ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

לונדון - מספר שאלות

פורום אירופה
    4
    4
    881
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • morank100
      morank100 נערך לאחרונה על ידי

שלום,

אני נוסעת לבדי בשבוע הבא ללונדון לארבעה ימים ויש לי מספר שאלות:

1. כרטיס אויסטר - כבר הבנתי שזאת הדרך הנוחה והזולה ביותר. מה שלא הבנתי זה איך אני יודעת בכמה להטעין את הכרטיס כדי שלא אצטרך לשוב ולהטעין אותו במשך התקופה שאני שם.

דבר נוסף זה החזרת הכרטיס - הטיסה שלי חזרה לארץ היא ממש מוקדם בבוקר כך שלא אספיק לקחת טיוב ולהחזיר אותו בשדה התעופה. איפה אם כן אוכל להזדכות עליו? אני מניחה בלילה שלפני...

2. בטיחות ברכבת התחתית - כפי שרשמתי, אני בחורה שנוסעת לבדה. מעוניינת ללכת למחזה זמר שנגמר בסביבות השעה 22:30. האם זה בטוח לחזור לבד בשעה כזאת ברכבת התחתית?

תודה רבה לעונים!

מורן

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • me75
        me75 נערך לאחרונה על ידי

לונדון - מספר שאלות

1. את כרטיס האויסטר את מטעינה כמעט בכל תחנת רכבת תחתית שאת מגיעה אליה . בכל עמדה כזו יש עובד של הרכבת שאת יכולה להתייעץ איתו ולהעזר בו באופן שימוש המכונה להטענת הכרטיס.

שימי לב שיש אפשרות להטעין את הכרטיס למספר ימים קצוב מראש ואז אין לך בכלל התעסקות עד לסיום הטיול ואין צורך להטעין בכלל תוך כדי.

2. הרכבת בטוחה מאוד . את תראי שהמון אנשים מבלים בערב ומשתמשים רכבת התחתית. צעירים ומבוגרים כאחד. יחזרו איתך ברכבת המון אנשים שהיו איתך בהצגה..שורה תחתונה אין חשש כלל....

• Uou_3333054
          Uou_3333054 נערך לאחרונה על ידי

לונדון - מספר שאלות

ניתן להחזיר הכרטיס בערב שלפני הטיסה במכונות האוטומטיות במידה ואין משרד כרטיסים. מצ"ב תשובה שאני קבלתי בשאלה בנדון -

You can also get a refund for any remaning balance as long as there's £10 or less pay as you go credit on the card. This can be done at a Tube station Ticket machine

• keves160
            keves160 נערך לאחרונה על ידי

לונדון - מספר שאלות

מניסיון, אין בעיה לנשים לנסוע לבד בטיוב גם ברכבת האחרונה של הלילה (השירות מסתיים מתיישהו לפני חצות, אחר כך יש אוטובוסי לילה).

תטעיני את האויסטר בכמה שנראה לך, מקסימום תוסיפי, זה קל לביצוע ויש מכונות אוטומטיות אם אין פקיד. את האויסטר החזירי כשאת מבצעת את הנסיעה האחרונה שלך בתחבורה הציבורית, לא משנה מתי זה יוצא.

• 1 / 1
            • פוסט ראשון
              פוסט אחרון