רכב בוונקובר
-
היי לכולם,
אנחנו מטיילים מסלול בהרי הרוקיס בחודש יולי מקלגארי לוונקובר, בתכנון 3 לילות בוונקובר. השאלה האם לשכור רכב גם לימים אלו או שאפשר לטייל בתחבורה ציבורית? השאלה עולה בעיקר בגלל הצורך בחיפוש חנייה.
אנחנו שני זוגות .
תודה מראש.
-
אם אתם מגיעים עם הרכב לונקובר מהרוקיס אז לא בטוח ששווה להחזיר – ישנם מקומות שלדעתי יותר קשה להגיע בתחבורה ציבורית (לא מניסיון)
אנחנו ישנו בצפון ונקובר כך שהיינו חייבים להשאיר את הרכב – והסתדרנו עם החניה
-
תנסו לראות מה אתם מתכננים לעשות. אם התוכנית היא רק במרכז העיר אפשר גם בתחבורה ציבורית בלבד. אם יש לכם תוכניות להגיע למקומות מחוץ לעיר כדאי לוודא מראש התחבורה לשם נוחה. למשל אם אתם מתכננים יום בהר גראוס- לשם די נוח להגיע. אם אתם רוצים ללכת על הר סימור- קצת יותר בעייתי... וכן הלאה.
-
אני לנתי ב- North Vancouver והתניידתי בתחבורה ציבורית. בצמוד למלון היתה תחנת אוטובוס ואיתו הגעתי למעבורת לונקובר ובתוך העיר הסתובבתי ברגל וגם לקחתי אוטובוס. קניתי לשם כך כרטיס חופשי יומי בקיוסק באיזור הנמל של המעבורת ב- North Vancouver. ב- North Vancouver עצמה הסתדרתי עם הרכב.
-
היי,
כמו שכבר נאמר – תלוי מאוד מה אתם מתכננים לעשות בשלושת הימים הללו.
אני אישית הייתי בערך שבועיים וחצי בואנקובר עם רכב וממש לא היה נורא הנושא של החניה – אומנם רוב הזמן לא הייתי ממש במרכז של המרכז של העיר – אבל גם שם, הסתדרתי עם למצוא חניה די בקלות (לעומת ערים גדולות אחרות שהייתי בהן לאחרונה, למשל אוסלו בנורבגיה – שם היה פשוט נוראי הנושא של החניה!)
לדעתי היתרונות של ניידות ברכב גדולים על החסרונות, מה גם שזה יתן לכם ניידות אמיתית – למשל אם ״תמצו״ את ואנקובר לאחר יומיים, תוכלו לעשות יום יותר רחוק מהעיר (ממליצה על ביקור ב white rock המתוקה)
ניידות ברכב גם תתן לכם הזדמנות לישון במקומות אולי מעט יותר מרוחקים מהמרכז, עלות יותר זולה בדר״כ..
תהנו!
קנדה מהממת.