמו שלמשל הציע עמיחי, אז שווה לשקול מקומות לינה אחרים.

בנוסף אם את שוקלת לוותר לגמרי על כפר הנופש הזה, אז אפשר לחשוב האם יש מקום טוב יותר (לכל התקופה או לפיצול).

• 1
                                • 2
                                • 2 / 2
                                • פוסט ראשון
                                  פוסט אחרון