חופשת קיץ בקפריסין (סיפור)
-
הי אלעד הגעתי באיחור אבל אני כאן!
מצבר, פנצ'ר, אין אוויר בגלגל, כוויות קטן עליכם! תסתכל על הכוס המלאה, אתה לא צריך לשלם עבור מרפי כרטיס טיסה…
נהינת להתחמם בשמש קפרסין שלכם, החוף עם השימשיה לכל היום הזכיר לי את חופשת הקיץ שלנו בסיציליה שגם שם יש שימשיות עם מיטות שיזוף מסודרות בשורות כמו חיילים, ואחרי התשלום ישנו מארח שלוקח לשימשיה שהוא בוחר עבורך אין לך אפשרות לבקש שימשייה אחרת!
ואפרופו חיילים, כן כניראה רק אתם יכולים להגיע לפארק מים בחו"ל ביום כייף של צהל.
וכמובן אין על עדי דוגמנית הבית שמצטרפת באיחור אופנתי לטיול.
-
שרון – טוב שבאת אפילו שזה בסוף כי גם בסיפור הזה יש שימוש למכונת ההחייאה שלך.
איך אני אוהב ימים כאלו שיש גשם ורעמים בחוץ. ואפשר להתחמם בפנים בזכרונות על הקיץ.
כל פעם אלונה מהגבעה מאחלת לנו לפני הטיול שלא ניקח את מרפי איתנו. איכשהו בכל פעם הוא מצליח להתגנב לטיסה. בפעם הבאה יש לנו כרטיסים לאמסטרדם באפריל. מעניין מה הוא יעולל לנו שם.בקפריסין המאפיה לא שולטת. את יכולה לבחור מיטת שיזוף ושימשיה פנויים.
ביום כיף של צה”ל בסככה בצד הגישו אוכל צהלי במגשים. החיילים התקלחו עם סבון ושמפו במקלחות הפתוחות של הפארק כי בכלי השייט שלהם תנאי המקלחת פחות טובים. באמצע היום היתה החלפת משמרות כדי שמי שנשאר לשמור על הספינות גם יהנה ביום כיף.
אם היית קוראת מקור ראשון, אז היית פוגשת לפני כמה שבועות פרסומות עם עדי.

-
אכן אני לא קוראת מקור ראשון, אבל איתגרת אותי ונכנסתי לראות, האם זאת עדי שמתדגמנת שירות לאומי עם תכלית?
-

-
אלעד, חזרתי באיחור להשלים קריאה.
איזה מזל שחזרתי אחרי שהכל כבר נגמר בשלום וגם שרון כבר התייצבה עם מכונת ההנשמה…אז אפשר לחזור לנשום שהכל הסתדר...
שאתם מלחיצים... מילא האוטו אבל תה רותח ???
ולגבי עדי - מבחינתנו בפורום היא כבר מזמן דוגמנית הבית ..
תודה על השיתוף ועכשיו אני כבר אדע מה רשימת החופים הצלולים ביותר ושירגישו לי כמו בקופנגן.
-
אלעד
נהניתי, כמו תמיד, מהחופשה היפה שלכםוכל הצרות הקטנות

קפריסין קרובה, מחירי הטיסות מפתים, ניקח בחשבון להזדמנות שתבוא..
תודה ששיתפת

תמונות מקסימות -
אלעד,
בפעם הבאה כשאתה לוקח רכב מחברת ההשכרה תבקש מהם שישפכו מים על הכביש מאחוריכם ברגע שתתחילו בנסיעה

אולי כך תמנעו ממרפי להצטרף אליכם לטיול 
מחמם את הלב לשמוע שבעל הפנצ'ריה הסביר פניו לתייר

התמונות עושות חשק לקפוץ לאי השכן
וכבר סימנתי לי כמה מקומות שארצה להגיע 
רובי
-
אלעד,
קראתי בהנאה רבה על עלילותיכם המופלאות בחופשה “שגרתית” ופשוטה בקפריסין.
החופשות שלכם תמיד מלאות ריגושים והפתעות.
תודה על ההמלצה על הפלאפל הכשר בפאפוס.
רושמת ומעבירה לאחותי שמתכננת קפיצה לשם.
איחולים לחורף בריא ושמח!
סמדר -
עדי
החופים המזרחיים: Fig tree beach ו Konnos beach הם הכי צלולים.
Nissi beach ליד איה נאפה ממש מזכיר את חוף Koh Ma בקופנגן אבל הוא המוני ויכול להיות סוער ועם אצות והמים שלו פחות צלולים.
החופים של פאפוס לא יפים כל כך. אומרים שהחוף Coral beach ליד פאפוס יפה וחולי. אבל לא יצא לנו לבדוק.
החוף של Latchi מהמם.

-
לי- תודה על המחמאות.
במצב רוח נכון, אפשר ממש ליהנות בקפריסין. אבל אסור להקשיב למי ששט לשם עם מנו ומה שהוא ראה זה רק קצת את לרנקה או ניקוסיה בסיור חוף קצר.רובי – לא שמעתי על הטריק הזה. ננסה אותו בפעם הבאה, אין לי מושג איפה זה יהיה.
אשמח לקרוא על חופשה קצרה שלכם בקפריסין.
סמדרולה – אני מקווה שהמזנון הכשר ישרוד עד שאחותך תגיע לפאפוס. ראיתי שחוץ מפיתה ופלאפל מציעים בו עכשיו גם פיש אנד צ’יפס.
תגידי לאחותך גם שאם היא מזמינה מקום בדמוקריטוס ומבקשת כשר. הם מכירים את הדרישות ויערכו לה את השולחן עם כלים חד פעמיים. וייצלו לה את הדגים בתוך שכבה כפולה של נייר כסף.