SIM ו GPS בקרואטיה סלובניה
-
היי חברים!
איך עובדת הקניה של סים מקומי אם אנחונ נוחתות בקרואטיה וממשיכות לסולבניה?
מה הייתם ממליצים?
לקנות רכב שכור עם GPS בתוספת תשלום או לקנות סים מקומי?
או גם וגם?
תודה רבה רבה!!
שיר
-
SIM ו GPS בקרואטיה סלובניהממש לא כדאי לשכור מכשיר GPS ייעודי לרכב - זה ממש לזרוק כסף.
לא הייתי במדינות האלה, אבל אולי יעזור לכם המדריך שכתבתי: מדריך: ניווט בחו"ל
-
תתקינו אפליקצית OFFLINE כמו SYGIC. עובד מצויין -
SIM ו GPS בקרואטיה סלובניהתורידו מפות גוגל אופליין, וכל מה שתצטרכו זה להפעיל GPS ולהוריד עוד תוכנה לגיבוי.
-
SIM ו GPS בקרואטיה סלובניהתודה רבה שי ! אבל בשביל להפעיל GPS אני צריכה שיהיה לי אינטרנט בפלאפון לא ?
-
SIM ו GPS בקרואטיה סלובניהבמדריך שכתבתי יש חלק על ניווט אופליין - ללא צורך בגלישה בחו"ל.
-
SIM ו GPS בקרואטיה סלובניההיי
חבילה של חצי גיגה הספיקה לטיול בין 9 ימים בספרד לניווט+גלישה. הוויאז עובד יפה ובעברית.
-
SIM ו GPS בקרואטיה סלובניההוויז אמין גם בקרואטיה וסלובניה. שווה 79 ש"ח חבילה.
-
SIM ו GPS בקרואטיה סלובניהלדעתי לבוא מוכן מהארץ זה הכי טוב. במקום לבזבז זמן על חיפוש סים. אני לוקח איתי ראוטר נייד ושיחות וואטצאפ חופשי. בהצלחה
-
SIM ו GPS בקרואטיה סלובניההטיפ שלי בנושא לגבי סלובניה (וגם קרואטיה ואיטליה):
http://www.lametayel.co.il/%D7%A7%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%AA+%D 7%A1%D7%99%D7%9D+%D7%9C%D7%A9%D7%99%D7%97%D7%95%D7%AA+%D7%95 %D7%90%D7%99%D7%A0%D7%98%D7%A8%D7%A0%D7%98+%D7%91%D7%A1%D7%9 C%D7%95%D7%91%D7%A0%D7%99%D7%94
-
SIM ו GPS בקרואטיה סלובניהתוכל לפרט קצת על חבילת גלישה ב-79 ש"ח, דרך איזו חברה?
אנחנו נוסעים למזרח אירופה ופראג-וינה- קרואטיה ומחפשים חבילה לניווט וגלישה. המחירים שהציעו לנו ברשת סוללר הם : 250 ש"ח לחבילת גלישה ל-15 יום ו450 ש"ח לחבילת גלישה חודשית. נישמע לי יקר...
-
SIM ו GPS בקרואטיה סלובניההי יוסי
לא ניתן לפתוח את הקישור לטיפ שלך(כאילו הוסר מהאתר)
תוכל לשלוח שוב ?
תודה
-
SIM ו GPS בקרואטיה סלובניה -
SIM ו GPS בקרואטיה סלובניהנפתח - תודה
-
SIM ו GPS בקרואטיה סלובניהשל איזה חברה?