שיט לאי BONAVENTURE
-
אני מתכנן טיול בקנדה בחודש יוני הקרוב ובין השאר רוצה לעשות שיט לאי bonaventure שנמצא ע”י העיר/עיירה PERCE. אני מנסה למצוא פרטים על שעות השיט במשך היום וכמה זמן צריך להקדיש לסיבוב באי (מלבד זמן השיט) והאם ניתן להזמין את השיט באיטרנט ומתי ניתן להזמין אם בכלל. באתרי האינטרנט הרלוונטיים הם בצרפתית(ומה שיש שם לא עונה על השאלות האלה) ולכן אם מישהו ביקר באי יתכן ויוכל לתת לי את הפרטים הנ”ל.
תודה מראש
-
הייתי בספטמבר , ולכן זה תואם לספטמבר .
ההפלגה הראשונה יוצאת בשעה 9:00 , ניתן לקנות כרטיסים על הרציף , יש בוטקה כזו .
אנחנו הקדשנו לאי יום שלם , יצאנו בסירה הראשונה וחזרנו באחרונה , בשעה 16:00 . הסירה בהלוך עושה סיבוב של שעה סביב האי , ואז מורידה את הנוסעים , עוברים תידרוך איך להתנהג ומשם יש מספר מסלולים להגיע למושבת הסולות , אנחנו עשינו מסלול סביב האי כ-16.5 ק”מ . אחד השיאים של הטיול .
ביום למחרת הייתה סערה , וההפלגות בוטלו .
עלויות (אם אני זוכר נכון) 30 דולר קנדי הפלגה לראש , סביב ה-10 דולר קנדי כניסה לשמורה .
בכל מקרה מול הרציף אני ממליץ על בית הקפה Boulangerie le Fournand , אחד הקפה הטעימים ששתיתי בקנדה , והעוגות , חבל על הזמן .
-
אני מתכוון להיות שם בתחילת יוני וראיתי באינטרנט שכדאי להזמין מקומות לשיט מראש. אני לא מצליח למצוא אפשרות של הזמנה מראש באינטרנט. האם אתה יודע משהו על כך ? האם יש שם יותר מחברה אחת שמבצעת את השיט ?
תודה
-
יש מספר דוכנים שמוכרים כרטיסים לספינה , כולם באותו המחיר , וכולם עולים לאותה ספינה .
אני לא חשבתי לרכוש כרטיסים מראש , משום שרציתי לראות את הים בבוקר .
לדעתי אם תרכשו יום קודם כרטיסים לספינה הראשונה , לא תהיה בעיית מקום .
-
אני יגיע ל PERCE בשעות אחה”צ (אני מניח בסביבות 16:00). האם לדעתך משרד הכרטיסים יהיה פתוח בשעה זו ?
כמה רחוק המזח ממרכז העיר ? האם יש חניון באזור המזח ? אתה יודע מה תדירות הספינות שמחזירות ל PERCE ?
תודה רבה רבה על עזרתך
-
לדעתי בשעה 16:00 , משרדי הכרטיסים יהיו פתוחים ,
יש הרבה מגרשי חניה ליד המזח בתשלום , היה חניון ציבורי אחד ללא תשלום מול הבלאנג’רי. כדאי לקחת מוטל ליד המזח , ויש שם הרבה ואז חסכת את נושא החניה.
המזח זה מרכז ה”עיר” .
במהלך היום כל שעה הגיעה ספינה שהביאה אנשים ואספה אנשים בחזרה , בסוף היום הגיעו ספינות כל רבע שעה\עשרים דקות לאסוף את התיירים
מצרף הפניה לאתר של אחד הדילרים שמוכר כרטיסים:
-
הרבה הרבה תודה